|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zivotna inspiracija |
|
Odgovor: Zivotna inspiracija |
|
|
|
Onaj Koji Je Puk'o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 19:42
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Zivotna inspiracija -
17.11.2007, 02:15
Citat:
![]() P.S Hmmmmmmmm.............ovo kao da sam ja napisao ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
|
17.11.2007, 11:35
Moja životna inspiracija je ljubav u bilo kom obliku. Da nje nema, ne znam da li bih se izvlačila iz kreveta ujutru uopšte... izazov i borba (a opasan sam ratnik
), sve ono što život nosi... Porodica. Imam valjda i jaku maštu, pa mi štošta može biti inspiracija. Inspiracija je svuda oko nas i u nama. Bude strašno ako nismo u stanju da je uočimo.
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 08.10.2008 20:00
Godine: 35
|
17.11.2007, 11:43
Citat:
Jedino se ne bih slozio sa tobom da je voda jaca od vatre...barem ja licno vise preferiram vatru, iako me voda smiruje... ![]() Inspiracija je jednostavno u disanju bez bola (fizickog)...a mi to zaboravljamo, sve dok nas neko odozgo ne podseti da bi trebalo da budemo zahvalni za svaki novi izlazak Sunca... |
|
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 14.09.2008 10:44
Godine: 24
|
17.11.2007, 11:57
Citat:
![]() moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 19:11
Godine: 32
|
04.01.2008, 10:41
Izazov pa borba...upravo tim redom. Ljubav.... sve to upotpunjuje... ali kad imam izazov , pa se nakon toga borim da i ostvarim ono što sam naumila, dodje inspiracija sama po sebi...Da nema ni jednog ni drugog...ma uhvati monotonija i dokolica...tad mi do ničega nije....
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
|
Ali ljubav ima puno oblika, no je svakako nepresušan izvor inspiracije. Ona bezkompromisna me čini boljim čovekom - vuče me napred da uradim nešto što nema nikakve veze sa mnom. Zbog takvih stvari nisam sebi ni lepša, ni draža, niti sebe više volim. Inspiriše me da dajem, a ne tražim ništa za uzvrat. I znam da idem napred. Ljubav prema muškarcu me jednako inspiriše, ali zbog nje i sebe više volim i što se više volim - sve sam lepša. Više dajem, više i tražim, inspirišem onoliko koliko sam inspirisana ![]() A ljubav prema lepom (svemu lepom) me vuče da svet oko sebe, ljude u njemu i razne situacije gledam iz nekog sasvim drugog ugla. Taj ugao me nekad toliko inspiriše, da čak i svoje najteže probleme mogu da sagledam sa osmehom... |
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 16:30
Godine: 29
|
20.02.2008, 08:15
Mene vodi misao - Budi sretan štogod da radiš jer život je kratak pa uživaj dok možeš.
Ako nisam sretna, bila bogata ili siromašna, bila zdrava ili bubana, ako nema osmijeha na usnama, ako ne živim ovaj, meni dan, život.. Čemu 'živim'? Nađi svijetlu točku u životu i hodaj prema njoj. Obitelj, prijateljstvo, ljubav, posao.. To su moje svijetle točke i moja inspiracija. |
|
|
|