|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Agresivnost |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 18:33
Pol: Žensko
Godine: 37
|
Odgovor: Agresivnost -
02.09.2008, 18:27
Citat:
![]() Drugo su ljudi kavgadzije, patoloski tipovi, raznorazni net-vampiri. No, sa njima se sigurno obracunava i moderatorski tim, pa smo tu zasticeni. A to da li nas neko bocka i proziva, to se resava lako, na razne nacine. Ako smo skloni odustajanju stisnemo dugmence Odjava, ili ostanemo, pa ignorisemo ili se zezamo, pitamo "sumnjivo lice" u cemu je problem, branimo se argumentima... Pa zar to i nije u stvari tako zanimljivo? ![]() |
|
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Godine: 31
|
02.09.2008, 18:49
Citat:
Može se i tako reći,međutim ja lično nemam problem sa različitostima,već ponekad sa sumnjom u nečiju dobru,ili lošu nameru,recimo.Citat:
.Mada lupati glavu o navedenima,je po meni čist gubitak vremena,u smislu da su agresivni prema meni.treći oblačić levo...dugica
![]() |
||
|
|
|
|
|
Mali Badža
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 23:30
|
02.09.2008, 20:06
Citat:
Samo ako moram - reagujem. Medjutim, postoje raznoraznerazni tipovi i podvrste agresivnosti o kojima i te kako promislim. I o svojim i o tudjim. I reagujem obavezno. Ne verujem ja da je iko imun na masu sranja koja nas svakodnevno saplicu. Pochev od zalogaja pripremljenih u majstorskoj kuhinji zzivota, preko veshtih i spretnih prstica i jezichina raznih neprijateljski nastrojenih ljudi, pa sve do raznih dalabu na koje sluchajno kroz zzivot nabasamo. Ne verujem dakle, da postoje takve flegme, koje mogu sve to da otkuliraju, ne pokazavshi ama bash ni malo, ni znak, ni nagoveshtaj "agresije", ne oglodavshi pri tom bar malo svoje nichim nadoknadive nerve, svoju dragu dzzigericu, svoj prelepi pankreas, svoje lepo dvanaestopalachno crevo, svoje drage bele bubrege, .... (jer shta je auto agresije ako nije - agresija?)E pa, sorry nemam ja tih organa za izvoz. ![]() /narochito nemam vishak bijelih bubrega /U tim sluchajevima, sa takvim nichim izazvanim sluchajkama, radije se i sam pretvorim u agresivca. Onog auto odbrambenog.I jBG kom opanci kom obojci. Kako nam Bog priredi zapovedi naredi i odredi. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 18:33
Godine: 37
|
02.09.2008, 21:00
Citat:
Citat:
Ok, nekad umemo da budemo i paranoicni, ali cak i da tacno procenimo da se radi o losoj nameri sta moze tako strasno da nam se na forumu desi? Ne prozivam tebe, pojma nemam koje si to neprijatnosti imala, niti trazim da ih bilo ko konkretizuje, nego me uopsteno zanima sta se to smatra forumskom agresijom. |
||
|
|
|
|
|
Muskarcina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 19:19
Pol: Muško
Godine: 26
|
02.09.2008, 21:03
agresiwnost...swi je imamo neko manje ili wise,u zawisnosti od ziwaca...ko je kakaw sa njima
ja umijem bit mnogo temperamentan,ali ja to sa stilom![]() ![]() ![]() Opusteno Ko Babina Sisa
![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 25.08.2008.
Poslednji login: 04.11.2008 12:29
|
07.09.2008, 02:53
Da tu se slažem svi mi imamo neku količinu agresivnosti,neko više ili manje vlada sobom i svojom prirodom.Agresivni smo kad se izneveri naše očekivanje,kad smo nestrpljivi,kada u nekom vidimo svoju osobinu koju ne volimo,jer nas ograničava i čini ne slobodnim.Agresivni smo kad se plašimo,kad imamo računicu i hoćemo da po svaku cenu dobijemo šta želimo. Nedostatak ljubavi ili nečeg sasvim sitnog može pokrenuti našu agresivnost,veću ili manju u srazmeri šta je na "meniju". Po meni čovek privlači događaje i ljude u svoj život po onome šta je iznutra i ako sretnemo nekoga ko je agresivan prema nama,možemo se upitati,zašto nam se to događa,šta iz toga možemo naučiti i biti bolji ljudi.Učimo komunicirati celog života.Postoje reči koje možemo reći drugome i koje će nas dovesti do mira i razumevanja, nije lako uvek ali se može. ![]() ![]() pozz.
|
|
|
|