VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma
staro
  (#31 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 19.11.2007, 14:57

Upravo odlazim s jednog foruma...bilo je zabavno,bilo je opustajuce,sad je postalo neizdrzivo.....Na pocetku,zgotivis ljude,pronadjes slican senzibilitet,radujes se bliskom smislu za humor...onda je sledilo upoznavanje po kafanama....onda provalis da nekoliko ljudi koji su u pocetku delovali sarmantno imaju neki problem u glavi....mislim,nenormalno je da ljudi u pedesetim citav svoj zivot posvete desavanju na forumu....stanes i zapitas se gde je,dodjavola,njihov real life?
pa nastanu prepucavanja....pa se iznosi prljav ves....pa se neprijateljstva ne kriju...pa je sve to na kraju bljutavo....prestanes da pises postove jer znas da nema ko da ih cita...prestanes i da se smejes....i gde je onda svrha?!
clanstvo je pocelo da se osipa....moja dva omiljena lika s tog foruma su sada ovde...
i eto mene....
videcemo....

ploviti se mora i bez broda

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 21:45
Pol: Muško
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 22.11.2007, 20:07

Citat:
Da li ste ikada pomislili da napustite ovaj forum?
Naravno da jesam.
što pitaš kad znaš
ti si jedan od krivaca što sam ostao.
...e baš si najgora

Post #1000 mi je trebao biti oproštajni na ovom forumu,
u njemu bi napisao da je Arthur Dent ustopirao svemirski brod, zahvalio bi se na lepom druženju, i više me nebi videli na forumu.
Onda sam odlučio da mi to ipak bude post #1764
dotle ću ispuniti neka obećanja koja sam dao, i mogu da kupim pinkle.
softver i muzika su slabo posećeni na forumu, a sada se sva rasprava o muzici malte ne svela na kopiranje linkova za you tube
btw ovo mi je post #1661, dakle do 1764 mi je ostalo 103 posta.
Premalo, neću stići da ispunim preostala obećanja
.... moraćete me još trpeti

Hmmm, mada ima jedna stvar koja bi me naterala da proredim dolaske.
Prečesto pojavljivanje ove slike:

na monitoru, bi me definitivno oteralo sa foruma.

staro
  (#33 (permalink))
sonja_ns.
Poznata faca
sonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Godine: 38
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 23.11.2007, 06:44

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku

Nemam razloga da odem.
Ja sam ovde dosla da se druzim i zabavljam, a da odem mogu jedino ako mi dosadi.

*Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*

staro
  (#34 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 23:30
Godine: 37
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 23.11.2007, 09:10

Citat:

...u zadnje vreme sve češće o tome razmišljam...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#35 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 27
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 23.11.2007, 11:05

Paaa... Iz profila mi se vidi kad sam uchlanjen... A i znate da mi je trebalo ohoho vremena da dodjem do 200 postova... Zashto? Jedno vreme me nije bilo, jednostavno... Vreme mi nije dozvoljavalo, obaveze iz RL, i kad se to poklopi, ni ne otvarash browser, a kamoli da razmishljash o forumu, i kuckanju po istom...

A onda sam se vratio (na vashu nesretju )... Sa foruma me mozhe oterati jedino monotonija tema, i bahatost menadzhmenta, odnosno pristrasnost moderatora...

Bio sam na dosta foruma, drzhao isto neke forume... Kad je publika prvenstveno mladja, onda dodje do formiranja klanova i grupica, i onda krene prepucavanje... Tu forum umire... Isto, osipanje chlanova je smrt za forum... Ako par najaktivnijih chlanova ode, polako tje se svi pasivizirati, i forum je mrtav...

Vezhe se chovek za neke ljude, to je normalno, ali i za to treba imati meru i granicu... Ma... Forumi su isto shto i RL, samo je ovde sve napisano... Psihologija je psihologija, I guess

Sa ovog foruma ne planiram a odem, niti sam razmishljao... Neprijatnosti nikakvih nisam dozhiveo, tako da o tome nema potrebe govoriti... Svi koji me znaju ovde i u RL, znaju da sam to ja, otprilike, mozhda sam ovde malo manje stidljiv Ali sam u biti isti ovde i u RL...

A kad se bude odlazilo sa foruma, ja tju biti taj koji tje da ugasi svetlo

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#36 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 23.11.2007, 20:54

...nikada necu da odem odavde, nikad, nikad, nikad....
...ovo je najlepse mesto na svetu i najbolji ljudi na svetu su ovde....

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#37 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 23.11.2007, 23:05

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...u zadnje vreme sve češće o tome razmišljam...
Sigurno zbog sujete moderatora?

staro
  (#38 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Godine: 38
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 23.11.2007, 23:18

Citat:
bealiver kaže: Pogledaj poruku
Upravo odlazim s jednog foruma...bilo je zabavno,bilo je opustajuce,sad je postalo neizdrzivo.....Na pocetku,zgotivis ljude,pronadjes slican senzibilitet,radujes se bliskom smislu za humor...onda je sledilo upoznavanje po kafanama....onda provalis da nekoliko ljudi koji su u pocetku delovali sarmantno imaju neki problem u glavi....mislim,nenormalno je da ljudi u pedesetim citav svoj zivot posvete desavanju na forumu....stanes i zapitas se gde je,dodjavola,njihov real life?
pa nastanu prepucavanja....pa se iznosi prljav ves....pa se neprijateljstva ne kriju...pa je sve to na kraju bljutavo....prestanes da pises postove jer znas da nema ko da ih cita...prestanes i da se smejes....i gde je onda svrha?!
clanstvo je pocelo da se osipa....moja dva omiljena lika s tog foruma su sada ovde...
i eto mene....
videcemo....
...videcemo...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#39 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 23.11.2007, 23:22

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...videcemo...
...od vas zavisi...

p.s.
nema potrebe da svoju ogorčenost i razočarenje prenosite ovde