|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Recepti Recepti najukusnijih jela na jednom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Riba i plodovi mora |
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Riba i plodovi mora -
20.03.2008, 19:26
Ja se samo sa škampima zezam, brzo se spremi, a volem Sve ostalo drnda poglavica, kad nam se jede, za to je majstor i voli to da sprema. Nema neki poseban recept, limun, beli luk, vino, maslinovo ulje... šta god da strpaš, a da se voli sa morem i ne možeš mnogo da pogrešiš Samo treba paziti da školjke nisu otvorene, to znam, jer su neke vrste otvorenih otrovne, a one koje nisu, a već su sveže otvorene ne valjaju i nisu upotrebljive. Imam neke burdine recepte za razne svečanosti, neka prastara knjiga i recept odatle isto nije loš. To je to otprilike:http://www.turbo-kuvar.com/ribe16.aspx
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Riba i plodovi mora |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Konjički sport | DarkRed | Sportska centrala | 4 | 06.07.2008 19:23 |
| Slobodni zidari = Masoni | Nennad | Religija | 28 | 02.06.2008 13:38 |
| Karmicka astrologija - prema Martinu Shulmanu | Lillith | Astrologija | 9 | 12.09.2007 21:56 |
| Riba jesetra nokautirala ženu koja se vozila čamcem | HLEBmaster | Belosvetske zanimljivosti | 7 | 15.06.2007 21:40 |
| Vrste slatkovodnih riba sa Balkana | HLEBmaster | Lov i ribolov | 58 | 12.03.2007 00:23 |