VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Flora i fauna > Kućni ljubimci > Rase pasa

Rase pasa Veliki, mali, kratkodlaki, dugodlaki...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Engleski buldog - English Bulldog
staro
  (#11 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 23:12
Pol: Žensko
Odgovor: Engleski buldog - English Bulldog - 31.01.2008, 01:06

I mene odgovaraju od buldoga zbog njihove preosetljivosti..ali ja sam bukvalno zaljubljena i nema mi pomoci
Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
vezani su za decu,lenji su,namcori su...ali su neodoljivi!!!!!!

glasam ZA!!!!!!!!!!!!
I ja glasam za!

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Engleski buldog - English Bulldog - 31.01.2008, 01:10

sta da ti kazem....da nisu toliko retki ne bi bili ni toliko osetljivi ni toliko skupi.....kao sto se moj detinji san o mastiffu ispunio nadam se da ce mi se ispuniti i ovaj drugi....o razmazenom kabadahiji iz porodice buldoga koji se izlezava na sopstvenoj fotelji i hrce sve u sesnaest....
i da ces ti doneti pravilnu odluku....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#13 (permalink))
BULDOG
Banovan
BULDOG je na dobrom putu

Član od: 14.05.2008.
Poslednji login: 14.05.2008 18:12
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Engleski buldog - English Bulldog - 14.05.2008, 18:12

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
sta da ti kazem....da nisu toliko retki ne bi bili ni toliko osetljivi ni toliko skupi.....kao sto se moj detinji san o mastiffu ispunio nadam se da ce mi se ispuniti i ovaj drugi....o razmazenom kabadahiji iz porodice buldoga koji se izlezava na sopstvenoj fotelji i hrce sve u sesnaest....
i da ces ti doneti pravilnu odluku....

Dragi gospodine vase informacije su potpuno netacne,s druge strane ako se nesto nezna ne treba se o tome ni pricati jer tako sirite dezinformacije.
Prvo Engleski Buldog nije pas koji je redak kako kaze ovaj gospodin.
Drugo otkud vama da su zbog toga skupi?
Na osnovu cega ste vi to zakljucili veoma bi voleo da znam.
Osetljivi?
Molim vas ako vodite racuna o njemu kako treba nema bojaznosti za to,pa svi su osetljivi,mravi,pcele,ribe,ljudi.....

staro
  (#14 (permalink))
Alexander 37
Poznata faca
Alexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostaleAlexander 37 je uzor za ostale

Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: danas 15:12
Godine: 23
Odgovor: Engleski buldog - English Bulldog - 16.05.2008, 01:41

Citat:
BULDOG kaže: Pogledaj poruku
Dragi gospodine vase informacije su potpuno netacne,s druge strane ako se nesto nezna ne treba se o tome ni pricati jer tako sirite dezinformacije.
Prvo Engleski Buldog nije pas koji je redak kako kaze ovaj gospodin.
Drugo otkud vama da su zbog toga skupi?
Na osnovu cega ste vi to zakljucili veoma bi voleo da znam.
Osetljivi?
Molim vas ako vodite racuna o njemu kako treba nema bojaznosti za to,pa svi su osetljivi,mravi,pcele,ribe,ljudi.....
Dragi gospodine BULDOG... Beliver nije gospodin nego gospodja (lepo pise u profilu: "Pol : Zenski" ) A sad da predjemo na stvar.....:-)

Istina je da Engleski Buldog ima predispozicija za zdravstvene probleme. Da krenemo redom..:
1. Nesto slabije povezana i uza karlica (narocito kod zenki) skoro onemogucava prirodno stenjenje. Znaci 99% stenjenja se obavlja carskim rezom.
2.Kratak nos je predispozicija ka cestim respiratornim smetnjama, da ne pricamo o hrkanju!
3.Kozni nabori na licu su se razvili radi lakseg oticanja krvi bika a kao posledica su se javili kozni problemi i izvrtanje donjih i uvrtanje gornjih ocnih kapaka sa sve urastanjem trepavica.
4.Nadgradjenoscu (sapi vise od grebena) je pomereno teziste i olaksano drzanje znatno visih zivotinja ali to sa sobom povlaci probleme sa kicmom i uopste skeletom.
5. Zbog specificnosti u gradi su skloni i problemima sa varenjem...

Sto se tice retkosti engleskih buldoga, gospodja je verovatno mislila na Srbiju... sto je delimicno u pravu.. da su siroko zastupljeni i rasprostranjeni , nisu!!!

