|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma |
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma -
24.11.2007, 02:02
pa ovaj lagani flert mozemo smatrati pocetkom jednog divnog prijateljstva.....
|
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Godine: 32
|
24.11.2007, 23:04
Citat:
imamo privatne poruke i pričaonice za nastavak istog ![]() Radujemo se novim opravdanim i neopravdanim razlozima zbog kojih bi neko napusto forum, zbog kojih je neko napustio forum, ili bi se neko vratio na forum koji je bio napustio. Sve je kao u realnom životu, samo se ovde krijemo iza svojih monitora i nema boje glasa, malo se gađamo smajlijima pa se poneko peckanje nekada može zamaskirati, ili ne... Svi imamo svoje metode, nekima prijaju, a nekima ne... Hajde da vidimo šta nam to prija, a šta ne. Hvala ![]() |
|
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 19:36
Godine: 31
|
25.04.2008, 20:32
Pade mi na pamet neko veče...da se to neće desiti
,zanemarljivi su razlozi da bi se otišlo odavde.Mnogo je više razloga zbog kojih ostajem.Ti razlozi su ljudi,koji imaju šta da kažu,od kojih mnogo mogu naučiti,sa kojima se mogu smejati,nevezano za to da li nam je mišljenje na svakoj temi isto.Tako da,ostajem zbog njih,a i zbog sebe . |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 19:46
Godine: 20
|
25.04.2008, 20:53
bas pre nego sam pocela da pisem ovaj post, pogledala sam ko je online.. i iskreno, veoma sam se prijatno iznenadila.. pored skoro polovine ljudi koji su sad tu, stoji jedan plusic..
![]() ne mogu da kazem da mi nije padalo na pamet.. ali se misao nije zadrzavala dovoljno dugo da bih o njoj podrobnije razmisljala, nemam potrebe ![]() od svih tacaka koje je Najka ponudila u uvodnom postu, pronasla sam se u par njih.. i iskreno, nije me mnogo uzdrmalo ![]() ovaj forum je jedno veselo mesto, mesto gde imas sta i da procitas a bogami i naucis.. ako i budem odlazila odavde, bicete unapred obavesteni, cisto da popijemo jednu uzdravlje ![]() nijedan me forum nije toliko zadrzao kao ovaj.. zaraza brate.. ![]() posto sam veoma alergicna na kritike i sujetu (a pobogu, pa gde je nema), to ce verovatno (ako dodje do toga) i biti razlog da odem odavde.. ![]()
|
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:33
Pol: Muško
Godine: 37
|
25.04.2008, 20:55
...otici cu kad ga privatizuju...
...ovako kao javno preduzece odlicno funkcionise...![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 14:20
Godine: 31
|
25.04.2008, 21:10
Otići ću sa VC-a (WC-a) ako se bude mLogo povećao broj onih članova koje nazivam KlimoglaviTakojevići, tj. kad se bude mLogo smanjio broj onih članova koji na raznorazna čačkanja, provokacije, kontriranja i svakojake NEDOBRE verbalne akcije odgovaraju odmah bez ustezanja i na (ne)kulturan način!
( ![]() )![]() "Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag." (Beli je svakako naj.... )
|
|
|
|
|
|
s*permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 13:16
Godine: 42
|
25.04.2008, 21:24
Osnovni razlog mog odlaska pre neki dan su rupe u mojoj neasvaltiranoj ulici ...
majstor kad je krenuo da spoji nove kablove oklizne se u blatu i upadne u rupu naglavačke skrljo ruku pa smo čekali da dodje neki drugi da nas spoji s svetom ![]() Ja nisam kriv i više neću odlaziti s foruma ![]() ![]() nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: danas 19:20
Godine: 28
|
26.04.2008, 12:25
Ne nadjoh se ni u jednoj tacki...
Na ovaj forum dolazim kad zelim malo obrazovanja i ozbiljnosti...za zajebanciju ima njih mnogo (da ne reklamiram). I bas nemam nameru da vas napustim...samo ako me oterate... ![]()
|
|
|
|