|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Recepti Recepti najukusnijih jela na jednom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Treba mi recept |
|
Odgovor: Treba mi recept |
|
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:10
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Treba mi recept -
23.02.2008, 17:06
Pa dobro, svi su recepti uglavnom tu negde, slični sastojci se vrte, pa ćem nešto da iskombiniram od toga
Ovde je već počela čitava sprdnja kad sam rekla to za olovo (kao da ja moram da znam da je taj lovac to uradio već i sredio zeca )- Tata, a ko je ubio našeg zeca? Ja to neću da jedem Ja ću pile. ( )- Niko, naš zec je samoubica. - Ahaaaaa ![]() - Šalim se... niko ga nije ubio, umro je. - Kako je umro? - Video je lovca i dobio infarkt. On ga je posle samo doneo. - ![]() Citat:
![]() @bezec Ja sam mislila da lovci najbolje spremaju divljač. I da to svi znaju Hvala ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Al' je lepo biti ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 18:39
Pol: Muško
Godine: 34
|
Odgovor: Treba mi recept -
23.02.2008, 17:10
Staviš ga u vatrostalnu, naspeš malo vode i sve to gurneš u rernu koja je odpanjena na 200 stepeni.
Ne možeš da pogrešiš. |
|
|
|