VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Pao mi je mrak na oči...
staro
  (#11 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:04
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 06.02.2008, 22:51

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...bolje da me ne vidite u takvim situacijama...
...a ja ne vidim u tim situacijama...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:35
Pol: Muško
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 06.02.2008, 22:52

Ne dozvoljavam da mi se tako nesto desi...
Ako se ipak desi, pa znam biti prilicno tvrd i hazarder. Za rekordno vreme mogu izazvati maksimalnu stetu!

nisam legenda

staro
  (#13 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 18:58
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 06.02.2008, 23:21

Desi se "situacija" u kojoj izgubite kompletnu kontrolu nad sopstvenim postupcima. Najcesce su to provokativni momenti u kojima ucestvuje jos jedna osoba... Recimo da ta osoba izazove strahovit bes u vama, kojim vise ne vladate, reagujete impulsivno, nesvesni cak i posledica koje mogu uslediti zbog afekta.
Meni se desilo da mi je jednom pao mrak na oci... evo moje kratke price:

Svojevremeno (ne tako davno) bila sam vlasnik jednog bara u Kanadi. Nisam imala predstavu koliko je tesko voditi ovaj posao. Tesko je i za muskarca, a kamoli za zenu! Bila sam svedok svakojakih tenzija, ali kao "gazdarica" na najbolji nacin sam uticala da se ovakve tenzije ublaze.
Jedne veceri, nesto pre zatvaranja (oko 2 izjutra) moja stalna musterija, prilicno pripita, pocela je da provocira par gostiju - takodje redovnih. Inace, ista osoba nikada do tada nije pravila bilo kakvih problema u mom baru, cak ni kada je bila morka. Prestala sam da ga sluzim alkoholom, rekla mu da cu mu spremiti nesto da pojede. Nije se protivio. Dok sam bila u kuhinji pripremajuci mu nesto da pojede (a te noci sam radila sama), doslo je do incidenta. Jedan od onih mojih redovnih otisao je u WC, a doticni za njim. Izlazi iz WC-a sa raskrvavljenom usnom i nastavlja da se ponasa agresivno.
Tada je odbio da jede. OK, mislim se - vreme ti je burazeru da ides kuci. Nazovem taxi i zamolim ga da napusti bar. On odbija. Pridjem mu i lepo ga zamolim, jos jednom, da je vreme da napusti bar i da je dobrodosao u isti, kada bude bio u boljem raspolozenju. Poceo je da mi se unosi u lice - kao: "ti ces da mi kazes kada mi je vreme da idem... ja ovde ostavljam krvavo zaradjen novac"!
Izgleda da sam mu prisla blize nego sto je trebalo, sa recima: "I'm worning you, please leave"!
Gurnuo me je rukama u grudi urlajuci: "Who do you think u are?! Nobody is gona tell me what to do.... YOU f@@@en bitch!!

E, tada sam uzdahnula jako i skinula sam sako i doslo je do prekida filma
Salu na stranu... doslo je do pomracenja. Nisam bila svesna da je moja pesnica poletela, i da sam ga svom snagom udarila u bradu. Klasican nock-out. Pade covek ko sveca.
Samo je na momenat izgubio svest - dobro sam ga osamutila. Pomogla sam mu da ustane, strpala ga u taxi i cao! Sutra dan je dosao da se izvinjava.
"O cemu ti pricas - ja se ne secam nikakvog incidenta" - vadim se ja!

Ubrzo nakon ovog mog "ispada" prodala sam biznis. I bas mi je lepo! Ne kajem se!

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#14 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 20:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Pao mi je mrak na oči... - 18.02.2008, 15:38

Kako kontrolišem takve situacije... Udahnem duUUUuuboko, brojim do 5..6...7... i pUf!!! ...
Tada pričam veoma tiho, ledeno - hladnim tonom... ( i sebe uplašim )
Obično prasnem kada se gomila i gomila - najčešće nepravda ( iz mog ugla gledano )...
Tada jasno i '' ledeno '' kažem: '' Dosta ! '' '' Dokle? '' ...
Završim priču,
kažem čuveno Ukijevo '' E! '' ...

Plešem i igram se sa najboljim i najlepšim partnerom na planeti, a i šire...
Sve je kao rukom odneto...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija > Pao mi je mrak na oči...
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Erotske price kale Erotika & sex 12 28.09.2008 14:11
Možete li dugo ljude gledati u oči ili vam je neprijatno ? Goga Psihologija 50 28.09.2008 11:22