|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pao mi je mrak na oči... |
|
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... |
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... -
04.02.2008, 06:52
Po prirodi sam strpljiva i manjevise cutljiva osoba, da ne kazem dobrica.
![]() Al desavalo se, ne bas nesto cesto, da i meni padne mrak na oci. Uglavnom znam i mogu da brojim, ne kao pojedinci gore , al ako to brojanje moram da upraznjavam vise od 2-3 puta e onda se gadno zabrojim kod keca odma.A kad pobjesnim onda nije nimalo zanimljivo biti u mom okruzenju. Ne vredjam drugu stranu al joj ne ostanem duzan ni najmanji detalj sta je izazvalo stanje u kom se nalazim. Primera radi, dodje kod nas u kompaniju neki gilipter da radi. Od samog starta se videlo da ce taj ne da zabusava nego sine i da spava na radnom mjestu. E sad kako nam je priroda posla takva kakva jeste, glavonje u vrhu vise vrednuju timski rad nego zalaganje pojedinaca. Cim nesto ne valja udri po celom odeljenju, posebno po timlideru. A on jadnicak, timlider, ce pre da crkne adeci i za sebe i lijenog bilmeza nego mu nesto prigovori. I tako brojim ja jedan dan, brojim drugi, e vec kod treceg mi je pao mrak na oci. Igrom slucaja taj dan su moje obaveze uveliko zavisile od odradjenog posla polumrtvog giliptera. Ustanem fino, prosetam se do njegovog stola i fino kazem u cem je problem. Sinak nece niko ovde tvoje obaveze da odradjuje i tebi ledja da cuva. Onda odem do timlidera i njemu isto sve predocim i kazem ako nece on sutra da ga vodi velikom glavonji ja cu. Posle kraceg razgovora njih dvojice, giliptera i lidera, mali se pokupio i otisao. Nije rekao ni zbogom. E od tada kod nas u firmi se svi zajebavaju na moj racun, kao sve je dobro dok Mirko ne poludi. ![]() A tete sa PMSom u javnim sluzbama su nekada bile redovna crna navlaka... ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Pol: Žensko
Godine: 33
|
04.02.2008, 07:02
Dobar si za šintere.
![]() Citat:
( pod uslovom da nisi rasta )
|
|
|
|
|
|
|
La Nińa [:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 19:46
|
05.02.2008, 15:59
Pa sta ja znam...Zavisi od situacije... Ako me neko stvarno iznervira,reci cu mu to,ali necu bas da ga ubijem rijecima
![]() Ali suzdrzavam se,jbg...Ne znam ni ja kako... Jednostavno se suzdrzim... IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
05.02.2008, 16:50
To ja zovem TILT
, a onda mi se samo sklanjaj s ociju. I sklanjaj sve sto se da polomiti. Srecom ne desava se cesto. |
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 23:34
|
06.02.2008, 22:44
Tada baš i nisam "prizor"... Prag tolerancije mi je izuzetno visok ali kada mi "padne klapna" ne bih se poželela ni najgorem neprijatelju
![]() njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 10.09.2008 10:48
|