VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami?
staro
  (#51 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 17:52
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? - 20.09.2007, 20:20

...mastam...planiram...sanjam...secam se...tugujem...volim...ne volim...zatvorenih ociju i otvorenog srca...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 13:09
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? - 05.10.2007, 21:56

Trudim se da sam sto manje sama,jer moja masta moze svasta
Preko dana i ne stignem da se opustim i razmišljam ali zato noć ,strašno
Bude tu svasta,i o obavezama..i neka glupa sećanja..ma sve se pomeša !

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#53 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 21:16
Godine: 46
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? - 05.10.2007, 23:57

tesko mi je da preciziram svoja razmisljanja kada ostanem sama... Otme se ponekad po koja suza, koju natera secanje na neke drage mi ljude i lepe trenutke koje smo zajedno proziveli... Ili je to mozda razmisljanje o iznalazenju adekvatnog resenja za neki od sopstvenih problema...

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#54 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 18:40
Godine: 57
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? - 06.10.2007, 00:17

Pa ja uopšte ne razmišljam kada sam sam, ja tada pričam sam sa sobom. Jednom mom drugaru sam to rekao i on me počeo čudno gledati sve dok mu nisam objasnio da samo sa budalama ne pričam.

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

staro
  (#55 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 10:35
Godine: 28
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? - 29.10.2007, 23:44

kada ostanem sasvim sama u mojoj glavi krene uragan, tornado, cikolon.....
sve sto mi se desava u tom trenutku projuri.....ma haos svopsti....
kada se malo to stisa i sredi pocinjem da razmisljam o sutra....o tome sta ono nosi...
nakon toga redovno uletim u klopku secanja i uspomena.....proslosti....i tako dok ne zaspim....
u poslednje vreme praktikujem iscrpljivanje do krajnjih granica...na nogama dok san ne krene da me savladava

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#56 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:57
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? - 06.08.2008, 22:59

Sve češće hvatam sebe kako bežim u bilo šta, samo da ne razgovaram sama sa sobom.
Dan je ok. Zaokupe me tekuća dešavanja, tekući problemi, lepote, doživljaji.
A noć...
To je vreme za surovu iskrenost prema sebi, nekad za oduševljenje, češće za strahove, bojazni, sažaljenje... Teško dođe san na oči posle toga. A jutro me postidi što sam dozvolila sebi toliko slabosti.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#57 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? - 06.08.2008, 23:04

donela sam odluku da idem dan po dan......
sve ostalo je racun bez krcmara....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#58 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 21:08
Godine: 33
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? - 06.08.2008, 23:06

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Sve češće hvatam sebe kako bežim u bilo šta, samo da ne razgovaram sama sa sobom.
Kod mene je situacija obruta. Izbegavam ljude da bi što više bila sama, sa sobom Sama sebi najbolje prijam i ugodim
Vratim film, slažem kockice lutam, planiram ma radim šta mi se hoće

staro
  (#59 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 24.09.2008 00:26
Godine: 30
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? - 06.08.2008, 23:07

hm interesantno vidim svi nocu sami sa sobom sanjare,a ja sebe uhvatim u sred dana.....porodica,posao,buducnost,lepo,ruzno,....a nocu,noc nije za ostati sam i razmisljati

Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.

staro
  (#60 (permalink))
prewrnuta_torta
Little Black Dress(:
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 12:49
Godine: 19
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? - 06.08.2008, 23:11

obicno razmisljam o onome sto se desilo... necemu sto treba da uradim... sanjarim... opustam se... saberem misli... (:

It's gonna be me you and the dance floor...and dance forever