VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Na koji način izražavate emocije?
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Na koji način izražavate emocije? - 21.03.2006, 20:48

Da li, i na koji način, izražavate emocije? Da li Vam to pomaže ili odmaže? Da li umete da ih izrazite na pravi način, ili sebi napravite još gore?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Na koji način izražavate emocije?
staro
  (#2 (permalink))
Juice
Početnik
Juice je na dobrom putu

Član od: 22.03.2006.
Poslednji login: 17.07.2007 23:45
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 22.03.2006, 21:18

Slabo pokazujem emocije. Verujem da je to dobra osobina, dok se coveku ne skupi i pocne da puca po savovima. Ipak, mislim da je, ako vec moram ici u krajnost - a moram, bolje to sto ne pokazujem emocije dok ne dodjem do krajnje granice, nego da planem za sekund. Nije to dobro.

staro
  (#3 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 08.04.2006, 23:54

emocije koje ispoljavam se vide ili osecaju na kilometre daleko.nisam bas presretna zbog toga, volela bih nekada nesto i da sakrijem, ali ne mogu, ili ne znam ili necu. Znam da sve to i nije bas OK, jer okolina cesto ispasta zbog navale sto pozitivnih, sto negativnih emocija. Kad mi se smeje, smejem se, kad mi se place - placem, kad sam ljuta - grrrrrr. Zbog svega toga sam dobila nadimak "munja". Ni ovo nije dobro.

staro
  (#4 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:56
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 09.04.2006, 16:55

Ono .. pa umem da se najezzim zbog necheg .. neke stvari i neke priche me pogode .. d platchem n'umem shto bi rekli tu je bash blokada.. Kad popizdim to vec ne krijem Mada uglavnom ljudi oko mene slute moje emocije na osnovu percentaze R u mom R(ed) G(reen) B(lue) coloritu ..
Nije ni to dobro.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 21:27
Godine: 25
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 10.04.2006, 00:01

Onaj ko me poznaje uvek me provali i zna sta je sa mnom i kako sam raspolozena.

Mada... Ljudi generalno gledano ne vole tuzne, nervozne i depresivne ljude. I nekako kao da im je urodjeno da beze od tih tuznih ljudi.

Zato ne volim da pokazujem emocije ljudima koje slabije poznajem. Rasplacem se samo pred ljudima koji su mi pravi prijatelji.

goldie

staro
  (#6 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 13.04.2006, 11:57

Retko kada ih pokazujem- zatvorim se u sobu i otplacem to sto sam planrala.. Da, tugu umem da sakrijem ali bes nikako

staro
  (#7 (permalink))
vancouver
Početnik
vancouver će uskoro postati poznat članvancouver će uskoro postati poznat član

Član od: 11.04.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 02:51
Pol: Muško
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 02.05.2006, 08:26

I tu sam ti dvostruki , Koreograf sam u Srpskom folkl Ansamblu pa cesto moje emocije dolaze do izrazaja do maximuma ali u negativnom smislu , a sa druge strane izliv mojih pozitivnih emocija dolazi do izrazaja na drugom polju Romantika...Strange individual Don't You think?

staro
  (#8 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 23.06.2006, 20:09

Retko kada uspem da sakrijem svoje emocije.Kada sam srecna,smejem se,salim se... Kada sam iznenadjena,zavisi od situacije,ako je dobro,smejem se,kada je lose,vicem.Kada sam besna,ljuta ili povredjena,tako jako vicem i pizdim da niko ne moze da me smiri Jedino ne volim da pokazujem kada sam tuzna.Ne volim da kvarim drugima raspolozenje suzama.

staro
  (#9 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 22.09.2006, 01:40

Možda je dovoljno da kažem da mi je jedna od mojih najboljih prijateljica davnih dana rekla "tebi se sve čita iz pogleda!" Ako nekoga volim (pod tim podrazumevam i prijatelje) onda se dajem i dajem i volim i pokazujem i uživam u toj ljubavi, ako nekoga ne volim baš onda se to veoma brzo i jednostavno pokaže i svi lepo znamo gde nam je mesto i šta možemo da očekujemo jedni od drugih. Znam da ovo nije baš najpametnije i znam da bi mi bilo lakše u životu kada bih znala da se smeškam i da treperim okicama ali ja to ne znam i tu je kraj.

staro
  (#10 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Na koji način izražavate emocije? - 11.10.2006, 21:31

Svoje emocije uglavnom pokazujem delima. Ne umem da glumim niti želim. Ako volim onda se smejem, ako ne volim onda sam ozbiljna, ako sam uzbudjena onda skačem , ako sam tužna onda plačem...
Mada bi nekad pomoglo i da ih sakrijem... ali negativne generalno lečim smehom!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza