|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Recepti Recepti najukusnijih jela na jednom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste) |
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:59
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste) -
09.02.2008, 01:16
E danas kad sam se zezo po kuKinji, reko' što ja ne bih slikala, kao i onaj kuglof, kad sam već pisala recepat, možda na osnovu slike bude zanimljivije, pa inspiriše, ak' je nekom dosadno da čita samo
![]() Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste) Naređa se kako piše pa se uvije u rolat pa se stavi u fridž da kulira sat-dva ![]() ![]() Pa se ovako secka pa se ovako ređa fino zgusnuto 'nako kao kad izađe samo 200 vozila GSB-a na ulice ![]() ![]() Pa ove što se guraju u busu gađaš malo jajima i pavlakom i lansiraš u rernu al' ne lansiraš se na net ako si sklerotičan da ne bi bilo belaja ![]() ![]() Uzmeš omiljeni tanjir, otpevaš jedan "Parni valjak" zbog radi - jebi delije živećeš veselije i naređaš pitu ![]() ![]() ... i ove što nisu raskitili jelku samo još jednom značajno i popreko pogledaš ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:59
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste) -
29.02.2008, 01:19
Pravila sam ovaj, slatki, nije loš
:http://www.serbiancafe.com/kuvar/7/1127/Mocartov-kuglof Sve sam radila po receptu (nisam sipala rum nego ekstrat ruma), ali šta bih ja tu popravila - ostavila bih grožđe i limun malo duže u tom rumu, možda i da prenoći, ovako sam ja to odmah potopila i iscedila I obavezno kuglof u zvono, da se ne bi sušio ako nemate termite kao ja pa vam ne ostane kuglofa Ukusan je sad će pa'ne neki novi ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|