VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zivotna inspiracija
staro
  (#1 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 18:58
Pol: Žensko
Godine: 46
Zivotna inspiracija - 16.11.2007, 21:49

Koja je to zvezda koja vas vodi? Koja zelja, koji san? Opisite sta vas inspirise u zivotu, cemu tezite...
Moja zivotna inspiracija je sam zivot - jedan, nezamenjiv, neponovljiv, nepredvidiv... kratak ali ipak "zivot"!

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zivotna inspiracija
staro
  (#2 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Godine: 32
Odgovor: Zivotna inspiracija - 17.11.2007, 01:50

Citat:
ZOE kaže: Pogledaj poruku
Koja je to zvezda koja vas vodi? Koja zelja, koji san? Opisite sta vas inspirise u zivotu, cemu tezite...
Moja zivotna inspiracija je sam zivot - jedan, nezamenjiv, neponovljiv, nepredvidiv... kratak ali ipak "zivot"!
Moja životna inspiracija je san koji sanjam godinama, čini mi se od kada me ima. Nije to običan san. Nije ostvarljiv, bar ne brzo i bezbolno i sanjam ga i dosanjavam iz dana u dan. Teško je, nekako opisati i napisti šta te motiviše ili inspiriše da se mrdneš u danu koji dolazi, da ga ne prespavaš. Mene guraju planovi koje pravim, želje koje se ne ostvaruju, već se jako mučim, uglavnom potpuno sama, da ih pretvorim u realnost.

Postoje ljudi kojima je sve dato, servirano, poređale se zvezdice tako i njima sve leglo, pa im lako kritikovati i tražiti grešku u drugima, i postoje oni, kojima se divim, koji sve grade sami, onako kako im se u snu ili proviđenju javi. To košta više od svega, znaju oni koji se bore, ali su nagrade neopisive.

Da ne pobegnem u filozofiju, iako se ovo graniči sa istom. Moja životna inspiracija jeste da svako, na kraju, dobije koliko je zaslužio, ako se za to parče slobode i ljubavi borio pošteno, da je ljubav jača od mržnje, da je voda jača od vatre, da je sreća jača od nesreće i da je mudrost bar korak ispred praznoglavosti i primitivizma. Ako je tako, onda za planetu i sve nas još uvek ima šanse.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Poruku je izmenio euridika, 17.11.2007 u 14:23. Razlog: ta slovca...

staro
  (#3 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 19:42
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Zivotna inspiracija - 17.11.2007, 02:15

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
Moja životna inspiracija je san koji sanjam godinama, člini mi se od kada me ima. Nije to običan san. Nije ostvarljiv, bar ne brzo i bezbolno i sanjam ga i dosanjavam iz dana u dan. Teško je, nekako opisati i napisti šta te motiviše ili inspiriše da se mrdneš u danu koji dolazi, da ga ne prespavaš. Mene guraju planovi koje pravim, želje koje se ne ostvaruju, već se jako mučim, uglavnom potpuno sama, da ih pretvorim u realnost.

Postoje ljudi kojima je sve dato, servirano, poređale se zvezdice tako i njima sve leglo, pa im lako kritikovati i tražiti grešku u drugima, i postoje oni, kojima se divim, koji sve grade sami, onako kako im se u snu ili proviđenju javi. To košta više od svega, znaju oni koji se bore, ali su nagrade neopisive.

Da ne pobegnem u filozofiju, iako se ovo graniči sa istom. Moja životna inspiracija jeste da svako, na kraju, dobije koliko je zaslužio, ako se za to parče slobode i ljubavi borio pošteno, da je ljubav jača od mržnje, da je voda jača od vatre, da je sreća jača od nesreće i da je mudrost bar korak ispred praznopglavosti i primitivizma. Ako je tako, onda za planetu i sve nas još uvek ima šanse.
Apsolutno tako.....................

