|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? |
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: O čemu razmišljate kada ste sami? -
26.09.2006, 13:00
A kad sam sama???
![]() uveče, kada sa posla dođem kući, polumrtva i potpuno isceđena nakon 10-12 sati izvršavanja radnih obaveza... jedva se dovezem do kuće..posetim omiljeni mi deo kuće (kupatilce moje jepo), i ondaK se zabodem u krevet... jedva napipam daljinski i pustim finu, laganu muzikicu.. i ne razmišljam ali ič.. samo uživam u miru i predivnim notama muzike koju volim... |
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
|
26.09.2006, 13:07
Analiziram situacije u kojima sam se našla, i ljude...i sebe u tom trenutku. Razmišljam šta bi sve trebalo da uradim... i šta bi bilo kad bi bilo.
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 07.07.2008 22:50
|
26.09.2006, 16:40
Obicno se trudim da ne razmisljam nesto mnogo,jer onda se nerviram ( ali i kad razmisljam onda je to SBBKBB )...Pustim omiljenu mjuzu i opustam se...punim baterije !
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
|
26.09.2006, 21:36
uvek sebe uhvatim kako se nesto preispitujem i analiziram sebe,postupke dogadjaje , ljude .......... a onda uvek nekako dodje na
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
|
11.10.2006, 21:35
Ponekad poželim da ostanem sama...da razmislim...o svemu...
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
|
11.10.2006, 22:52
-A sta ako neko ni sam sam sobom nije sam
-Evo, sad kad se zamislim, vec duze vremena, mi se ne desava da se nesto zamislim. Steta. Uglavnom situaciju brzo analiziram i krenem u realizaciju po zadatim rokovima, makar to znacilo da x dana nista ne radim - po tom pitanju (ili tako nekako), a veci deo vremena nastojim dostizanju "unutrasnje tisine". Dakle: SBBKBB , nego sta CE biti kada BUDE bilo. |
|
|
|
|
|
a bio je cool tip
Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28
|
05.12.2006, 04:25
Razmisljam o buducnosti, mastam i trazim neku teznju...
Obicno je to pred spavanje. To je moja meditacija. Nekada zato ne mogu da zaspim jer budem pod utiskom slika koje su mi pred ocima. Tu je sve moguce, a najlepse je kada se probudim ujutro i nesto od tih vizija se dogodi u snu. Tada imam osecaj i potpuniji dozivljaj... Jedan od takvih zanimljivih dana bio je, kada sam razmisljao o ljudskim sposobnostima, poput onih iz manga crtaca. Te noci sam sanjao da se odvajam od poda na kojem sam lezao i to "svesno" na svoju zelju. Ala je to dobar osecaj.... Ali ako padne u pogrešne ruke..." |
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 17:44
Godine: 26
|
01.04.2007, 15:30
O tome kako je dobro što sam bar na kratko sama sa sobom...
![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 23:42
Godine: 46
|
01.04.2007, 15:44
Kad sam sama, svakojake mi misli prolaze kroz glavu. Ukoliko imam neki trenutni problem, razmisljam o tome kako da ga resim. U principu razmisljam o zivotu, gde sam bila, gde sam pogresila, gde sam mogla da budem. Zatim razmisljam o svojim voljenim. Ja uvek razmisljam o necemu, kao i svi mi, sama ili ne...
Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|