|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Alo mozak? |
|
Odgovor: Alo mozak? |
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Alo mozak? -
14.05.2006, 05:13
Citat:
On baca horizontalne signale a mi 'vatamo vertikalne. Prebaci se u horizontalu. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Pol: Muško
Godine: 28
|
14.05.2006, 12:59
Dobro ljudi zezaj te me, pa da zavrsimo sa tim?
-Necu da branim ono gore, jeste prilicno glupavo, ti signali su vise nesto... Manja sredina, pa gledas, uzas promiskuiteta, evo devojce zumira tipa i sve jedno dal' je on sa curom + ona to vidi = nikom nista. A drugo "udri me ali me ne ostavljaj". Pitanje bi bilo, da li pomenute pesme uticu na, i u kojoj meri, na formiranje psiholoskog profila na temu musko zenskih odnosa. Srbija jeste ruralna, patrijalhalna i to ne samo u selima, a one to slusaju (posto jel'te ranije sazrevaju) od neke 10-11 godine. Ako se brinemo za nasu Srbiju ne bi smo trebali da ne primecujemo takve stvari. Eto to sam hteo da kazem. Hvala lepo sto ste me saslusali! |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
|
14.05.2006, 19:47
Citat:
aj' ti meni prvo da pojasnis na koje ti tacno pesme mislis, posto izgleda nijesam u toku, a onda cu ti pokusam odgovorim... Citat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
14.05.2006, 20:43
KONKRETNO: Vidis kako devojka ulazi sa deckom u neki lokal, sve super, kad odjednom prilazi druga cura, par reci... okrece se izlazi napolje, odmah za njom i pomenuti lik sedaju u auto i odlaze u nepoznatom pravcu. Ova sto je ostala prilazi nekom drustvu i peva (konretno pesme i tacno reci stvarno neznam) "varaj me al' me ne ostavljaj" kad se lik vratio nikome nista. Ja sve gledao rodjenim ocima. To je jedan primer. E sad, imas jednu pevacicu, jako mlada skoro je postala popularna peva (na to sam mislio ono signali, jer nisam mogao da verujem morao sam da jos jednom cujem) u stilu: "nema veze sto si ti los prema meni, jer sto si ti losiji to ce meni biti bolje" zbog nekog iskustva valjda. To ti peva OGROMAN deo Srbije. Ja to znam, ziveo sam u 10-tak gradova u Srbiji. Od Valjeva do Novog Sada. Pa ima li tu pameti. Da pevas u korist svoje stete?
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
|
14.05.2006, 23:15
majstore, mislim da mozda devojke u manjim sredinama imaju strah da budu same.. mozda se boje da nece naci drugog, ako ih decko ostavi.. bice s njim pa makar to bila i cena ponizavanja.. on ce nju vara, radi sta hoce, ona ce znati za to, ali nista nece poduzimati.. nego ce dozvoliti da je gazi.. nece se zuzeti za sebe, trpece svakakva ponizenja.. a zasto je to tako? paa ne bi znala da kazem.. mozda je to urodjeno nesto u ruralnim delovima.. nacin odgoja, sredina, okruzenje, verovatno i neimashtina i neznanje.. kad se sve to skupi, onda ti je rezultat upravo to o cem' pricas..
no to je samo moje vidjenje stvari ![]() |
|
|
|
|
|
impresario
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
|
26.05.2006, 07:38
Citat:
a okruzenje nema pametnijeg posla pa samo ceka da se desi nesto, bilo sta, pa makar bilo i tako ruzno (sta ce, nemaju svoj zivot, pa daj da zivimo tudji) ![]() |
|
|
|
|
|
|
severna svetlost
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
|
01.09.2007, 13:42
Mnogo mi se dopalo kako je ovo sve iskombinovano, trebalo mi malo vremena da skontam šta je pisac hteo reći ali mislim da sam ga dobro razumela
.Taj izvrnuti sistem vrednosti, bezverdnosti, devojčice, da li uduvane, na nekim drugim stvarima ili samo otrovane medijskim povampirenim idolima nemaju baš mnogo izbora. Ako su roditelji zauzeti borbom za preživljavanje, ako su možda ponešeni sličnim vodama, nema tamo prostora za uspostavljanje nekih svojih standarda. Pojede te svakodnevica, koja nije najlepša na svetu, vidiš kako prolaze i bivaju postavljeni za nacionalne simbole neke kreature bez grama mozga sa ništa truda, samo razglave vilice, koje kroiste za razne aktivnosti, ali zvanično za pevanje najbesmislenijih i najgnusnijih "istinitih" stihova i ti stihovi ti se urezuju u krv jer si tinejdžer, jer sve upijaš, jer nema trenutno nekoga da ti pokaže i drugu stranu (govorim o situaciji pre nekolio godina, možda i pre 10-15 kada je bilo skoro nemoguće živetu u Srbiji kao mladi čovek i ne biti otrovan sa svih strana tom bujicom ništavnosti). Manje sredine su bile podložnije toj vrsti devijacije samo zato što je tamo još teže proturiti nešto što ne diktiraju vodeći mediji. Uopšte, ta vrsta ponašanja je samo ono što su deca videla da se dešava oko njih i prihvatila kao svoje lične priče. Lepo vide na TV-u ovi odlaze sa onima, vraćaju se sa onima, sve je to fancy i svi su oni cool i super ako se dobije po koji šamar i prošeta koja modrica, i baš me briga ako sam ja samo jedna od nekoliko, važno je da on ima dobra kola i brdo para i tako redom... I postoji i ona kategorija za koju sam se malo dvoumila da li da je dodam u ovu priču, ali hoću jer znam da postoji, a to su devojčice koje su odgajane tako da postanu te slatke namigušice koje će da istrpe sve i svašta kako bi došle do dobre prilike uz koju će se ušuškati u nekom obliku i nastaviti daje... Ali to je sasvim neka druga priča, samo sam morala da je pomenem. |
|
|
|
|
|
Poznata faca
|
03.10.2008, 21:17
Dogodine bice 10 godina dana kako kuci idem posle 2-3 meseca na po 2-3 dana (uz par duzih izuzetaka koji potvrdjuju pravilo), i posto se uvek postavim "moje su namere casne" (pijem piva sa starinama) uspem da dosta tajni saznam......
I ne se sekiram "moja mala uziva jede pomoranje" |
|
|
|