|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Pol: Muško
Godine: 29
|
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma -
21.10.2007, 23:12
Evo ja mogu spadati u kategoriju onih koji su "otišli" mada to nije potpuno tačno jer s vremena dolazim ovamo, samo ne često kao ranije. Razlog, bar moj: previše vremena trošim na internetu, mnogo se rasipam na raznim mestima pre svega blogovima/forumima. A drugo, ili prvo zavisi kako se gleda, došlo mi je malo do zasićenja, već sam ostavljao komentare na većini tema i jednostavno ne vuče me ništa u tolikoj meri da dolazim svakodnevno po par puta ovamo, kao što sam nekad radio.
![]() |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 01:07
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma -
11.11.2007, 16:41
Ovo je moj prvi "ozbiljniji" forum, u smislu da sam negde skoro svakodnevno i da se osećam dobro tamo i da poželim u toku dana da svratim i vidim šta se dešava. Ovde ne dolazim da bi se čulo za mene, ne dolazim da bih gradila klubove fanova ili onih koji me ne vole. Dolazila sam i dolazim jer još uvek imam šta da naučim i mogu da vodim konstruktivne razgovore sa mnogim ljudima.
Poželela jesam da odem nekoliko puta, milsim da je svaki put razlog bio primitivizam, čist, od strane jedne ili nekoliko osoba što bih ja doživela prilično lično. Onda bih sela i razmislila i shvatila da takvi nisu vredni sekunda mog vremena i da ovde kao i u životu treba naučiti preskakati i ne videti i ne čuti sve, kolikogod grlati i glasni neki bili. Bojim se te svoje osetljivosti na glupost, na loše, na vređanje, na sve ono što nekima predstavlja svakodnevnu komunikaciju. Mislim da je to bio jedini razlog koji me je navodio na napustim forum. Nisam od onih koji odu pa se vrate, kada odlazim, onda je to krajnja odluka, kao i u životu. Još uvek sam tu zahvaljujući energiji, ljudima koje čitam, sa kojima se slažem ili ne ali sa kojima je veliko zadovoljstvo komunicirati. |
|
|
|