|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
||||||||||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka |
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka -
21.07.2007, 13:09
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Pitanja postavljena na osnovu tvog odgovora pod b) koji je, da te podsetim, bio da si ti ovde da bi ti drugi čestitali. I zato te pitam da li je neko ljudima zabranio da ti i dalje čestitaju? I odmah ti odgovoram da nije. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
To samo ti znaš. Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||||||||||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
21.07.2007, 13:57
Citat:
О сунце ти јебем жарко... е па одсад ћу и ја да пишем ту!Citat:
Гарант СКВО... ![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 21:45
|
21.07.2007, 16:52
Е нећеш... има ко и остали да поставиш слику са бројем
Citat:
moje lično mišljenje je da prestanak brojanja poruka nije jedini razlog ... ima i drugih: vrućina, sezona godišnjih odmora, koliko sam ja primetio; nekih članova koji su bili prilično aktivni na dotičnom forumu nema i pre ukidanja brojanja postova na igrama bez granicaCitat:
pojedinci pate od toga da u nečemu budu prvi, zar je bitno dal’ je to broj poruka, reputacija, ili plasman na listi za člana mesecaCitat:
uopšte nisam u depresiji, a kamo li teškojČak bih mogao reći da mi brojanje poruka na datom podforumu uopšte ne smeta Jedino se ne slažem sa činjenicom da je to uradjeno retroaktivno, pa je podforum “želje, čestitke...“ blago rečeno smešan... prave se virtualne žurke u čast posta #9000 za nekog ispod čijeg imena stoji brojka npr 5555 A da mi nije stalo do broja poruka može potvrditi i većina moderatora (i bivših i sadašnjih) sa kojima sam stupio u kontakt putem pp Da mi je stalo do njega sigurno ne bih napisao “moje poruke možeš brisati bez ikakve griže savesti “Sa svakim postom pokušavam da budem korektan, i ne bih zamerio njegovo brisanje, mislim da je to pravičnije nego njegova izmena od drugog lica Citat:
ne da mislim da manje vredim zbog manjeg broja poruka, nego znam da se ništa nije promenilo u očima onih koji su me cenili i dok sam imao upisanu brojku preko 1000 postova ispod svog avijaCitat:
Da kao i to da li se sa postom slažem ili neUostalom to i pokazujem putem PP-a i deljenja reputacija to vrlo dobro znaju svi koji su dobijali repute i PP od mene, no to znaju samo oni ![]() Citat:
ne bih mislio... znao bih da da više vredim od tog nekog koji ima samo 50 poruka sa jasnim stavom, i da ja imam samo 5 poruka bez iznetog stava ako njegov stav nema veze sa realnošćuCitat:
Pretpostavljam da nisi mislio na mene, no ta izjava može biti kontraproduktivna Srbi su poznati kao neko ko voli da se inati i da ide glavom kroz ![]() Citat:
Volim da pogledam šta ko sluša... često me podsete nekih zaboravljenih melodija koje mi čuče na ko zna kom disku, pa ih nakon toga odslušam i ja Da sam želeo da nabijam postove, ne bih davao listu celog albuma, nego bih na svakih 5minuta pastirao iz winamp-ove playlist-e stvar koja ide kad malo bolje razmislim, ni ne moram nešto da slušam da bih to nalepio na "Šta slušate trenutno" Zatim – Muzika koju osoba sluša mi govori više o nekom članu od tri puta date iste izjave na temama u forumu politika “Ja glasam za _ _ _ _ _ _ _ oni su najbolji“ Citat:
... ajde da ti pomognem, oko pisanja knjige:Ko hoće da nabije broj postova, treba jednostavno da otvori temu (kao što je ova) za koju je siguran da će se veliki broj forumaša osetiti prozvanim Nakon toga samo treba da svakom odgovara ponaosob sa novim postom, koji bi trebalo da natera i druge članove da se osete prozvanim... pa tako u beskraj ![]() ne mislim da si to želeo otvaranjem ove teme opet ja “ne mislim“... znam da ti to nije bila nameraTvoja tema je data samo kao poslednji primer kako se to može izvesti, I da se radi o “nabijanju postova“ ne bi koristio opciju multi-quote Dakle ko želi da nabija broj postova, to može da radi na bilo kojoj temi Vreme će pokazati da li će od ovih mera biti više koristi: Sigurno će biti više ozbiljnih postova na ozbiljnim temama Ili će biti više štete: Na ozbiljnim temama će biti puno više neozbiljnih postova, Jer će se postovi nabijati na njima Moderatorima na “ozbiljnim temama“ će se drastično povećati obim posla a čini mi se da trenutno vlada nestašica modova, što može dovesti do toga da odredjeni moderatori, kojima je stalo do toga da korektno odrade svoj posao, u nemogućnosti da to i postignu, daju ostavku na svoju funkciju... time će se obim posla preostalih moderatora još povećati... dosada se nabijanje postova odvijalo uglavnom na igrama bez granica, i jedan mod je sasvim dobro izlazio na kraj sa tim Citat:
Kao što se ne vodi nešto dubokoumna diskusija na forumu politika I smatram da je informacija tipa: Dolf (skraćenica od germanskog imena Adolf nastalog od spajanja reči: plemenit i vuk) Vredi više od cele teme na kojoj se vodi prepucavanje; ko je za koju partiju možda nekog zanima i voli da sazna poreklo imena, a jednostavno nije za to dovoljno zainteresovan da bi tražio po google ili kupio knjigu Citat:
eto ja sam predstavnik muškog rodaI Ne osećam se nešto naročito prozvanim, al da odgovorim na pitanje Ni pre dve nedelje nisam bio aktivan na forumu Broj postova mi je obrnuto srazmeran broju mejlova i PP-a I bilo bi mi glupo da u pauzi izmedju dva dobijena PP-a samo nažvrljam nekoliko reči na nekoj ozbiljnoj temi, ili dam samo ˝ odgovora na nečije pitanje i predjem na PP mejlovi i PP imaju kod mene prvenstvo u odnosu na postove Citat:
a da pijem na litreSad kada znaš možemo da sednemo negde na terasi, ne sumnjam da po ovoj vrućini hladno pivo godi Ti naruči pivo, a ja ostajem pri ![]() A to što iz kaladonta ili gradova ne može da se stekne neka slika o ljudima, ne znači da ne može iz nekih drugih igara Ako mogu ja da nekoga procenim po tome kakvu će sliku staviti, ili tražiti Ili šta će dati kao odgovor u “ili/ili“ siguran sam da mogu i drugi Slažem se da iz kaladonta ne možeš steći sliku o nekome, zato i nema ni jednog mog posta u njemu Niti sam i jednom otvorio tu temu da bih pročitao šta u njoj piše Citat:
mislim da i ja imam pravo da tebi postavim pitanje i ne hvataj se jer ne odgovaram na pitanje novim pitanjem, nego postavljam pitanje u vezi sa temomZašto misliš, da ne bi od mene dobio konkretan odgovor da si pitanje postavio u "pitaj me, pitam te" i zar ne misliš da bi potrošili mnogo manje vremena i reči, jer se slažemo, u najbitnijem :broj nečijih poruka nije ogledalo njegove vrednosti i zašto uživaš u tome što neki pate zbog umanjenog broja poruka ispod svoga avija (ima ih sigurno) zar ne misliš da im je dovoljna muka to što su ostali bez nečega do čega im je stalo i da nije baš fer u ovom trenutku im stati na žulj svako ima neke svoje bubice, imaš ih i ti, kao što ih uostalom imam i ja |
|||||||||||||
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
21.07.2007, 17:26
Auuu sine svaka čast na odgovoru. Do detalja sam dobio odgovore na većinu pitanja. I većina me je zadovoljila, osim par, a njih ću da citiram. Citat:
Biti proglašen za člana meseca određuju drugi, reputaciju takođe, a broj poruka zavisi isključivo od tebe. Evo ja nikad nisam bio član meseca, nemam najveću reputaciju, nemam najviše poruka i ne osećam se ugroženim. Niti se trudim da bila šta od toga postignem. Citat:
|