|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Psihoterapija |
|
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 11:46
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Psihoterapija -
29.06.2008, 12:55
Citat:
Citat:
Ljudi ovde pokušavaju da možda nađu savet za rešavanje nekih možda ozbiljnih problema. Mi ne moramo da im to još više otežavamo. Hvala |
||
|
|
|
|
|
farbačica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 20:02
Godine: 36
|
30.06.2008, 09:49
Bez ljutnje Euridika!
Nikog nisam htela da uvredim ![]() Samo smatram da čovek može "sam" da sagleda svoje probleme i da se suoči sa njima.Sa time jačamo. Ako ne može neka potraži profesionalnu pomoć.Svako ima svoj izbor. Naravno da imam probleme,svaki čovek ih ima i kad bi rekao da nije tako, lagao bi.Imala sam milion( pa ne baš milion,ali dosta) situacija da sam mogla psihički da odlepim, ali sam se preispitala ,sagledala posledice, bacila to iza sebe i fokusirala se na svetlije trenutke života. ![]() Imam jednu osobu blizu sebe koja je večito u depresiji,kuknjači,zove psihoterapeute,namučim se da bi joj pomogla.Ali ona prosto neće sebi da pomogne, uživa u svojoj ulozi žrtve.Jednostavno neće! Eeee...na to se naježim! |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: danas 12:28
Pol: Muško
Godine: 41
|
30.06.2008, 11:00
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.02.2008.
Poslednji login: 05.09.2008 07:25
|
30.06.2008, 11:27
Potrebna je pomoc i s jedne i s druge strane. Jaka vollja i podrshka bar nekog od prijatelja, rodbine, voljene osobe je isto jako vazna. Mislim da su se psihoterapeuti, chast pojedincima, pretvorili u satnicu...
Govorim tiho i nosim psa sa sobom
|
|
|
|