P.S Hmmmmmmmm.............ovo kao da sam ja napisao

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Godine: 33
Odgovor: Zivotna inspiracija - 17.11.2007, 11:35

Moja životna inspiracija je ljubav u bilo kom obliku. Da nje nema, ne znam da li bih se izvlačila iz kreveta ujutru uopšte... izazov i borba (a opasan sam ratnik ), sve ono što život nosi... Porodica. Imam valjda i jaku maštu, pa mi štošta može biti inspiracija. Inspiracija je svuda oko nas i u nama. Bude strašno ako nismo u stanju da je uočimo.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 08.10.2008 20:00
Godine: 35
Odgovor: Zivotna inspiracija - 17.11.2007, 11:43

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku

Da ne pobegnem u filozofiju, iako se ovo graniči sa istom. Moja životna inspiracija jeste da svako, na kraju, dobije koliko je zaslužio, ako se za to parče slobode i ljubavi borio pošteno, da je ljubav jača od mržnje, da je voda jača od vatre, da je sreća jača od nesreće i da je mudrost bar korak ispred praznoglavosti i primitivizma. Ako je tako, onda za planetu i sve nas još uvek ima šanse.
Pametnice.

Jedino se ne bih slozio sa tobom da je voda jaca od vatre...barem ja licno vise preferiram vatru, iako me voda smiruje...

Inspiracija je jednostavno u disanju bez bola (fizickog)...a mi to zaboravljamo, sve dok nas neko odozgo ne podseti da bi trebalo da budemo zahvalni za svaki novi izlazak Sunca...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#6 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 14.09.2008 10:44
Godine: 24
Odgovor: Zivotna inspiracija - 17.11.2007, 11:57

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Moja životna inspiracija je ljubav u bilo kom obliku. Da nje nema, ne znam da li bih se izvlačila iz kreveta ujutru uopšte... izazov i borba (a opasan sam ratnik ), sve ono što život nosi... Porodica. Imam valjda i jaku maštu, pa mi štošta može biti inspiracija. Inspiracija je svuda oko nas i u nama. Bude strašno ako nismo u stanju da je uočimo.
Ljubav i mašta, pomiješana sa jakim karakterom i jakim ljudima koji me okružuju u mom malom svijetu.. Čudo jedno kako se lako može pronaći inspiracija.

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

staro
  (#7 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 19:11
Godine: 32
Odgovor: Zivotna inspiracija - 04.01.2008, 10:41

Izazov pa borba...upravo tim redom. Ljubav.... sve to upotpunjuje... ali kad imam izazov , pa se nakon toga borim da i ostvarim ono što sam naumila, dodje inspiracija sama po sebi...Da nema ni jednog ni drugog...ma uhvati monotonija i dokolica...tad mi do ničega nije....

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#8 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
Odgovor: Zivotna inspiracija - 24.01.2008, 22:45

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Moja životna inspiracija je ljubav u bilo kom obliku

Ali ljubav ima puno oblika, no je svakako nepresušan izvor inspiracije.

Ona bezkompromisna me čini boljim čovekom - vuče me napred da uradim nešto što nema nikakve veze sa mnom. Zbog takvih stvari nisam sebi ni lepša, ni draža, niti sebe više volim. Inspiriše me da dajem, a ne tražim ništa za uzvrat. I znam da idem napred.

Ljubav prema muškarcu me jednako inspiriše, ali zbog nje i sebe više volim i što se više volim - sve sam lepša.
Više dajem, više i tražim, inspirišem onoliko koliko sam inspirisana

A ljubav prema lepom (svemu lepom) me vuče da svet oko sebe, ljude u njemu i razne situacije gledam iz nekog sasvim drugog ugla.
Taj ugao me nekad toliko inspiriše, da čak i svoje najteže probleme mogu da sagledam sa osmehom...

_________Una16

staro
  (#9 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 16:30
Godine: 29
Odgovor: Zivotna inspiracija - 20.02.2008, 08:15

Mene vodi misao - Budi sretan štogod da radiš jer život je kratak pa uživaj dok možeš.

Ako nisam sretna, bila bogata ili siromašna, bila zdrava ili bubana, ako nema osmijeha na usnama, ako ne živim ovaj, meni dan, život.. Čemu 'živim'?

Nađi svijetlu točku u životu i hodaj prema njoj.

Obitelj, prijateljstvo, ljubav, posao.. To su moje svijetle točke i moja inspiracija.

staro
  (#10 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum