Desi se "situacija" u kojoj izgubite kompletnu kontrolu nad sopstvenim postupcima. Najcesce su to provokativni momenti u kojima ucestvuje jos jedna osoba... Recimo da ta osoba izazove strahovit bes u vama, kojim vise ne vladate, reagujete impulsivno, nesvesni cak i posledica koje mogu uslediti zbog afekta.
Meni se desilo da mi je jednom pao mrak na oci... evo moje kratke price:
Svojevremeno (ne tako davno) bila sam vlasnik jednog bara u Kanadi. Nisam imala predstavu koliko je tesko voditi ovaj posao. Tesko je i za muskarca, a kamoli za zenu! Bila sam svedok svakojakih tenzija, ali kao "gazdarica" na najbolji nacin sam uticala da se ovakve tenzije ublaze.
Jedne veceri, nesto pre zatvaranja (oko 2 izjutra) moja stalna musterija, prilicno pripita, pocela je da provocira par gostiju - takodje redovnih. Inace, ista osoba nikada do tada nije pravila bilo kakvih problema u mom baru, cak ni kada je bila morka. Prestala sam da ga sluzim alkoholom, rekla mu da cu mu spremiti nesto da pojede. Nije se protivio. Dok sam bila u kuhinji pripremajuci mu nesto da pojede (a te noci sam radila sama), doslo je do incidenta. Jedan od onih mojih redovnih otisao je u WC, a doticni za njim. Izlazi iz WC-a sa raskrvavljenom usnom i nastavlja da se ponasa agresivno.
Tada je odbio da jede. OK, mislim se - vreme ti je burazeru da ides kuci. Nazovem taxi i zamolim ga da napusti bar. On odbija. Pridjem mu i lepo ga zamolim, jos jednom, da je vreme da napusti bar i da je dobrodosao u isti, kada bude bio u boljem raspolozenju. Poceo je da mi se unosi u lice - kao: "ti ces da mi kazes kada mi je vreme da idem... ja ovde ostavljam krvavo zaradjen novac"!
Izgleda da sam mu prisla blize nego sto je trebalo, sa recima: "I'm worning you, please leave"!
Gurnuo me je rukama u grudi urlajuci: "Who do you think u are?! Nobody is gona tell me what to do.... YOU f@@@en bitch!!
E, tada sam uzdahnula jako i skinula sam sako

i doslo je do prekida filma

Salu na stranu... doslo je do pomracenja. Nisam bila svesna da je moja pesnica poletela, i da sam ga svom snagom udarila u bradu. Klasican nock-out. Pade covek ko sveca.
Samo je na momenat izgubio svest - dobro sam ga osamutila. Pomogla sam mu da ustane, strpala ga u taxi i cao! Sutra dan je dosao da se izvinjava.
"O cemu ti pricas

- ja se ne secam nikakvog incidenta

" - vadim se ja!
Ubrzo nakon ovog mog "ispada" prodala sam biznis. I bas mi je lepo! Ne kajem se!