|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Imate li fobiju? |
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Pol: Žensko
Godine: 17
|
Odgovor: Imate li fobiju? -
05.06.2006, 16:45
Ja imam zesci strah od visine
Ma dovoljno je da samo pogledam dole sa 5-og sprata,i dlanovi istog momenta pocnu da mi se znoje,tresem se,i zavrti mi se u glavi Uvek se plasim da ce se na pr., ograda za koju se drzim odlomiti,i da cu ja poleteti dole |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 30
|
01.08.2006, 11:56
E i te kako .... i to od visine
......... Kad pogledam dole sa nekog visokog mesta noge mi se odseku , ispod kolena ih nema. Mada kad sam sam jos se nekako izkontrolisem pa polako i nateram se da gledim ali kad je neko pored mene pa jos vole da se naginje i zaviruje preko ograde .... joooooj belaja , vec ga vidim kako pada, leti sve i vice , celog me nesto presece i ja samo krenem da ih vucem nazad , sto dalje na cvrsto i sigurno tlo,..... ![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:18
Godine: 15
|
01.08.2006, 12:00
Pa ja sam prilicno klaustrofobucan
Ono ne podnosim tesne liftove, prostorije sa puno ljudi, a kad god gledam "Nemogucu misiju" 1. deo, nakosterim se od onog ventilacionog otvora ![]() Ah .. da.. ne podnosim proklete bube, ama bas ni jednu vrstu Jos ako mi nes'o gmize po telu, pa bio to mrav ili jelenak or something like that opsta panika ![]()
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 06.07.2008 21:29
Godine: 22
|
01.08.2006, 17:25
Mrzim bubasvabe, bezim glavom bez obzira
![]() Dugo sam imala fobiju od lifta, ali sam je uspesno prevazisla. Pitate se kako? Pa, momak mi zivi na desetom spratu Istina, trebalo mi je devet meseci, ali isplatilo se. Vise se ne bojim ali ih mrzim u svakom slucaju.Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 23:25
|
03.08.2006, 13:54
Ja se bojim samo dve stvari: svega i svačega.
I da počnem da nabrajam: 1. grmljavine 2. gamadi (insekata, ponajviše komaraca) 3. gubitka tla pod nogama 4. gubitka dragih 5. nemoći Hoćete još? |
|
|
|
|
|
Delete Woman
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 23:25
|
07.08.2006, 09:52
Ne znam kako sam ga prošli put zaboravila nabrojati, jer je jak i uvek prisutan.
6. strah od usamljenosti |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
|
07.08.2006, 12:02
Moj najveci strah je da cu vremenom postati
prosecan/no: -inteligentan -kreativan -sputan -pogubljem Uffff, to me uzasava ![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 00:58
Godine: 24
|
29.08.2006, 14:21
Iskreno, sad mi je tesko da se setim, tj. da izdvojim nesto cega se psebno plasim ili tacnije receno, stravim.
Recimo neka to bude usamljenost, mislim da je to uzasno, nikako ne bih volela da ostanem bez ikoga, to me pomalo uzasava! E sad, ako bi izdvojila jos nesto, to bi bilo, nehigijena, uzasava me prljavstina, a samim tim i sve sto ide uz nju! Mada sve to nije tako strasno, mislim nemam bas fobiju, u smislu koji ona podrazumeva, to je valjda zbog normalnog detinjstva ![]() |
|
|
|