|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Više vredim ako imam više poruka |
|
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:59
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka -
18.07.2007, 15:37
Vidi ga ovaj zeka krivo mu što ima manje poruka nego ja pa odmah otvara temu
![]() Citat:
![]() Jedini razlog što imam ovoliko poruka koliko imam je to što sam ovde od zasnivanja krematorijuma pa sam sa drugim ljudima učestvovala u popunjavanju onoga u čemu svi sada uživamo, jer, ovde ipak provodimo neko vreme i što kad ga već provodim, onda se i krećem svuda gde mi je interesantno u trenutku. Ne bih prestala da dolazim zbog broja taman da se ukine brojač na celom forumu. Isto tako, tamo gde je brojač ukinut biću i dalje, onda kada mi je interesantno. Vole ljudi čestitanja, da neko na njih obrati pažnju (eto, i ti voliš kad te ljube devojčice tamo na tvojoj temi, šta god ti pričao), da se istaknu nekako, da budu druge boje, da pišu specijalnim fontom, i ja to razumem. Ono što ne razumem je da neko zna da ima npr tačno 1462 poruke Svejedno mi je da li neko ima 4000 poruka ili 4, niti je broj poruka bitan da bih nekog primetila, ovde i jesam da bih čitala i pisala postove, zato forum i služi, a radeći to, raste i brojka ![]() Nego, ima ljudi koji misle da ako ne učestvuješ na određenom forumu ili ozbiljnijim temama, ti ustvari nemaš stav ili mišljenje o nečemu, što je bezveze. Isto tako neko može da ima 15 postova potpunih gluparija na ozbiljnim temama isključivo i da to ne bude nikakav stav ili kvalitet. Individualno je šta je za koga zezanje. A ako se ispostavi da je istina da ljudi ne pišu zbog brojača tamo gde su pisali, onda je i meni smešno. Pozdravljam sve one koji su sada pomislili "Lako je njoj da priča kad ima 6 hiljada i (čekaj da vidim koliko poruka)..." ![]() Edit: šest hiljada i šesto četrdeset i pet postova
|
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
|
18.07.2007, 16:02
Ljudi prirodno teze nekom statusu pa ovde mu to dodje kao, sto vise poruka veci status i to je to
Mene to sve smara,nekada me mrzi cak i da napisem post a tako bih zelela nesto reci...S druge strane pisati kilometarske postove ne znaci imati kvalitet,kvalitet moze znaciti i jedan rec,recenica.... Sustina cini kvalitet a ne kvantitet... Toliko od mene,opet me mrzi da pisem ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
|
18.07.2007, 18:17
Novine su ovo za mene-reputacije,ukupan broj glasova,glasaj...Kako da glasam,nova sam ovde, kada ne znam sta ljudi misle o stvarima koje su meni bitne,a da bih znala,potrebno je pored vremena i da steknem poverenje da je to sto kazu njihov stav i da stoje iza svake reci,a bo'me i smajlija
? Cini mi se da bi bilo dobro da novi clanovi ne mogu da glasaju neko vreme.Kada sam usla u ovaj kafe,kucala sam sporije nego sto bih da nema ovih meraca.S jedne strane mi je bilo neprijatno,a sa druge sam se igrala i radovala sto ima veselih ljudi spremnih i za ludorije nakon svega teskog sto nam dani nose. Dodju na red i teze teme,zivotne.One o kojima mislimo skoro svakodnevno i o kojima razmenjujemo misli i u porodici i na poslu i .... Tada mi znaci kada mi covek da negativnu reputaciju,ali kada mi obrazlozi zasto misli da nisam u pravu.Da imam nad cim da se zamislim i jos jednom razmislim.U suprotnom mogu samo da kazem-Dzeri,dzaba si krecio ![]() Ili ako je pozitivna,da i tada znam razlog-makar i banalan,ali da znam,jer tako cu ja moci da pravim selekciju i da znam sa kim mogu opusteno da se druzim,razmenjujem i slova i slike.I da se igram na asocijacijama npr. Desi se da mi necija asocijacija kroz rec ili sliku kaze vise nego post zacinjen znanjem,iskustvom,vrcavoscu,dobrim pakovanjem i plasmanom istog. Rangiranje clanstava na osnovu broja poruka je sasvim dobro zamisljeno .Postoje ljudi koji su nemi posmatraChi(blejachi) i druga krajnost,oni koji bi 'da izadju na televizor'. I izmedju ovih krajnosti citav spektar-kao i u svakodnevici nasoj. I sve je to ljudski i sve je ok.Niko nikoga ne ugrozava.Milina. Dugo si na forumu,znas znanje,znas ljude i pises smisleno kad god imas vremena?ok Kratko si na forumu,a umes i hoces da napises onoliko koliko ti vreme dozvoljava?ok Dugo/kratko si na forumu,a pises puno,ali glupo-i to je ok.Ne zavitlavam,zaista. Ko zna koji su razlozi tih ljudi ? Dok god hartija trpi, a vlasnik(ci) i ljudi koji se brinu o sajtu mogu da tolerisu,meni ne smeta jer ne vidim kako me ugrozava.Za ovo kratko vreme vec znam koje postove,pisma i sl. preskacem po vidjenju. Siroko je polje internetsko,a zeleno je dobro za oci... Zato... have fun ![]() |
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
|
18.07.2007, 19:12
...bez komentara...
...
|
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
|
18.07.2007, 19:34
Zaboga, pa već sam objasnila da ni jedan jedini post nije obrisan, samo je isključen brojač poruka na tom forumu. Svi postovi su i dalje tamo i biće i ubuduće.
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
19.07.2007, 00:36
Citat:
Pa evo pogledaj kako se smanjila poseta forumu igre bez granica. Citat:
![]() Citat:
E do đavola i kako sada ja da saznam šta je ovde pisalo? ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|||
|
|
|