VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka
staro
  (#21 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: juče 23:09
Pol: Žensko
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka - 19.07.2007, 09:40

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
meni je jako bitan broj postova ne mogu da spavam nocima ako ne nabijem dnevno oko stotinjak postova a zashto mi je bitno? e pa bash necu sad da vam kazhem i shta mi mozhete
ja sam bez stava

i od kako ste mi skinuli onoliki broj postova koje dobih na "igrama" ne mogu da spavam mirno, imam nocne more.. doktorka mi je chak prepisala i lek za smirenje!
e svaka ti cast odgovor prima e sade nisam mogla da ne komentarisem
ma kako bi se sada raspravljalo na kratko i dugacko/ ne bi bilo i ove teme a sade ima jos jedna tema gde se daje misljenje za svaku izkazanu rec

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka - 19.07.2007, 11:57

Ljudi dolaze na forume sa različitim željama, idejama, stavovima, iz različitih pobuda, motiva, razloga.
Nekom znači to brojanje, nekom je nebitno.
Za mene je važna poruka koju neki post sadrži i redovno me iznerviraju post-ovi koji, na primer, glase: "Slažem se", ili "Nebitno", ili "I ja tako mislim", ili "OK", ili "Potpisujem", ili "Ma nemoj"... etc !
Ako se moje mišljenje poklapa sa nečijim, to uvek naglasim, ili se poslužim citatom, medjutim, besmisleno mi deluje da napišem ispod citata: "Slažem se." To je tako jadno. Valjda čovek ima neko svoje iskustvo, nešto po čemu se razlikuje od drugih ljudi...?
Ako se sa nečim ne slažem - obrazložim.
Ako imam nešto da dodam - to i učinim.
I ne smatram da vredim više, ako napišem više poruka - čak mi je malo stupidno da o tome i pišem... Ali, eto. Da iznesem svoj stav po pitanju tih brojanja...
Pozdravljam isključenje brojača na temama na kojima se može odgovoriti sa "Da", "Možda", "Ivanjica", "Volim leto, ne volim zimu"... Mislim, šta znači da neko u toku jednog dana napiše 189 poruka...?!

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#23 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka - 19.07.2007, 12:18

Ja imam tacnu evidenciju ko je koliko postova napisao. Sve mi je u tefteru. Samo pichim recke. Tako da ako nekog zanima koliko je imao postova pre iskljucivanja ovog brojacha, neka mi se obrati na pp.
Yige, ti pogotovo. Ako ces vec da tuzis, barem da imas tacan podatak.

Citat:
BaneK kaže: Pogledaj poruku

Ne brojim poruke, mada moram reći da je i u Igrama bilo visprenih odgovora, ponekad i boljih nego u "ozbiljnim" tema.
Nema ozbiljnih tema, ima samo ozbiljnih članova.
Mislis na mene, je l'?

vestica
Citat:
ja sam bez stava
Apsolutno se slazem s tobom!

staro
  (#24 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:12
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka - 20.07.2007, 00:24

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Ja imam tacnu evidenciju ko je koliko postova napisao. Sve mi je u tefteru. Samo pichim recke. Tako da ako nekog zanima koliko je imao postova pre iskljucivanja ovog brojacha, neka mi se obrati na pp.
Yige, ti pogotovo.
u jebote baba, ti cesh mi budesh glavni svedok u sudnici

Citat:
Apsolutno se slazem s tobom!
jashta

Citat:
muzh kaže:
a koliko sam ja imao poruka pre nego su brojaci iskljuceni
sad kao ne znash a tu na zidu, ko baba, vodish tachnu evidenciju

Dzi, kako si ti spavala nocas? kad cemo da im maznemo pare, a?

moomoo meee juuooo

staro
  (#25 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka - 20.07.2007, 07:11

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
sad kao ne znash a tu na zidu, ko baba, vodish tachnu evidenciju
cut' bre zabrojao sam se pa zato i pitam
kad si mi okrecila ono cosce pored prozora... ko zna koliko je poruka tu zareckano

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#26 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Godine: 33
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka - 20.07.2007, 11:15

Evo, i ovu temu pretvoriše u sprdnju, i sve u cilju gomilanja postova, a problem je trebalo posmatrati sa psihološke strane!

Citat:
Dzi, kako si ti spavala nocas?
Odlično. Kada su mi nestale poruke celu noć sam se okretala u krevetu. Sinoć, kad sam legla, krenem da razmišljam i dosetim se da te poruke mogu da nadoknadim na drugi način, postavljaću fotografije gde god stignem, odem na lyrics malo, pa tamo malo copy/paste trte mrte ovo ono, možda se bacim na čestitanje, mora da se snađe čovek, ne može se drugačije!!!

