VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko ste intuitivni?
staro
  (#11 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Pol: Žensko
Godine: 41
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 18.05.2007, 22:13

Dosta.Mojot maz svaki put kad kazem nesto prica da sam kobnik,ali tu nista se ne moze mene u sekundu mi ide tako i znam da ce se sluci to i da je nesto sakriveno od mene imam predosecaj da szad ove reci se krije nesto drugo.Ponekad i sama se plasim od takve misle ali to sto treba ce se desi.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 18.05.2007, 23:06

Desava mi se da dva-tri dana pred izlazak u grad ili tako nesto imam grozan predosecaj ili da mi nisu koze na broju sto se mojih drugarica tice i na kraju kad izgovorim to da nesto nece biti u redu i da imam grozan predosecaj u vezi necega na kraju...bude tako... (weird).

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#13 (permalink))
Mare care
Početnik
Mare care će uskoro postati poznat član

Član od: 25.06.2007.
Poslednji login: 24.11.2008 22:50
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 30.06.2007, 09:06

Na zalost-jesam...Uvek osetim kada Bog dolazi da mi uzme neke drage ljude...

NEDJO KOSTIC FAN CLUB

Poruku je izmenio goldie, 30.06.2007 u 12:19. Razlog: nema razloga za bold

staro
  (#14 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 21.07.2007, 01:07

Neznam kako bih to okarakterisao ali desavalo mi se svasta. Da kazem da je to sto mi se desavalo vezano za iskustvo sigurno nije jer sam isao tek u srednju skolu. Desavalo mi se to s vremena na vreme da "znam" kada ce me pitati profesor, da "znam" da li cemo ustopirati nekoga da se vratimo iz skole kuci. Da "znam" sekund kad mi je otac umro a bio sam udaljen pola kilometra od kuce. Da "znam" da je na kraju naselja radarska kontrola, a ja tek ulazim u njega itd.

Postujem "to" kad mi se "javi" samo nazalost "ne znam" kako da uticem ne "to" da mi javi ono sto bih ja zeleo.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#15 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 21.07.2007, 01:10

Intuicija mi pali uglavnom na nebitne stvari, a kod bitnih vecinom zakaze.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#16 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 21:45
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 21.07.2007, 02:38

Citat:
bebagm kaže:
Da li vam se desavalo da pomislite na neku osobu i da vam bas u tom trenutku zazvoni telefon a sa druge strane zice bude upravo ta osoba na koju ste pomislili?
dešavalo se... kako da nije
čak mi se i ovde na forumu nekoliko puta desilo da šaljemo istovremeno pp jedno drugom,
a da ih pre toga nismo neko vreme razmenjivali
ne pripisujem to višim silama... jednostavno, slučajnosti se dešavaju
Citat:
bebagm kaže:
Meni se to milion puta desavalo,kao i kada mi se na ulici ucini neka osoba koju nisam odavno videla,tacno znam da cu je uskoro videti.
e to mi se nije dešavalo
kod mene je to pokazatelj da sam se nekog uželeo
u tom slučaju gledam da je bar nazovem ... ako već ne mogu da je vidim
Citat:
bebagm kaže:
Tako i bude,za dan,dva. I tacno mogu da predosetim kada ce nesto lose da mi se dogodi,kao i dobro,naravno. Pred ispit znam da l' cu ga poloziti ili ne,ali nevezano za to koliko sam ga spremila,osetim.
u ovom slučaju intuicija mi baš i nešto ne koristi
davno sam završio školu, pa na ispite više ne izlazim
Citat:
bebagm kaže:
Snovi mi takodje vrlo cesto daju znake,zato i ne volim da sanjam. Nemalo puta mi se desavalo da sanjam nesto i da se to dogodi ili cujem nesto sto sam sanjala. Plasim se da ne postanem vidovita,ha ha ha ha
No salu na stranu, da li i vi imate slicnih iskustava i kakvih?
slučajnosti se dešavaju... šta da kažem
problem je kad se suviše često dešavaju
čovek dodje u nedoumicu, pa ne zna šta da misli

staro
  (#17 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 26.09.2007, 09:19

Pa ja najcesto se baziram na moju intuitivnost i nikad nisam pogresila nekad se plasim da kad imam i lose misle tie se ostvaraju.

staro
  (#18 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Godine: 58
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 29.09.2007, 01:02

Podseća na:već viđeno-već doživljeno. Mnogo puta mi se desilo da kada počnem da mislim, ili povezujem neku osobu sa nečim iz mog života, a slučajno mi je pala na pamet, da je to najčešće najava da ću se sa tom osobom videti ili čuti, i najčešće je to osoba koju nisam duži vremenski period video ni čuo.

staro
  (#19 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 23:06
Godine: 28
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 24.10.2007, 15:13

Vrlo sam intuitivna
Toliko da me to ponekada plasi.
Takodje sam obdarena izuzetnom empatijom......

I kada razmislim o svemu tome zakljucim da bi mi zivot bio mnogo veseliji bez toga...

Tako da ako nekom trebaju i intuicija i empatija poklanjam!

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

staro
  (#20 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: danas 20:39
Godine: 35
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 24.10.2007, 17:44

раније ми се чинило да сам много више био уплетен у такве осећаје... баш ми се често дешавало да... знам, да сам сигуран да...
питање је шта можемо да урадимо са интуицијом... како да је искористимо.

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor