VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Koliko ste intuitivni?
staro
  (#1 (permalink))
bebagm
Početnik
bebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 16:49
Pol: Žensko
Godine: 28
Koliko ste intuitivni? - 31.05.2006, 18:13

Da li vam se desavalo da pomislite na neku osobu i da vam bas u tom trenutku zazvoni telefon a sa druge strane zice bude upravo ta osoba na koju ste pomislili? Meni se to milion puta desavalo,kao i kada mi se na ulici ucini neka osoba koju nisam odavno videla,tacno znam da cu je uskoro videti. Tako i bude,za dan,dva. I tacno mogu da predosetim kada ce nesto lose da mi se dogodi,kao i dobro,naravno. Pred ispit znam da l' cu ga poloziti ili ne,ali nevezano za to koliko sam ga spremila,osetim. Snovi mi takodje vrlo cesto daju znake,zato i ne volim da sanjam. Nemalo puta mi se desavalo da sanjam nesto i da se to dogodi ili cujem nesto sto sam sanjala. Plasim se da ne postanem vidovita,ha ha ha ha
No salu na stranu, da li i vi imate slicnih iskustava i kakvih?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Koliko ste intuitivni?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 31.05.2006, 20:44

E baš sam o tome sa nekim skoro pričala, čini mi se sa 'Lebom milion puta mi se dešavalo to da pomislim na neku osobu koju recimo nisam ni čula ni videla neki dug period, a da mi istog trenutka zazvoni telefon a to za sretanje na ulici da ne komentarišem

Sebe smatram izuzetno intuitivnom. Umem neposredno da neke stvari opazim i osetim mimo rezonovanja. I iz prve mogu da ocenim ljudske karaktere i retko kad mi se dešavalo da pogrešim.

Na stranu sve ovo gore, to moje treće oko, šesto čulo ili unutrašnji glas me par puta spasilo žešćeg sranja. Jedan od ozbiljnijih primera se desio pre više od deset godina. Vraćala sam se uobičajenim putem, kojim sam se inače vraćala godinama kući u isto vreme, jedno veče, preko Karađorđevog parka, kad mi je odjednom dunulo da promenim maršutu. Ne umem to da objasnim, samo odjednom nisam htela tuda više da idem, već sam se okrenula i nastavila u totalno nekom levom pravcu do kuće. Tri puta dužem. Kanije te noći u ulici je bio opšti haos. Milicija, sirene, ljudi, ludnica. Moj komšija (preko ulice, inače duševni bolesnik) je baš u to vreme u parku napravio pokolj nožem, i to baš kod klupa kod kojih ja obično prolazim. Jednu devojku je preklao, koja je sedela sa mladićem tu na klupi, a usput izbo još jednu ženu koja je tuda prolazila. Nisam ja imala viziju šta će se desiti, niti da će se desiti nešto loše, već jednostavno samo sam znala da moram da nastavim drugim putem. Zašto, ko će ga znati al' ja sam to pripisala ovom fenomenu.

I nekako sam se uvek više uzdala (ili bolje reći oslanjala) u nju nego u razum, i kad god čujem taj unutrašnji glasić, ja ga poslušam, gde god me odveo.

Poštujem onu staru izreku koja kaže da mišljenje vara, osećaj ne.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 07:18
Pol: Muško
Godine: 43
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 01.06.2006, 01:36

Sledeći oglas važi samo za vidovite učesnike na ovoj temi:

Ištem konsiljereta - muškog ili žemskog ne pravim pitanje - koji bi mi s vremena na vreme pomagao oko zaokruživanja brojeva na lotou ili izbora sigurica na kladionici.

Missim, šteta bi bilo da se tol'ka intuicija ne iskoristi u cilju nagomilavanja profita. Ja, nažalost, patim od povremenog nedostatka iste!

To, opet, ne znači da sam luzer - ne, naprotiv

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#4 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 17:44
Godine: 26
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 04.03.2007, 15:51

Ponekad sam jeziva sama sebi kada tacno "predvidim" razvoj neke situacije,i sto je jos gore osetim da iza svega uvek stoji neko ili nesto sto mi na prvi pogled nikad ne bi palo na pamet.Mozda luda sam,nisam sigurna...

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#5 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 23.04.2007, 08:56

Jako...ponekad me to nervira.....jer znam unapred sta ce se desiti.....zato me i suprug zove Vestico moja...

p.s.kako nemogu da pogodim kombinacije za loto???,...a da nisam ni uplatila..

staro
  (#6 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 25.04.2007, 20:30

Puno puta mi se desavalo da mi se desi nesto, i ja znam da se to isto, bas tim istim redosledom dogodilo, znaci iste osobe, iste reci... samo ne znam kada. I onda se setim - pa ja sam to sanjala...

I uvek, ali bas uvek znam da li cu dobiti pozitivnu ili negativnu ocenu na testovima u skoli. Bas kao sto bebagm rece, nema veze koliko sam ja ucila i koliko znam, predosetim da li cu proci ili ne.

staro
  (#7 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 26.04.2007, 16:33

posedujem je.....
ne koristim je uvek.....
nekad joj chak i prkosim.......
ali je poshtujem.....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#8 (permalink))
psssst
tisina je zlato...
psssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostale

Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 16:46
Godine: 24
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 06.05.2007, 19:58

Pomalo

Mislim da je u pitanju najcesce iskustvena intuicija,a samo ponekad ona prava

Prave stvari se uvek nalaze u rukama pogrešnih ljudi...

staro
  (#9 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 09.05.2007, 15:04

Ponekad se uplašim tog (pred)osećaja...
Skoro sam imala baš neprijatnan dogadjaj.
Imamo prijatelje u Bosni sa kojima se vidjamo povremeno.
Dugo se nisu javljali i ja sam nekoliko puta krenula rukom prema telefonu da ih pozovem... Ali, svaki put me je nešto sprečilo. Ni sama ne znam šta...
Prošle nedelje sam uzela telefon i pre nego što sam nakucala broj, telefon je zazvonio. Sa druge strane je bio taj prijatelj... Obaveštava nas da mu je umrla majka.
Čoveče!
Pa, ja stvarno ne znam kako mi nije telefon ispao iz ruke!
Sledila sam se načisto.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#10 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Koliko ste intuitivni? - 09.05.2007, 19:37

Citat:
Koliko ste intuitivni?
ko Baba Vanga...

Ubica mekog srca.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu