VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sram vas je?? Zašto?
staro
  (#11 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 27.08.2007, 09:42

Citat:
Sram me priznati ali.. Ja ne mogu da koketiram očima i pogledom. Nikada nisam niti mogla. Ako primjetim da me netko gleda, umjesto da napravim 'onaj' kontakt očima, ja okrenem glavu i pravim se da ne vidim.. A tako sam htjela da vidim kako to funkcionira..
Rado ću ti pokazati jednom mada priznajem i meni je nekad frka oko toga :D

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 16:30
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 27.08.2007, 09:53

Citat:
sladoledzija kaže: Pogledaj poruku
Rado ću ti pokazati jednom mada priznajem i meni je nekad frka oko toga :D

Hehehehe, dogovoreno

Nemoj mi se sad ustrtarit

staro
  (#13 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 17:44
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 27.08.2007, 15:18

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Da odem još dalje.. Tu u Zagrebu imamo jednu od onih fancy ulica a zove se Tkalča. Puna je birceva i njihovih terasa.. Ajme, proći tuda po ljeti.. Ugh, u zemlju bih propala

Ili ako je autobusna stanica puna, ja pognem glavu i tiho se pokušam prišuljati busu

Hahahahaha, a što je najgore, nemam razloga da me bude sram.
Jao kao da slušam sebe kako pričam...Ista stvar...
Često me drugarica zezala, kad smo u Bg-u šetali ulicom i naiđemo na par kafica sa baštama ispred, "Sad ce L. da ubrza ima da preletimo ovim delom" ...
Kad šetam sa partnerom onda mi je super, u opšte se ne stidim, al kad sam sama ili sa drugaricama...užas!
A najgore, što ti kažeš, zaista nemam razloga, nego eto...

staro
  (#14 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 27.08.2007, 15:37

Dok razmišljam o temi, malo muzičke podloge.Kaže Bora :
"...Nesrecnice, nije te sramota
Sta ucini od moga zivota
Sram te bilo..."

Mislim da je to bilo posle one:
"...Prilazim, grickam ti uvo
Ti mi se vesas oko vrata
Pocinje jos jedan od nasih
Ljubavnih falsifikata

Uuu.. Prevara!"

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#15 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 16:19
Godine: 26
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 28.08.2007, 00:04

Uh možda nekad i jesam bila stidljiva za mnoge stvari ali mi se čini da sam tu istu stidljivost prerasla sa godinama i kako neko reče stečenim iskustvom.Umela sam da se stidim same sebe , svojih postupaka koje sam danima umela da preispitujem a nije bilo razloga za to , svojih mana , čak i svojih vrlina ... a valjda je sve to nekako i normalno u procesu sazrevanja i odrastanja Sada umem,i veoma sam ponosna na sebe da jasno i glasno kažem šta hoću a šta neću , šta mogu a šta ne , šta jesam i šta nisam , i ne osećam nimalo sram zbog toga jer da se u drugačijem svetlu prikazujem , to bi već bila farsa i laž a onda bih trebala stvarno da počnem se stidim zbog toga

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#16 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 47
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 28.08.2007, 10:05

Kao i vecini vas, dok sam bio mali, roditelji su govorili sta je sramota, a sta nije. Kad od deteta postane covek, shvati sta to u stvari znaci. U vreme prelaska, iz deteta u odraslo bice, normalno je da se i dalje stidimo, dok to ne prerastemo.
Sada bi me bio stid, pred mojim sinom, da vodim pogresan zivot.
Sitnice, kojih se stidite, samo su znak vase nezrelosti po tom pitanju. Za koju godinu, smejacete se tome, kao dobroj sali. Za sve je potrebno vreme.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#17 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 28.08.2007, 10:26

Kupovina tampona i kondoma mi je normalna stvar.Biram vrlo pazljivo

Ovde se o sexualnosti prica?I nekakvim inhibicijama?Nema potrebe
p.s. Prolazak u trku pored mesta na kojima je mnogo muskaraca i strah od flerta pogledom, meni najvise lici na nesigurnost u sebe , iako nemate razloga.Razmislite koje vam misli tada prolecu kroz glavu i zasto zelite da da pobegnete sa tog mesta.

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#18 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:05
Godine: 37
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 28.08.2007, 11:12

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
strah od flerta pogledom
...mene je strah od flerta pogledom....

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#19 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Godine: 32
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 28.08.2007, 23:08

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Kupovina tampona i kondoma mi je normalna stvar.Biram vrlo pazljivo
Ovde se o sexualnosti prica?I nekakvim inhibicijama?Nema potrebe

p.s. Prolazak u trku pored mesta na kojima je mnogo muskaraca i strah od flerta pogledom, meni najvise lici na nesigurnost u sebe , iako nemate razloga.Razmislite koje vam misli tada prolecu kroz glavu i zasto zelite da da pobegnete sa tog mesta.
Ja bih rekla da svaki stid ima neke veze sa nedostatkom samopouzdanja pomešanom sa društvenim normama koje postavi sredina, zavisi o čemu se tačno radi, ako govorimo o tim kondomima i tamponima , koje apsolvirasmo ovde, nadam se , onda se to, naravno, veoma razlikuje po tome gde ih kupujemo, da li ih kupujemo u nekoj super apoteci u centru nekog velikog grada ili u nekoj ruralnoj sredini gde eudkacija o tome nije još ni na pomolu, takođe, zavisi jako i od nas samih.

Tema je lepa, i evo ja imam jednu svar zbog koje me je jako stid.

Živim u ovoj državici već 3 godine i ne govorim njihov jezik. Zato što ne moram, zato što i oni sami tvrde kako im jezik izumire i svi, ali baš svi, govore engleski i treba čelična volja da se, pored svih obaveza koje nosi dan, još sedi u nekoj školici i nateže satima sa nekim rečima koje sve teže dopiru do mozga. Ja se trudim i ne odustajem, ali ga još ne progovaram iako zapravo, dobrim delom razumem...
Stid me je da progovorim i pogrešim, i još više me je stid što ga ne govorim i svaki put se izvinjavam gdegod se otvori prostor za to, oni se samo nasmeše i pređu na engleski, ali mene je stid...

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Poruku je izmenio euridika, 28.08.2007 u 23:20.

staro
  (#20 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum