|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Egoisti ? |
|
Odgovor: Egoisti ? |
|
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
|
Odgovor: Egoisti ? -
06.09.2006, 17:18
Kada ucinim ljudima osecam licno zadovoljstvo, ali vece nego kada meni neko nesto ucini. U tom smislu mozda jesam egoista
ali i drugi imaju koristi od toga. Egoista u smislu da samo mislim na sebe i da gledam samo kako ce meni biti dobro, to nisam nikako Cak naprotiv...
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 17:44
Godine: 26
|
04.03.2007, 16:06
Jesam egoista onoliko koliko mi je potrebno da normalno funkcionisem i "prezivim" svet oko sebe.
...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
04.03.2007, 16:13
mislim na sebe, ali mislim i na druge. drugi su naravno prijatelji i rodbina (ali ne svi - mozda me to "ne svi" čini pomalo egoistom) za koje bih uradila sve što je u mojoj moći, a pri tom i ne pomislila da oni trebaju da mi vraćaju nešto za uzvrat.
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 17.07.2007.
Poslednji login: 14.08.2007 20:31
Pol: Muško
Godine: 31
|
17.07.2007, 16:48
Mislim da ne postoji osoba koja bar malo nije egoisticna.
I to je sasvim normalna stvar sem ako ne prelazi granicu normale ,u tom slucaju je to jedna osoba koju treba izbegavati. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|