Cena buldoga se papirima se krece od 700 evra pa na gore.... naravno moze da se nadju i jeftinije , bez papira (350 - 400) ali to su losi primerci....

Toliko od mene.

Pozdrav!!!!!!

staro
  (#15 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Engleski buldog - English Bulldog - 16.05.2008, 13:00

Nisu vise ni tako skupi... ima ih i sa papirima od 250-350e...

Najveci problem zdravstveni imaju zenke zbog problema sa karlicom i stenjenja,a trepavice ne znam,nisu valjda dospeli sa kapcima i trepavicama kao sar pej kome je to najveci problem...

Svi koji su ih imali poklonili su ih i sl. , ne znam zasto , znam da hrcu toliko da je nemoguce zaspati ukoliko su u stanu...

staro
  (#16 (permalink))
Ferari007
Novi član
Ferari007 je na dobrom putu

Član od: 17.05.2008.
Poslednji login: 18.05.2008 21:16
Godine: 28
Odgovor: Engleski buldog - English Bulldog - 17.05.2008, 21:40

Prvo bio sam pod nickom BULDOG al nesto nece da me loguje pod tim imenom.

Drugo neko ko se ne razume u rasu a sebi dozvoljava da prica o ceni je stvarno neozbiljno jos da pri tom govori 250-350 evra,izvinite al to je stvarno smesno.
Dal neko od vas ima Buldoga il svi vi pricate lajicki pa su vasi postovi toliko smeni da ja to nemogu da vam opisem.
Donekle ste u pravu,ima za 300 evra al to vam Buldog samo u papirima,stim sto je majka 99 posto staford.
Sa takvim Buldogom ni kod komsije nemozete da prodjete jer ga niko nece prepoznati kao Buldoga.
Pravi Buldog odnosno izlozbeni tip u Srbiji ide od 1200-2000 evra.
Sve ispod toga mogu da vas ubedjuju da je dobro verujte mi da vas lazu.
Buldozi od 800 evra u Srbiji su Buldozi koji imaju odlike rase al imaju debele mane,sa tim Buldogom vi mozete da prodjete samo u Srbiji na izlozbi i nigde vise,stim da ste jedini u razredu il da se pojavi neki od 300 evra pa da pobedite.
Inace kad se pojave baje sa bulodozima koji su pravi vi ispadate smesni samim ulaskom u ring jer je to neverovatna razlika,malo dete moze da vidi tu razliku u kvalitetu.
Znate li vi veliki Buldogasi koji pricate o rasi koliko je Buldoga u istoriji drzave ucestvovalo na WORLD I EVRO CH?
Drugo pricati da su Buldozi slabo zastupljeni u Srbiji je toliko neozbiljno da ja nemam reci.
Znate li da su Buldozi na prostoru stare JUGOSLAVIJE najzastupljeniji u SRBIJI?
Dal znate koliko ima odgajivaca u Srbiji koji imaju u svojim odgajivacnicama od 5-50 buldoga?
Koliko ima jos onih koji imaju ispod 5?
Verujte mi ja sam veoma zapanjen vasim postovima i vasom tolikom slobodom u pricanju o rasi.
Veoma mi delujete svi neozbiljno i sramota je sto dozvoljavate sebi sve to.
Ovo vam sve kaze neko ko ima registrovanu odgajivacnicu Engleskih Buldoga,i ko ima 5CH u svom dvoristu.
Ko god hoce da vidi sta imam nek mi posalje PM i mail i poslacu mu slike,slike ne postavljam javno iz sopstvenih razloga jer je to moja privatna svojina,mnogo puta su se slike zloupotrebile i vise ih ne postavljam.
Vama svima zelim sve najbolje i ovako kako pricate lajicki mene kao odgajivaca je sramota da komuniciram sa vama a kamoli da vam otkrijem mnoge tajne u vezi Buldoga.
Tako da ako nekog nesto interesuje nek me kontaktira na PM jer ovako nemam nameru niti mi ponos dozvoljava da komuniciram sa vama na taj nacin.
POZDRAV I SANJAJTE BULDOGA

staro
  (#17 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: Engleski buldog - English Bulldog - 17.05.2008, 21:43

