|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Rase pasa Veliki, mali, kratkodlaki, dugodlaki... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Nemacki lovni terijer |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.10.2007.
Poslednji login: 02.12.2008 11:05
Pol: Muško
|
Odgovor: Nemacki lovni terijer -
31.10.2007, 18:59
trenutno imam dve kuje koje vuku poreklo od Bena(jedna od Aligatora druga od Voriora),imam jednog muzijaka ciji je otac uvezen iz Nemacke a mama mu je cerka od KI-LI Bobe i jedno stene od tog muzijaka i Voriorove cerke
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: danas 14:22
Godine: 23
|
31.10.2007, 19:08
Ajde posalji slike kad budes imao. Da li ih koristis za lov, ides na izlozbe, isao na utakmice ili sta vec?? Otvorio sam novu temu u odeljku LOV i RIBOLOV vezano za zabranu utakmica NLT-a pa pozivam tebe i nama slicne da mi pomognete da dokazemo ljudima da tu nema niceg loseg. Pozdrav!!!
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
31.10.2007, 19:22
vodio sam ih na izlozbe samo da ih ocenim da bi mogao da ih parim,uglavnom ih koristim za lov(jamarenje),zbog nemanja vremena ili mogucnosti nisam ih vodio na utakmice vec samo kod drugara koji ima vestacki rov na treninge,odlicno su se pokazali i na jamarenju i u vestackom rovu na obe divljaci,u naredna cetri dana treba da mi se osteni jedna kuja(Aligatorova cerka) ocekujem dobro leglo
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
31.10.2007, 21:16
koliko sam uspeo da vidim po slikama i ocenama na drugim sajtovima psi su ti odlicni
u eksterijeru imaju mnogo titula,kakvi su u radu?Jesi li ih vodio na utakmice ili na jamarenje?Kakve su rezultate postizali? |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: danas 14:22
Godine: 23
|
31.10.2007, 21:50
Rinu i Anu sam vodio na ispit urodjenih osobina u Subotici. S' obzirom da su na ispitu prvi put videle divljac i da su bile relativno mlade bio sam zadovoljan. Rina je dobila 3 za oba zahvata dok je Ana za jazu dobila 4 a za liju 3. Medjutim sada stvari stoje mnogo bolje. Sada hvataju samo maximalu!!! Na jamarenje idem redovno svake sezone. Proletos mi je ULK izvukao lisca od 10 kg, bez moje pomoci. Kako je taj pas jak...
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|