|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Recepti Recepti najukusnijih jela na jednom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Treba mi recept |
|
|
|
|
trag u beskraju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: danas 14:34
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Treba mi recept -
25.02.2008, 15:20
Zec je najbolji (za mene) kada se priprema sa belim lukom,sa sto vise povrca i vinom...mmmm...prste da polizes.
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 21:59
Godine: 33
|
25.02.2008, 16:32
Sad ću ovog Artura da stavim u pac, drž'te me
... što me nije pohvalio da sam zeku dobro zalivadila Nisam bwe sekla sitno luk, na rebarca samo, to ja brzinski. A što jes jes, jednako sam stavila i šargarepe i zeleni. Nisam stavila beli luk uopšte ja sam to mislila kad ga izvadim iz ovoga da sa belim i slaninicom ušpikujem pre glavnog kuhanja. Al' mogu i sad neki da ubacim unutra ako treba, ionako će do sutra da stoji. Dakle, stavila samo usoljenog zeku, belo vino plus vinsko sirće, crni luk, zelen i šargarepu, lorber, biber zrno i majčinu dušicu. E sad... kad ja zeku izvadim pa operem&ocedim, mislim se da procedim ovaj pac pa da ga upotrebim za kuvanje i izblendiram ove povrćke pa da i njih dodam u kuvanju (mogu onda da dodam još zeleni da ispravim greKšu ) A? Ili to uopšte sa tim ceđenjem nije dobra ideja ![]()
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 18:43
|
25.02.2008, 19:10
osim marinade-paca,a i rasolom ga zovu,svašta nešto lepo na njihovom sajtu: - Ћевапи - Роштиљ - Дивљач - Говедина - Изнутрице - Јагњетина - Јунетина - Млевено месо - Пилетина - Срнетина - Свињетина - Телетина |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
|
25.02.2008, 19:52
Ta baš se i nećete ovajditi od toga
ne mi jasnoja mislio da ima viška zečetine ![]() Citat:
ja to reko samo za sledeći put - ako ga bude ![]() i bez brige, ako umeš da skuvaš običan gulaš, umećeš i zečiji paprikaš Citat:
tako bi trebalo po originalnom receptu no ja se sve nešto mislim da će onima koji jedu to biti previše gurmanski, i prenagao prelazak na miris divljine bolje upotrebi novo povrće, i novu vodu osim ako nećeš da ga spremaš u dve šerpetek da vidiš da li sam u pravu, što se zadnjeg zaključka tiče ma zaboravi da sam spominjao dve šerpei mani se tog ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
25.02.2008, 23:08
Citat:
![]() Citat:
Naravno da umem, samo ovo reko' kuvam prvi put, a volim ovim mojim muškima da ugađam i da im ispa'ne lepo A detaljišem zato što ja to ne jedem i ne probam a nekad nemam koga da uFatim da mi proba ![]() Citat:
Ne verujem. Elem, sve jasno kao dan, javim kako je ispalo da ne davim više, a dve šerpe zaboravila odmah Citat:
Ja i kad spavam turim sekirče pod glavu za svaki slučaj. Hvala za sve + za tomahavk ![]()
|
||||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
27.02.2008, 12:07
Eve ga, očišćen od kostiju ofskroz, kažu blag i lep, mekan kao duša
![]() ![]() A meni liči na tunjevinu jbte ![]()
|
|
|
|