|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
MBTI test ličnosti. Koji ste vi tip? |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.04.2008.
Poslednji login: 27.11.2008 19:36
Pol: Muško
Godine: 32
|
Myers-Briggs Tip Indikator test:
http://similarminds.com/jung.html http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp Tipovi ličnosti: http://www.personalitypage.com/portraits.html http://similarminds.com/software.html Ovaj, donekle kontroverzni test, je dosta popularan širom fakulteta u SAD. Svrha ovog testa je da studenti bolje upoznaju sebe i svoje sklonosti kako bi lakše izabrali obrazovni smer odnosno profesionalnu orjentaciju, a i da bi lakše pronašli srodne duše, kao i da bi bolje razumeli one koji se razlikuju od njih. Test je na engleskom jeziku, nadam se oni koji požele da ga reše neće imati poteškoća u razumevanju pitanja, jer i samo razumevanje pitanja utiče na tačnost testa. Među zamerkama ovom testu je to što rezultat kod nekih osoba zavisi od trenutnog raspoloženja, odnosno da svaka osoba predstavlja mešavinu svih tipova, a koji je tip dominantan zavisi od situacije. Meni test kaže da sam INTP. Ne znam, mislio sam da sam jedinstven, sada ispada da sam samo deo statistike, reči ljudi istog tipa ličnosti kao ja, na raznim forumima posvećenih ovom testu, zvuče mi kao moje. ![]() Na primer "Čaša jeste puna, pola voda pola vazduh!" ovo su upravo moje misli, moje reči, a smatrao sam da sam originalan. ![]() Tipične reakcije na čašu sa vodom: ENFJ - Ima više nego dovoljno da podelim sa prijateljima. ENFP - Uraaa! Polivanje! INFP - Ali, zar ne vidite? U pitanju je kristalni čamac, ispunjen svetlucavim izvorom života. INFJ - Ova čaša je metafora mog života. ENTJ - Ma ne! To nije čaša za vodu, već krigla piva! INTJ - Staklo je silicijum dioksid, na sobnoj temperaturi u čvrstom stanju... ENTP - Uspemo 100 grama soka u prahu, promešamo i evo ... INTP - Čaša jeste puna, pola voda pola vazduh! ESTJ - Hej! Čiji posao je da naliva piće! ESFJ - Ne mogu da poverujem da je neko ostavio prljavu čašu ovde. Smesta da ste počistili ovaj nered! ISTJ - Čaša je poluprazna i ne bi me začudilo ako sva voda uskoro ispari. ISFJ - Ko je žedan? ESTP - Ti to nazivaš čašom? Kod nas su čaše mnogo veće. ISTP - To je samo obična čaša vode. Kakve to veze ima? ESFP - Vidite onu čašu vode tamo? Kažu da je zdravo piti dosta vode, ja sam oduvek ... ISFP - (Uzme čašu vode u ruke, okreće je i zagleda, gurne prst, namršti se i ostavi je.) (malo sam izmenio originalni tekst sa engleskog) |
|
|
|
Odgovor: MBTI test ličnosti. Koji ste vi tip? |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.09.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 12:15
Pol: Žensko
Godine: 26
|
Odgovor: MBTI test ličnosti. Koji ste vi tip? -
23.05.2008, 14:53
Prvi test:
Extroverted (E) 50% Introverted (I) 50% Intuitive (N) 61.76% Sensing (S) 38.24% Thinking (T) 66.67% Feeling (F) 33.33% Perceiving (P) 52.78% Judging (J) 47.22% ENTP - "Inventor". Enthusiastic interest in everything and always sensitive to possibilities. Non-conformist and innovative. 3.2% of the total population. Drugi test: INTJ Introverted: 33% Intuitive: 75% Thinking: 88% Judging: 28% |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 17:44
Godine: 26
|
20.09.2008, 18:27
Prvi kaže ovako:
Extroverted (E) 64.29% Introverted (I) 35.71% Sensing (S) 52.27% Intuitive (N) 47.73% Feeling (F) 55.26% Thinking (T) 44.74% Judging (J) 52.08% Perceiving (P) 47.92% Your type is: ESFJ ESFJ - "Seller". Most sociable of all types. Nurturer of harmony. Outstanding host or hostesses. 12.3% of total population. ...a drugi: Extroverted (E) 87.5% Introverted (I) 12.5% Sensing (S) 66.67% Intuitive (N) 33.33% Feeling (F) 75% Thinking (T) 25% Judging (J) 66.67% Perceiving (P) 33.33% Your type is: ESFJ ESFJ - "Seller". Most sociable of all types. Nurturer of harmony. Outstanding host or hostesses. 12.3% of total population. Nešto mi i ne štima,al ajd... ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
20.09.2008, 23:05
Extroverted (E) 54.05% Introverted (I) 45.95%
Intuitive (N) 54.29% Sensing (S) 45.71% Thinking (T) 55.88% Feeling (F) 44.12% Judging (J) 54.84% Perceiving (P) 45.16% Your type is: ENTJ ENTJ - "Field Marshall". The basic driving force and need is to lead. Tend to seek a position of responsibility and enjoys being an executive. 1.8% of total population. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > MBTI test ličnosti. Koji ste vi tip? |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Konvencija UN o pravima deteta | makilli | Roditeljski kutak | 6 | 19.11.2008 17:44 |
| Index pojmova, simbola, licnosti.... | Kalina | Parapsihologija | 13 | 12.11.2008 16:21 |
| Parafiran sporazum Srbija-EU | dani danguba | Politika | 65 | 13.09.2008 12:03 |
| Čakre - Alternativna medicina | Crazy Angel | Zdravlje i lepota | 1 | 25.10.2007 16:15 |
| Mediji i moc govora | A6quattro | Televizija i ostali mediji | 2 | 03.04.2007 14:38 |