|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ogledalce, ogledalce... |
|
Odgovor: Ogledalce, ogledalce... |
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Pol: Muško
|
Odgovor: Ogledalce, ogledalce... -
24.07.2007, 00:09
Kao što se da primetiti na avataru, i na +30 nosim kacigu... Čak i kad ne vozim motor... Šta mislite žašto...
![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:05
Pol: Žensko
Godine: 33
|
24.07.2007, 15:56
Citat:
Citat:
Citat:
ili ne. Volim da se igram pa mogu čak i da se uživim u ulogu Obično sam ljudima čudna, nekome odgovaram nekom ne, dominantna sam uglavnom i volim da provociram i u suštini se teško menjam. Svesna sam svojih buba i tolerisaću tuđe jer svoje ne dam Valjda to sve emitujem na okolinu, pa mi prolaze neke stvari za koje bi ta ista okolina dobronamerno reagovala. Ustvari, ja sam u stanju da ispričam o sebi sve ono što bi neko rekao o meni, samokritična do bola, ali se teško menjam. Na sve to sam jako radoznala (nikako u smislu da zevam u tuđe šerpe), pozitivna i teram dalje kad svi stoje. Ustajem onda kada bi svi popadali. Ljudima koji me ne poznaju dovoljno ume da smeta to što imam nepredvidljive reakcije ili ponašanje, a prijatelji će se na to samo nasmešiti, jer to nije ništa novo ![]() p.s. Možda se zato na 80% slika smejem ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
|
24.07.2007, 16:02
Svi mi kazu da sam cudna i da ne pripadam mestu i vremenu u kojem zivim i u pravu su...Drugacija sam i sve dok sam pokusavala da se uklopim bila sam nesrecna...Sad sam jos cudnija(tako kazu) od kako bez ustezanja furam svoj fazon...
Jbg kakv bi svet bio bez nas cudnih ![]() E da a glas,pa sa mikrofona zvuci haos dobro,da mi one krestaljke pozavide ali inace ume da bude detinjast i autoritativan i dubok i nezan,sve po potrebi ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
naslednik Mi_Ladina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 10:43
Godine: 42
|
24.07.2007, 16:32
Ja sam na mom ogledalu u kupatilu privrhu izlepio red dlaka
ujutru kad se probudim ovako çelav i pogledam se da vidim şişke a to şto mi drugi kazu - çelavi - i sam znam ... jer se redovno sam brijem ![]()
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 21:43
Godine: 35
|
05.09.2007, 15:40
Na spoljnjem izgledu ne mogu da uradim nista,godine su ono sto radi na njemu...
A unutrasnji svet je samo moj...dostupan retkima (i svima vama ovde ),tesko promenljiv... |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:46
Godine: 20
|
05.09.2007, 15:54
uvek sam mislila da sluha nemam, aman bas nista.. da nemam pojma sa pevanjem..
dok me nisu pozvali u hor da budem solo glas toliko o tome da sam svesna svojih mogucnosti ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:33
|
05.09.2007, 16:13
Citat:
... Citat:
...Imala sam neki svoj stil, još uvek ga imam, nosim ono u čemu se osećam prijatno, ponašam se onako kako smatram da treba...Citat:
A da uvek su mi govorili da ću biti stroga učiteljica , ne znam što ![]() Citat:
|
||||
|
|
|