|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Imate li fobiju? |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: danas 17:34
Pol: Muško
Godine: 39
|
Odgovor: Imate li fobiju? -
07.09.2008, 01:34
od visine,
jako malog prostora, ostavljanja, padanja u rupu(to je valjda isto visina,a?), ... |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 18:33
Pol: Žensko
Godine: 37
|
07.09.2008, 02:02
Zbog Veljka Bulajica i nemackih pasa, strasno sam se kao dete bojala kucica, posle me je to proslo.
Plasi me visina, ali samo u situacijama kad nemam neki oslonac. No, cim imam za sta da se drzim je ok... Pri uzletanju i sletanju aviona postajem najdublje religiozna. Nije mi nista u medjuvremenu. Patim od mizofobije, straha od zaraze... frka od prljavih ruku. Ja taj trip imam najcesce u prevozu, znaci ne moze da mi se desi da rukom dodirnem mebl od bilo kakvog sedista, izbegavam javne toalete, od srca zahvaljujem dzentlmenima ako mi otvaraju vrata, pa ne moram ja da diram kvake... |
|
|
|
|
|
stegni mi.....ruku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.09.2008.
Poslednji login: danas 23:18
Godine: 23
|
12.10.2008, 21:01
Imam,bojim se svih mogućih insekata izuzev muve i mrava. Da se ja pitam,sve bi ih istrijebila.
Kad ugledam pauka u sobi počnem da vrištim i zovem nekog da dođe da ga ubije,a ja sam naravno već uveliko u drugoj prostoriji. Ili na primjer kad ljeti u nekoj bašti pijem kafu i pčela se pojavi u mojoj blizini,tad nastupa šou-od mlataranja rukama i svim raspoloživim sredstvima do skakanja sa stolice i bježanja od dotične pčele. A svi prisutni u lokalu se pitaju da li sam normalna a naravno ima i onih koji umiru od smijeha I kad mi neko kaže da se suočim sa svojim strahom... ma sa šakom bih ga suočila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 12.09.2008.
Poslednji login: danas 23:18
|
12.10.2008, 21:07
imam fobiju od voznje bilo kojim motornim vozilom.....tako da mi odlazak bilo gde tesko pada,jer uvek moram da idem kolima ili busom...
|
|
|
|
|
|
Mali Badža
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 23:19
|
14.10.2008, 03:17
Ne znam da li je to fobija, ali ja se užasavam bubašvaba, crva i noćnih leptira.
![]() To su mi tri najodvratnija stvorenja na svetu. Taj užas i to zgražavanje ne mogu i ne umem ni da opišem, a kamo li da iskontrolišem. Užasavam se takođe i od aviJona. Ne mogu da ih smislim. To je već prava fobija. Putovala sam tim vakum konzervama 13 puta i to samo onda kada je - baš moralo. Četrnaesti put spretno eskiviram i odlažem već godinama (očigledno je da - baš i ne mora). Zapravo, to ja imam "varijantu" klaustrofobije koja stupa na scenu samo u VAKUM zatvorenim prostorima (avion, podmornica, komora, atomsko sklonište ... ). ... ...![]() |
|
|
|