VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma
staro
  (#11 (permalink))
lav71
kobasi_car
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 08:21
Pol: Muško
Godine: 36
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 03.08.2007, 10:56

...sa nekoliko foruma sam otišao zbog sujete pojedinih osoba zaduženih za red i poredak... ...ovde za sada te sujete nema...bar ne u meri koja bi uticala na to da odem odavde... ...čak i neke osobe koje sam sretao na drugim mestima ovde pokažu drugacije lice....sto je veoma pozitivno... ..dakle...ni najgora me ne može iznervirati...

...za dame besplatna degustacija...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 03:14
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 03.08.2007, 11:17

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
..dakle...ni najgora me ne može iznervirati...
O srce malo pa ti si beše onomad i dolazio ovde po mene

staro
  (#13 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 47
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 03.08.2007, 12:05

Posto vas jos uvek nisam upoznao dovoljno (a nikad ni necu moci) posao sam od pretpostavke da je najgora najgora na ovom forumu. Pa ako je ona najgora, onda nemam ama bas nikakav razlog da ga napustim.

P.S. za najgoru.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#14 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 20:18
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 03.08.2007, 18:14

Pa razlog zbog kojeg sam odlazila sa prethodnih sajtova je samo zato sto ne osecam potrebu da budem tamo gde mi atmosfera ne prija...gde su komentari ljudi krajnje neprijatni, gde svi gledaju da te na bilo koji nacin spuste i time valjda ,sto mi je

staro
  (#15 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 20:04
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 03.08.2007, 18:56

Foruma ima. Ono što me je zadržalo na nekima od njih je ideja i kvalitet tih foruma.
Ipak, malo je foruma koje sam doživela kao "svoje". A kad forum doživiš kao "svoj", to znači da u sebi nosiš jednu dozu odgovornosti za kvalitet foruma. I neke članove doživljavaš kao svoje prijatelje, srodne duše (pa čak i one sa kojima samo razmenjuješ reputacije ili tek retko po koji PP).
Ima perioda kada forum postaje nezanimljiv, ali radoznalost me natera da redovno proveravam ima li čega novog. I onda dođe neko "novo meso" koje bude prosto osveženje i probudi nas iz mrtvila.

Stoga razlog napuštanja nekog foruma nalazim samo delimično u ovome:

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
5. Teme su vam postale nezanimljive.
Naime, sa nekog foruma ću otići samo ako mi odgovori postanu nezanimljivi. Ako se kvalitet foruma sroza.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#16 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 13.08.2007, 15:54

Forumi su dobrovoljna pojava... Ja sam potpuno nesklona svemu što se mora, što je jako obavezujuće. I baš jako volEm ono što se ne sme. Šta ću, kad sam takva - da nije Najgore, to bih bila ja, verujem ...
Ne vidim razlog za odlazak sa ovog Foruma, vrlo mi je interesantno, teme su sasvim u redu, ljudi su opušteni i, uopšte, atmosfera je pozitivna.
Sa nekih drugih foruma sam odlazila kada mi je postajalo monotono, kada su me moderatori iritirali svojim čestim pp upozorenjima, kada sam se osećala nepoželjnom, kada se ljudi zatvore u neke svoje priče i krugove u koje ne puštaju druge - nove... i uvek sam se pitala: što ne zatvore forum, pa se lepo ne druže k'o svet, sami, da ih niko ne ometa...
Možda i ovde ima toga, malo, u naznakama - ali, shvatam da su neki ljudi koji su ovde od početka, koji su učestvovali u postavljanju temelja ovom Forumu - ipak stekli odredjenu medjusobnu bliskost i imaju svoju ličnu priču... No, to mi ne smeta, jer je u tolerantnim granicama.
To što neki ljudi odlaze ili im se sugeriše da odu - pojava je imanentna ovakvim mestima. Vlasnici odredjuju pravila kojih se ljudi moraju pridržavati i - tu nema pogadjanja.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#17 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 18:14
Godine: 34
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 13.08.2007, 22:16