Citat:
kad cemo da im maznemo pare, a?
UskoroU, samo da dobijemo procesA. A onda da zamenimo u neku čvršću valutu i Bog da nas vidi

Citat:
obrisala si mi pola postova
Pa šta si ti mislio, da me stigneš? E ne može, mora da se zna ko najviše ovde vredi! Nisam luda da se stvar otrgne kontroli, čim vidim da se neko negde zalaufao ja odmah zađem pa brišem!

6677

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#27 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:34
Godine: 34
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka - 21.07.2007, 00:37

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Namerno otvaram ovu temu na ovom forumu, jer smatram da je ovo ozbiljno pitanje koje me je prilično začudilo. Naime, primetio sam nagli prestanak pisanja na određenom forumu iz prostog razloga što se tamo više ne broje poruke.

To me dovodi do sledećeg zaključka – pojedinci pate od ukupnog broja poruka.
Da li je ovo dijagnoza? Nemoj da '' blinkuješ '' i da se iščuđavaš - sve ti dobro vidiš - pa čak i kuce, mace i mede koji dobijaš na željama, čestitkama i pozdravima ...
Citat:
Možda sam ja glup, pa ne razumem to i zato želim objašnjenje. Šta vama znači broj poruka i zašto ste u teškoj depresiji jer se više dubokoumne poruke na Igrama bez granica ne računaju?
I opet dijagnoza... ... Koliko sam mod na Igrama - vidi se i po broju postova koji mi je skinut - to svakako nije tema ( morala sam da vidim kako izgleda '' blink '' u odgovoru ) ... Jednostavno igra krene - i ne znaš da se zaustaviš - jednostavno '' pliva '' ... Ljudi su prezasićeni svakodnevicom, ozbiljnim temama - politikom naročito ... Jednostavno: '' Hleba i Igara '' - mislim prostijeg odgovora nema .
Citat:
Da li sada mislite da manje vredite jer imate manje poruka? Da li je vama bitan kvantitet? Mislite ako imate 5.000 poruka u kojima nijednom niste izneli svoje mišljenje vredite više od nekoga ko ima 50 sa jasnim stavom?
Prelazak kvantiteta u kvalitet i obratno - pogledaj temu abortus - na primer ... Šta podrazumevaš pod '' jasnim stavom '' - možda ga imam, možda i ne... Nekada želim - nekada ne želim da ga '' iznesem ''... Sloboda izbora
Citat:
Da li vi dolazite na forum da biste što pre napumpali broj poruka i da bi vam drugi "čestitali" na neverovatnom uspehu ili da se zezate? Ono, nema veze šta ću napisati, važna je brojka ispod nadimka.
Tačan odgovor pod b) , hvala ti što si mi otvorio oči - često sam se pitala šta radim ovde više od godinak dana... Ne znam samo da li broj postova mora da bude srazmeran osećanjima - verovao ili ne volim ovaj Forum ... Zato sam tu... Tu ću i kosti da ostavim - kako sam krenula
Citat:
Samim prestankom igranja dokazujete moje pretpostavke - niste ovde zbog druženja, već zbog broja poruka.

Dobro, postoje tu i drugi forumi na kojima se brzo može napumpati broj poruka, tako da nije sve tako crno. Sada će se tema "Šta slušate trenutno" usijati, kako bi se nadoknadilo izugbljeno. Da ne pričam o temama "Šta mislim o...", "Šta kome dajem..." i sl.
Naravno... Ima li nešto loše u tome? ( )
Citat:
Kontam da napišem knjigu "Od početnika do legende za 24 sata". U njoj će biti nabrojane sve teme na kojima se može odgovarati jednom rečju, a i dalje se broje poruke. Cena, prava sitnica.
Korekcija '' cijena '' - ne cena ... Možeš da odgovoriš na nekoj '' ozbiljnoj '' temi ( sva sam se sledila ) ... i da ništa ne kažeš... već da besomučno '' vrtiš '' priču u krug... Naravno, ovo se ne odnosi na tebe, već na pojedince , kako si i sam rekao...
Citat:
Dajte bre ljudi, nemojte biti smešni. Jebeš broj poruka, važno je da se zezamo. Što se mene tiče, opušteno bih izbacio to brojanje na svim forumima. Pa ne dolazim ovde zbog toga.
Ko kaže da se ne zezamo
Citat:
I da čujem na kraju, da li patite opd broja poruka i zašto?
Patim - naravno da patim .. sve te poruke su kao moja deca ... ne, ne... bolje ovako : zamisli samo, koliki sam umni napor preživela da bih iskuckala tih 5000 kojih više nema - naravno nije smak sveta...
Da ne diskutujemo o vremenu i glavobolji koju si mi zadao dok sam odgovarala na ovu temu morajući da budem tako složena, a ne onako prosta ... ( kao na ''kaladontu'' ) - na primer

Dosta od mene - preterala sam

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#28 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član