VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma
staro
  (#51 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:42
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 24.11.2007, 01:44

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Što se mene tiče dobrodošli ste odakle god da ste došli
bez neke potrebe da se fajtam sa bilo kim valjda i ja smem da iznesem svoja zapažanja?

...u vaša uzbudjivanja ne zalazim
...smes...u uzbudjivanja si zasla samom pojavom...nisi ti kriva...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 24.11.2007, 02:02

pa ovaj lagani flert mozemo smatrati pocetkom jednog divnog prijateljstva.....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#53 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Godine: 32
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 24.11.2007, 23:04

Citat:
bealiver kaže: Pogledaj poruku
pa ovaj lagani flert mozemo smatrati pocetkom jednog divnog prijateljstva.....
Možemo, ali nadamo se ne više na ovoj temi imamo privatne poruke i pričaonice za nastavak istog

Radujemo se novim opravdanim i neopravdanim razlozima zbog kojih bi neko napusto forum, zbog kojih je neko napustio forum, ili bi se neko vratio na forum koji je bio napustio.

Sve je kao u realnom životu, samo se ovde krijemo iza svojih monitora i nema boje glasa, malo se gađamo smajlijima pa se poneko peckanje nekada može zamaskirati, ili ne... Svi imamo svoje metode, nekima prijaju, a nekima ne...
Hajde da vidimo šta nam to prija, a šta ne. Hvala

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Poruku je izmenio euridika, 25.11.2007 u 12:31. Razlog: slovce

staro
  (#54 (permalink))
kimi84
Novi član
kimi84 je na dobrom putu

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 11.02.2008 17:04
Godine: 24
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 25.01.2008, 21:59

Dosta sam razgledao forum i zakljucio da ste vi stvarno ok ljudi, tako da mi se ne ide odavde.
Pozz

staro
  (#55 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 19:36
Godine: 31
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 25.04.2008, 20:32

Pade mi na pamet neko veče...da se to neće desiti ,zanemarljivi su razlozi da bi se otišlo odavde.Mnogo je više razloga zbog kojih ostajem.

Ti razlozi su ljudi,koji imaju šta da kažu,od kojih mnogo mogu naučiti,sa kojima se mogu smejati,nevezano za to da li nam je mišljenje na svakoj temi isto.Tako da,ostajem zbog njih,a i zbog sebe .

staro
  (#56 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 19:46
Godine: 20
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 25.04.2008, 20:53

bas pre nego sam pocela da pisem ovaj post, pogledala sam ko je online.. i iskreno, veoma sam se prijatno iznenadila.. pored skoro polovine ljudi koji su sad tu, stoji jedan plusic..
ne mogu da kazem da mi nije padalo na pamet.. ali se misao nije zadrzavala dovoljno dugo da bih o njoj podrobnije razmisljala, nemam potrebe
od svih tacaka koje je Najka ponudila u uvodnom postu, pronasla sam se u par njih.. i iskreno, nije me mnogo uzdrmalo
ovaj forum je jedno veselo mesto, mesto gde imas sta i da procitas a bogami i naucis..
ako i budem odlazila odavde, bicete unapred obavesteni, cisto da popijemo jednu uzdravlje
nijedan me forum nije toliko zadrzao kao ovaj.. zaraza brate..
posto sam veoma alergicna na kritike i sujetu (a pobogu, pa gde je nema), to ce verovatno (ako dodje do toga) i biti razlog da odem odavde..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#57 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:33
Godine: 37
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 25.04.2008, 20:55

...otici cu kad ga privatizuju... ...ovako kao javno preduzece odlicno funkcionise...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#58 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 14:20
Godine: 31
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 25.04.2008, 21:10

Otići ću sa VC-a (WC-a) ako se bude mLogo povećao broj onih članova koje nazivam KlimoglaviTakojevići, tj. kad se bude mLogo smanjio broj onih članova koji na raznorazna čačkanja, provokacije, kontriranja i svakojake NEDOBRE verbalne akcije odgovaraju odmah bez ustezanja i na (ne)kulturan način!
( )

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#59 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 13:16
Godine: 42
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 25.04.2008, 21:24

Osnovni razlog mog odlaska pre neki dan su rupe u mojoj neasvaltiranoj ulici ...
majstor kad je krenuo da spoji nove kablove oklizne se u blatu i upadne u rupu naglavačke
skrljo ruku pa smo čekali da dodje neki drugi da nas spoji s svetom
Ja nisam kriv i više neću odlaziti s foruma

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

staro
  (#60 (permalink))
kristina-cica
Iskusni forumdžija
kristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članova

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: danas 19:20
Godine: 28
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 26.04.2008, 12:25

Ne nadjoh se ni u jednoj tacki...
Na ovaj forum dolazim kad zelim malo obrazovanja i ozbiljnosti...za zajebanciju ima njih mnogo (da ne reklamiram).
I bas nemam nameru da vas napustim...samo ako me oterate...

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...