|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? |
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 16:30
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? -
27.08.2007, 09:53
Citat:
Hehehehe, dogovoreno ![]() Nemoj mi se sad ustrtarit ![]() |
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 20:44
|
27.08.2007, 15:18
Citat:
Često me drugarica zezala, kad smo u Bg-u šetali ulicom i naiđemo na par kafica sa baštama ispred, "Sad ce L. da ubrza ima da preletimo ovim delom" ...Kad šetam sa partnerom onda mi je super, u opšte se ne stidim, al kad sam sama ili sa drugaricama...užas! ![]() A najgore, što ti kažeš, zaista nemam razloga, nego eto...
|
|
|
|
|
|
|
just en
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
|
27.08.2007, 15:37
![]() Dok razmišljam o temi, malo muzičke podloge.Kaže Bora : "...Nesrecnice, nije te sramota Sta ucini od moga zivota Sram te bilo..." Mislim da je to bilo posle one: "...Prilazim, grickam ti uvo Ti mi se vesas oko vrata Pocinje jos jedan od nasih Ljubavnih falsifikata Uuu.. Prevara!" ![]() " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 00:41
Godine: 26
|
28.08.2007, 00:04
Uh
možda nekad i jesam bila stidljiva za mnoge stvari ali mi se čini da sam tu istu stidljivost prerasla sa godinama i kako neko reče stečenim iskustvom.Umela sam da se stidim same sebe , svojih postupaka koje sam danima umela da preispitujem a nije bilo razloga za to , svojih mana , čak i svojih vrlina ... a valjda je sve to nekako i normalno u procesu sazrevanja i odrastanja Sada umem,i veoma sam ponosna na sebe da jasno i glasno kažem šta hoću a šta neću , šta mogu a šta ne , šta jesam i šta nisam , i ne osećam nimalo sram zbog toga jer da se u drugačijem svetlu prikazujem , to bi već bila farsa i laž a onda bih trebala stvarno da počnem se stidim zbog toga ![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
|
28.08.2007, 10:05
Kao i vecini vas, dok sam bio mali, roditelji su govorili sta je sramota, a sta nije. Kad od deteta postane covek, shvati sta to u stvari znaci. U vreme prelaska, iz deteta u odraslo bice, normalno je da se i dalje stidimo, dok to ne prerastemo.
Sada bi me bio stid, pred mojim sinom, da vodim pogresan zivot. Sitnice, kojih se stidite, samo su znak vase nezrelosti po tom pitanju. Za koju godinu, smejacete se tome, kao dobroj sali. Za sve je potrebno vreme.
|
|
|
|
|
|
just en
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
|
Kupovina tampona i kondoma mi je normalna stvar.Biram vrlo pazljivo
Ovde se o sexualnosti prica?I nekakvim inhibicijama?Nema potrebe ![]() p.s. Prolazak u trku pored mesta na kojima je mnogo muskaraca i strah od flerta pogledom, meni najvise lici na nesigurnost u sebe , iako nemate razloga.Razmislite koje vam misli tada prolecu kroz glavu i zasto zelite da da pobegnete sa tog mesta. ![]() " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Godine: 32
|
28.08.2007, 23:08
Citat:
, onda se to, naravno, veoma razlikuje po tome gde ih kupujemo, da li ih kupujemo u nekoj super apoteci u centru nekog velikog grada ili u nekoj ruralnoj sredini gde eudkacija o tome nije još ni na pomolu, takođe, zavisi jako i od nas samih.Tema je lepa, i evo ja imam jednu svar zbog koje me je jako stid. Živim u ovoj državici već 3 godine i ne govorim njihov jezik. Zato što ne moram, zato što i oni sami tvrde kako im jezik izumire i svi, ali baš svi, govore engleski i treba čelična volja da se, pored svih obaveza koje nosi dan, još sedi u nekoj školici i nateže satima sa nekim rečima koje sve teže dopiru do mozga. Ja se trudim i ne odustajem, ali ga još ne progovaram iako zapravo, dobrim delom razumem... Stid me je da progovorim i pogrešim, i još više me je stid što ga ne govorim i svaki put se izvinjavam gdegod se otvori prostor za to, oni se samo nasmeše i pređu na engleski, ali mene je stid... |
|
|
|
|