имао сам пре в. кафеа један други форум за кога сам исто тако мислио да га никад нећу напустити...
временом сам изгубио интересовање за исти због... немам појма...било је исувише клинаца, примитивизма, понављања...
можда ми снегови једног дана завеју и трагове у овој кафани...
ту сам, за сада

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#18 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: juče 00:12
Odgovor: Razlog odlaska sa foruma - 14.08.2007, 00:45

Citat:
S razvojem interneta došlo je do promene u načinu na koji tražimo rešenja za svoje lične probleme. Dok smo ranije o svojim ....

11. Na forumima se ponašate kako se nikad ne biste ponašali u stvarnom životu i ne bi vam bilo prijatno da se sazna da ste vi osoba koja stoji iza vaših postova na forumu. Često puta poželite postove promieniti ili jednostavno otići i nikad se više ne vratiti na taj forum.................
Da li ste ikada pomislili da napustite ovaj forum?
Pa Najgora svaka cast bas si me nasla ti znas sta sam ja svasta izkuckala na igrama bez granica ....

Salu na stranu Tema je ozbiljna al ja sam plavusa
Pa u pravu si sigurno ima onih koji ovo i shvataju na taj nacin a i imaju problema.

Forum je slobodan za svakog a i po izboru.
Za mene sala i razbibriga ali i komunikacija kao i razmena misljenja sa velikom grupom ljudi sto je veoma interesantno. Obicno roditelji ne razumeju decu ili deca roditelje ili prijatelji medjusobno ili snaja i svekrva ili zet i tasta i td. Nekada covek i neda sansu sagovorniku da objasni sta misli ali ovde svi kuckamo a i citamo/bar ja sta ljudi misle i odgovaraju ne vezano za to dali su to tinejdzeri, juniori ili srednjih kao i starijih godina.
Mislim da ovakvakvi forumi obogacuju nasa saznanja o drugim ljudima pa mozda cine i da smo vise tolerantni a i da se zamislimo nad nekim stvarima i komunikacijama u privatnom zivotu.

Ima normalno i negativnosti ali na vagu pa kom se kako dopada.
Ja licno ne volim drskost ali to nije moj problem ako je neko drzak to je njegov licni problem. Ima ljudi koji se ponasaju kao da su najpametniji i najvazniji ali to je opet njihov problem/ koji su zaboravili da postoje i reci kao sto su (hvala, oprosti, izvini, molim lepo itd). Ima i onih kada im das vlast u ruke tek onda se vidi ko su
ali sve u svemu ima divnih druzeljubivih ljudi i zato sam tu a i bogatstvo tema.

Ja u zivotu nisam ovoliko pisala na nasem divnom serbiskom jeziku pa nadam se da mi ne zamerate ako i pogresim u sastavu recenica al ja pricam i lalinski da bi unela malo humora i vedrog duha u tekstu pa se nadam da vam je i tesko zameriti mi ja sam ipak plavusa i to sa severa.

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

Poruku je izmenio sussi, 14.08.2007 u 00:51.

Razlog odlaska sa foruma
staro
  (#19 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 27
Razlog odlaska sa foruma - 18.08.2007, 06:05

..ja cu otici sa ovog foruma samo ako me banuju ali bi i tada nasla nacin da se na njega vratim ..

Citat:
Da li ste ikada pomislili da napustite ovaj forum?
..za sada ..
..stvarno sam mislila da cu naci bar jedan razlog za odlazak ali ga nema..
..dok bude forum jedinstven kao sto jeste ja stvarno nemam razloga da odem sa njega..
..volim sve aktivne forumase i nadam se da ce tako ostati i ubuduce..
..ima par koji me nerviraju ali ja to lepo iskuliram i nastavim dalje..
..ali to je prica za neku drugu temu..
..valjda ..
..vojvodinacafe i njihovi clanovi su zakon..
....