|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koliko ste intuitivni? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Pol: Žensko
Godine: 41
|
Odgovor: Koliko ste intuitivni? -
26.09.2007, 09:19
Pa ja najcesto se baziram na moju intuitivnost i nikad nisam pogresila nekad se plasim da kad imam i lose misle tie se ostvaraju.
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
|
29.09.2007, 01:02
Podseća na:već viđeno-već doživljeno. Mnogo puta mi se desilo da kada počnem da mislim, ili povezujem neku osobu sa nečim iz mog života, a slučajno mi je pala na pamet, da je to najčešće najava da ću se sa tom osobom videti ili čuti, i najčešće je to osoba koju nisam duži vremenski period video ni čuo.
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 23:06
Pol: Žensko
Godine: 28
|
24.10.2007, 15:13
Vrlo sam intuitivna
![]() Toliko da me to ponekada plasi. ![]() Takodje sam obdarena izuzetnom empatijom...... ![]() I kada razmislim o svemu tome zakljucim da bi mi zivot bio mnogo veseliji bez toga... ![]() Tako da ako nekom trebaju i intuicija i empatija poklanjam! ![]() Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: danas 20:39
Pol: Muško
Godine: 35
|
24.10.2007, 17:44
раније ми се чинило да сам много више био уплетен у такве осећаје... баш ми се често дешавало да... знам, да сам сигуран да...
питање је шта можемо да урадимо са интуицијом... како да је искористимо. с ветром уз лице |
|
|
|