|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma |
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Pol: Žensko
Godine: 38
|
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma -
23.11.2007, 06:44
Nemam razloga da odem. Ja sam ovde dosla da se druzim i zabavljam, a da odem mogu jedino ako mi dosadi. ![]() *Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*
|
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 23:30
Pol: Muško
Godine: 37
|
23.11.2007, 09:10
Citat:
...u zadnje vreme sve češće o tome razmišljam... ![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 27
|
23.11.2007, 11:05
Paaa... Iz profila mi se vidi kad sam uchlanjen... A i znate da mi je trebalo ohoho vremena da dodjem do 200 postova... Zashto? Jedno vreme me nije bilo, jednostavno... Vreme mi nije dozvoljavalo, obaveze iz RL, i kad se to poklopi, ni ne otvarash browser, a kamoli da razmishljash o forumu, i kuckanju po istom...
A onda sam se vratio (na vashu nesretju )... Sa foruma me mozhe oterati jedino monotonija tema, i bahatost menadzhmenta, odnosno pristrasnost moderatora...Bio sam na dosta foruma, drzhao isto neke forume... Kad je publika prvenstveno mladja, onda dodje do formiranja klanova i grupica, i onda krene prepucavanje... Tu forum umire... Isto, osipanje chlanova je smrt za forum... Ako par najaktivnijih chlanova ode, polako tje se svi pasivizirati, i forum je mrtav... Vezhe se chovek za neke ljude, to je normalno, ali i za to treba imati meru i granicu... Ma... Forumi su isto shto i RL, samo je ovde sve napisano... Psihologija je psihologija, I guess ![]() Sa ovog foruma ne planiram a odem, niti sam razmishljao... Neprijatnosti nikakvih nisam dozhiveo, tako da o tome nema potrebe govoriti... Svi koji me znaju ovde i u RL, znaju da sam to ja, otprilike, mozhda sam ovde malo manje stidljiv Ali sam u biti isti ovde i u RL...A kad se bude odlazilo sa foruma, ja tju biti taj koji tje da ugasi svetlo ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
|
23.11.2007, 20:54
...nikada necu da odem odavde, nikad, nikad, nikad.... ...ovo je najlepse mesto na svetu i najbolji ljudi na svetu su ovde.... ![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Godine: 38
|
23.11.2007, 23:18
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
|
23.11.2007, 23:22
...od vas zavisi...
![]() p.s. nema potrebe da svoju ogorčenost i razočarenje prenosite ovde ![]() ![]() |
|
|
|