Citat:
Ferari007 kaže: Pogledaj poruku

Drugo neko ko se ne razume u rasu a sebi dozvoljava da prica o ceni je stvarno neozbiljno jos da pri tom govori 250-350 evra,izvinite al to je stvarno smesno.
Dal neko od vas ima Buldoga il svi vi pricate lajicki pa su vasi postovi toliko smeni da ja to nemogu da vam opisem.
Donekle ste u pravu,ima za 300 evra al to vam Buldog samo u papirima,stim sto je majka 99 posto staford.
Sa takvim Buldogom ni kod komsije nemozete da prodjete jer ga niko nece prepoznati kao Buldoga.
Pravi Buldog odnosno izlozbeni tip u Srbiji ide od 1200-2000 evra.
Sve ispod toga mogu da vas ubedjuju da je dobro verujte mi da vas lazu.
Buldozi od 800 evra u Srbiji su Buldozi koji imaju odlike rase al imaju debele mane,sa tim Buldogom vi mozete da prodjete samo u Srbiji na izlozbi i nigde vise,stim da ste jedini u razredu il da se pojavi neki od 300 evra pa da pobedite.
Inace kad se pojave baje sa bulodozima koji su pravi vi ispadate smesni samim ulaskom u ring jer je to neverovatna razlika,malo dete moze da vidi tu razliku u kvalitetu.
Znate li vi veliki Buldogasi koji pricate o rasi koliko je Buldoga u istoriji drzave ucestvovalo na WORLD I EVRO CH?
Drugo pricati da su Buldozi slabo zastupljeni u Srbiji je toliko neozbiljno da ja nemam reci.
Znate li da su Buldozi na prostoru stare JUGOSLAVIJE najzastupljeniji u SRBIJI?
Dal znate koliko ima odgajivaca u Srbiji koji imaju u svojim odgajivacnicama od 5-50 buldoga?
Koliko ima jos onih koji imaju ispod 5?
Verujte mi ja sam veoma zapanjen vasim postovima i vasom tolikom slobodom u pricanju o rasi.
Veoma mi delujete svi neozbiljno i sramota je sto dozvoljavate sebi sve to.
Ovo vam sve kaze neko ko ima registrovanu odgajivacnicu Engleskih Buldoga,i ko ima 5CH u svom dvoristu.
Ko god hoce da vidi sta imam nek mi posalje PM i mail i poslacu mu slike,slike ne postavljam javno iz sopstvenih razloga jer je to moja privatna svojina,mnogo puta su se slike zloupotrebile i vise ih ne postavljam.
Vama svima zelim sve najbolje i ovako kako pricate lajicki mene kao odgajivaca je sramota da komuniciram sa vama a kamoli da vam otkrijem mnoge tajne u vezi Buldoga.
Tako da ako nekog nesto interesuje nek me kontaktira na PM jer ovako nemam nameru niti mi ponos dozvoljava da komuniciram sa vama na taj nacin.
POZDRAV I SANJAJTE BULDOGA
Posto si lupio žešće u vezi staforda ne mogu da komuniciram na tom nivou o psima uopšte s tobom... i nisi trebao menjati nik....

staro
  (#18 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
Odgovor: Engleski buldog - English Bulldog - 18.05.2008, 00:46

Citat:
Ferari007 kaže: Pogledaj poruku
Probaj da isključiš caps lock to često zna da bude problem naročito ako je čovek nervozan ili se u brzini loguje da se nekomnajebesvegapospiskui onogštonaspiskunema pa mu šifra ode u đavola. A nema potrebe

Nemam buldoga, nisam ga nikad imala i sve što sam napisala na ovoj temi sam čula od nekoga ili se sama uverila (osim onog što je kopirano sa neta na početku), a od tebe, vrsnog poznavaoca, evo sad čitam drugi i treći put, nisam ništa naučila, a mislila sam da hoću kako je krenulo. Sve što vidim je dobro upakovana reklama Iskreno, od tebe ne bih sad uzela buldoga ni da ga poklanjaš ... a delovao si tako ozbiljno.

Ja se vraćam da čitam ako se pojavi neka tajna koju si spreman da otkriješ. Dotle, hajd' u zdravlje

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#19 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Engleski buldog - English Bulldog - 18.05.2008, 01:01

Ma sad ni Ferari bez jednog r ne bih kupio kad bi mi dali bulUdoga i dzabe,a da neću gledati Jamesa Bonada 007 da i ne pišem... Kolega BULDOG-u , em si se ofir'o da nisi neki kinolog , em ni sa automobilima ne stojiš kako treba,tj. stojiš kao i sa buldozima,a jedino se tešim da si sa kinematografijom iole bolji mada je i to diskutabilno,jer najpoznatiji tajni agent Nj.V. nije nikada vozio Ferrari,em nikada sem riba nije upražnjavao sex sa buldozima,naročito ne tako skupim... od tol'ko luda u kuplerajima i jeftinijih,a pogodnijih kuja ne verujem da bi mu i palo na pamet da opšti sa buldogom...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza