|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li verujete u snove? |
|
Odgovor: Da li verujete u snove? |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
|
Odgovor: Da li verujete u snove? -
03.08.2006, 20:05
Citat:
Citat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26
|
04.08.2006, 23:46
Pa nekako sam tokom vremena naucio da nepotcenjujem previse snove, analizom istih sam dolazio do svakakvih zakljucaka (cak smo grupno radili i jedno psiholosko istrazivanje), ali mi je uvek u glavi da je to sve verovatno samo neka moja projekcija na san kojeg se u startu vec slabije secam pa ga lepo dogradjujem sa nesvesnim i na kraju ispadne prorocki
![]() |
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:56
Godine: 32
|
05.08.2006, 00:29
Citat:
Da, ali da li mi prichamo u verovanje u snove kao neshto shto ima prosto znachenje i iz chega se mogu izvlachiti zakljuchci, ili prichamo o snovima kao "predvidjanju buducnosti"? Ako je samo ono prvo slazzem se, svashta se moze videti iz snova od najbanalnijih i ochiglednih stvari pa chak do stvari koje samo struchnjak psiholog moze da nam objasni .. Ali o predskazivanju buduchnosti kroz snove?..Pa samo krozz sasvim prirodne ali vrlo zamrshene veze svest, secanje, podsvest, intuicija nishta "onostrano".... Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
|
05.08.2006, 01:03
Citat:
Citat:
, , ali onda moras pretpostaviti da u REM fazi spavanja funkcionise mehanizam maste..., sa cime se dosta ljudi nebi slozilo, u svakom slucaju , da ne davim, mozete pogledati Junga - "Covek i njegovi simboli", to je malo osakaceni prikaz bar jedne teorije, mada dosta interesantno i citljivo napisano. |
||
|
|
|