VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Jesmo li ikada zadovoljni?
staro
  (#11 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 15:43
Pol: Muško
Odgovor: Jesmo li ikada zadovoljni? - 08.12.2007, 12:50

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...nego sta cu...ima da budemo naduvani kao Rodni u vreme puberteta...a picemo kao Del Boy na vrhuncu svoga "japijizma"...
Kad njih gledam mogu reci da sam zadovoljan,gde me podseti...tako mi svih Jamaj(K)cana...

Usput 'dijamantski' (imas vezu ovde?) razmisli o Kolumbiji...jedino sto je prezivljavanje ravno istom u Iraku trenutno,a plate manje...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 05:41
Godine: 38
Odgovor: Jesmo li ikada zadovoljni? - 08.12.2007, 12:52

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Kad njih gledam mogu reci da sam zadovoljan,gde me podseti...tako mi svih Jamaj(K)cana...

Usput 'dijamantski' (imas vezu ovde?) razmisli o Kolumbiji...jedino sto je prezivljavanje ravno istom u Iraku trenutno,a plate manje...
...naravno da imam vezu...ali me brate,iskreno,ne vuce nesto...dovoljno sam lood i ovako...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#13 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 15:43
Odgovor: Jesmo li ikada zadovoljni? - 08.12.2007, 13:10

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...naravno da imam vezu...ali me brate,iskreno,ne vuce nesto...dovoljno sam lood i ovako...
U tome je poenta biti zadovoljan sobom...

Ako si lud ti si lud svuda,a mnogi pomisle e kad bih ovo onda bih i ja bio lud...q... bi bio,jer '..nema srece cura svaka da se uda za ludaka..'

Mislim da je teze biti lud,pa se ponosim time...a ovi neka komentarisu 'cega se pametan stidi lud se ponosi' Usput teze je biti lud,jer pametni su svi...

Ima jedan test: Viknes u najprometnoj ulici bilo gde LUDACE...malo ce se njih okrenuti,a vikni DIREKTORE i uverices se da se vecina okrece,ali to verovatno znas i sam,pa ti gledaj sta je zadovoljan covek biti i kako je lepo...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

staro
  (#14 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova

Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: juče 15:04
Pol: Žensko
Godine: 35
Odgovor: Jesmo li ikada zadovoljni? - 08.12.2007, 14:39

Zadovoljna sam zdravljem i porodicom.

A život ti uvijek smisli nešto da bdeš nezadovoljan, pa da se boriš i tjeraš svoje.

Slažem se sa svima onima koji misle da potpuno zadovoljstvo u životu ne postoji.

Ne možeš baš imati sve,jer ono što platiš na ćupriji izgubiš na mostu ili obrnuto.U tome je valjda fora.Inače bi bilo dosadno.

Danas nisam zadovoljna što pada kiša,ja bi sunce i ima još hiljadu sitnica koje bi mi popravile raspoloženje,al dobro mi je dok god postoji ta borba za zadovoljstvom,koja te tjera da ideš dalje da bi kao bio zadovoljan.

staro
  (#15 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 00:43
Godine: 42
Odgovor: Jesmo li ikada zadovoljni? - 08.12.2007, 15:36

generalno ,covek nikad nije zadovoljan.Marva je to.

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#16 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 23:09
Odgovor: Jesmo li ikada zadovoljni? - 08.12.2007, 17:59

...Da, ja sam zadovoljna nemam razloga da to ne budem...
...Mislim da zadovoljstvo zavisi od nasih prohteva i uspeha da zadovoljimo te prohteve...Naucena sam da nemam velkih prohteva...mada sam postigla mnogo vise nego sto sam i sanjala da cu postici...
...Zadovoljstvo nije samo materijalna strana...Za mene je zadovoljstvo dusevna strana...ljubav...sreca...Biti dobra i srecna supruga, majka, prijatelj...a za uzvrat imati divnu porodicu, prijatelje koji ti uzvracaju ljubav i pruzaju srecu...to mene cini zadovoljnom...

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#17 (permalink))
Adora
farbačica
Adora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan članAdora je naprosto sjajan član

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 20:02
Godine: 36
Odgovor: Jesmo li ikada zadovoljni? - 09.12.2007, 07:59

Hoću još!Hoću još!Hoću sve!!!

Šta ćeš? To ti je ljudsko prokletstvo,nikad dosta.

staro
  (#18 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Jesmo li ikada zadovoljni? - 09.12.2007, 14:25

Pa... Potpuno zadovoljna nisam nikada Iz svega pokusavam da izvucem ono najbolje
Jedino mi se uvek cini da moze bolje od najboljeg

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#19 (permalink))
Cecara
just keep swimming..
Cecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimum

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: juče 14:37
Godine: 33
Odgovor: Jesmo li ikada zadovoljni? - 10.12.2007, 18:42

Ovo sam vec napisala na drugoj temi ali smatram da u ovoj recenici lezi objasnjenje...

Kada nase "tamo" postane "ovde", jednostavno ce nam se pojaviti neko drugo "tamo" koje ce ponovo izgledati bolje nego "ovde".

I tako u krug... bar ja.

Life is a series of challenges to be met and mastered.

staro
  (#20 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 20:46
Godine: 35
Odgovor: Jesmo li ikada zadovoljni? - 13.12.2007, 21:29

Naravno da jesam,ali se to brzo smeni nezadovoljstvom
i tako u krug ...

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.