VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Pao mi je mrak na oči...
staro
  (#1 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
Pao mi je mrak na oči... - 04.02.2008, 01:26

Na koji način kontrolišete pojavu tipa: '' pao mi je mrak na oči '' ?

Da li uopšte dovodite sebe u situaciju da vas obuzm bes ?

ili ljutnja - kako god?

Brojite li do deset ( dok vam para šiba iz ušiju ),

Šetate li do iznemoglosti, ne biste li umanjili dozu negativne energije?

Jednostavno, kakvi ste kada vam '' padne mrak na oči '' ?

Kako kontrolišete bes?

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Pao mi je mrak na oči...
staro
  (#2 (permalink))
kristina-cica
Hocu tanjir i tacka!
kristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Godine: 28
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 04.02.2008, 02:39

Ne znam da li mi se to ikad desilo. Bas taj mrak na oci meni da padne treba nesto debelo da mi se skrivi. Iznerviram se, brojim stalno nesto ali nikad ni histericna ni luda. Nikad nista razbila od besa. Valjda sam takva po prirodi a i ljudi oko mene mi ne prave velike probleme. Mada ja 'luftiram' svoju energiju u sportu i plesu pa valjda posle vise i nemam snage da mi padne 'mrak na oci'

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 04.02.2008, 05:21

Nekako pre povezujem bes sa ljutnjom ili nervozom, nego sa histerijom. Nisam besna u tom pravcu kad sam besna, ne histerišem, to ne podnosim i to su za mene bolesne osobe kojima je itekako potrebna pomoć. Nije mi takav karakter jednostavno. E, ono zbog čega ja besnim se nalazi na onoj temi "šta vaš najčešće ljuti" ili kako već, i zbog toga mi na oči mrak pada redovno. Da li će neko primetiti ili ne da sam besna, zavisi od suprotne strane, od toga koje mi je padanje mraka na oči po redu i da li ja hoću da se to primeti. Ne mislim da je u toj meri da mi "ide para na uši", pre je neka lajt varijanta, a i ne dešava se često, umem da se isključim iz svega kada hoću.

Citat:
Jednostavno, kakvi ste kada vam '' padne mrak na oči '' ?
Gadna. Larmam malo na svoj način dok se ne ispraznim, ne umem da brojim do deset. Ni za šta u životu ne brojim niti čekam da jutro bude pametnije. Ako uopšte želim da reagujem, reagujem odmah i nikad se ne kajem. A mogu i samo da ućutim, zavisi. A mogu i samo da se kezim, zavisi. Oni koji me poznaju će od ova tri uvek izabrati larmanje, najmanje je opasno

Citat:
Kako kontrolišete bes?
Nosim roze naočare. Da njih nema verovatno bih obrala uši onoj seljančuri u pošti do sad ili tako nekim budalama koje zajebavaju narod po raznoraznim ustanovama.

Pojačam muziku.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 04.02.2008, 06:52

Po prirodi sam strpljiva i manjevise cutljiva osoba, da ne kazem dobrica.
Al desavalo se, ne bas nesto cesto, da i meni padne mrak na oci. Uglavnom znam i mogu da brojim, ne kao pojedinci gore , al ako to brojanje moram da upraznjavam vise od 2-3 puta e onda se gadno zabrojim kod keca odma.
A kad pobjesnim onda nije nimalo zanimljivo biti u mom okruzenju. Ne vredjam drugu stranu al joj ne ostanem duzan ni najmanji detalj sta je izazvalo stanje u kom se nalazim.
Primera radi, dodje kod nas u kompaniju neki gilipter da radi. Od samog starta se videlo da ce taj ne da zabusava nego sine i da spava na radnom mjestu. E sad kako nam je priroda posla takva kakva jeste, glavonje u vrhu vise vrednuju timski rad nego zalaganje pojedinaca. Cim nesto ne valja udri po celom odeljenju, posebno po timlideru. A on jadnicak, timlider, ce pre da crkne adeci i za sebe i lijenog bilmeza nego mu nesto prigovori. I tako brojim ja jedan dan, brojim drugi, e vec kod treceg mi je pao mrak na oci. Igrom slucaja taj dan su moje obaveze uveliko zavisile od odradjenog posla polumrtvog giliptera. Ustanem fino, prosetam se do njegovog stola i fino kazem u cem je problem. Sinak nece niko ovde tvoje obaveze da odradjuje i tebi ledja da cuva. Onda odem do timlidera i njemu isto sve predocim i kazem ako nece on sutra da ga vodi velikom glavonji ja cu. Posle kraceg razgovora njih dvojice, giliptera i lidera, mali se pokupio i otisao. Nije rekao ni zbogom. E od tada kod nas u firmi se svi zajebavaju na moj racun, kao sve je dobro dok Mirko ne poludi.

A tete sa PMSom u javnim sluzbama su nekada bile redovna crna navlaka...

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 04.02.2008, 07:02

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
Po prirodi sam strpljiva i manjevise cutljiva osoba, da ne kazem dobrica.
Dobar si za šintere.

Citat:
Al desavalo se, ne bas nesto cesto, da i meni padne mrak na oci. Uglavnom znam i mogu da brojim, ne kao pojedinci gore , al ako to brojanje moram da upraznjavam vise od 2-3 puta e onda se gadno zabrojim kod keca odma.
Pa eto vidiš, ima i situacija i pojedinaca koji prosto toliko inspirišu da ti poremete brojanje ( pod uslovom da nisi rasta )

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 19:46
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 05.02.2008, 15:59

Pa sta ja znam...Zavisi od situacije... Ako me neko stvarno iznervira,reci cu mu to,ali necu bas da ga ubijem rijecima
Ali suzdrzavam se,jbg...Ne znam ni ja kako... Jednostavno se suzdrzim...

IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT

staro
  (#7 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 05.02.2008, 16:50

To ja zovem TILT , a onda mi se samo sklanjaj s ociju. I sklanjaj sve sto se da polomiti. Srecom ne desava se cesto.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#8 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 23:34
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 06.02.2008, 22:44

Tada baš i nisam "prizor"... Prag tolerancije mi je izuzetno visok ali kada mi "padne klapna" ne bih se poželela ni najgorem neprijatelju

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#9 (permalink))
principessa
Početnik
principessa će uskoro postati poznat članprincipessa će uskoro postati poznat član

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 10.09.2008 10:48
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 06.02.2008, 22:47

sagorim kao prskalica
umem da ubodem
rescima
srecom
brzo me prodje

Poruku je izmenio euridika, 14.07.2008 u 18:17. Razlog: slovo

staro
  (#10 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 06.02.2008, 22:49

...bolje da me ne vidite u takvim situacijama...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom