|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
||||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka |
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
|
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka -
19.07.2007, 11:57
Ljudi dolaze na forume sa različitim željama, idejama, stavovima, iz različitih pobuda, motiva, razloga. Nekom znači to brojanje, nekom je nebitno. Za mene je važna poruka koju neki post sadrži i redovno me iznerviraju post-ovi koji, na primer, glase: "Slažem se", ili "Nebitno", ili "I ja tako mislim", ili "OK", ili "Potpisujem", ili "Ma nemoj"... etc !Ako se moje mišljenje poklapa sa nečijim, to uvek naglasim, ili se poslužim citatom, medjutim, besmisleno mi deluje da napišem ispod citata: "Slažem se." To je tako jadno. Valjda čovek ima neko svoje iskustvo, nešto po čemu se razlikuje od drugih ljudi...? Ako se sa nečim ne slažem - obrazložim. Ako imam nešto da dodam - to i učinim. I ne smatram da vredim više, ako napišem više poruka - čak mi je malo stupidno da o tome i pišem... Ali, eto. Da iznesem svoj stav po pitanju tih brojanja... Pozdravljam isključenje brojača na temama na kojima se može odgovoriti sa "Da", "Možda", "Ivanjica", "Volim leto, ne volim zimu"... Mislim, šta znači da neko u toku jednog dana napiše 189 poruka...?! Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
|
19.07.2007, 12:18
Ja imam tacnu evidenciju ko je koliko postova napisao. Sve mi je u tefteru. Samo pichim recke. Tako da ako nekog zanima koliko je imao postova pre iskljucivanja ovog brojacha, neka mi se obrati na pp. Yige, ti pogotovo. Ako ces vec da tuzis, barem da imas tacan podatak. Citat:
vestica Citat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:12
|
20.07.2007, 00:24
Citat:
![]() Citat:
Citat:
a tu na zidu, ko baba, vodish tachnu evidenciju Dzi, kako si ti spavala nocas? kad cemo da im maznemo pare, a? ![]() |
|||
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
|
20.07.2007, 07:11
cut' bre zabrojao sam se pa zato i pitam
![]() kad si mi okrecila ono cosce pored prozora... ko zna koliko je poruka tu zareckano ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Godine: 33
|
20.07.2007, 11:15
Evo, i ovu temu pretvoriše u sprdnju, i sve u cilju gomilanja postova, a problem je trebalo posmatrati sa psihološke strane!
Citat:
Citat:
Citat:
6677 ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:34
Godine: 34
|
Citat:
Nemoj da '' blinkuješ '' i da se iščuđavaš - sve ti dobro vidiš - pa čak i kuce, mace i mede koji dobijaš na željama, čestitkama i pozdravima ![]() ...Citat:
... Koliko sam mod na Igrama - vidi se i po broju postova koji mi je skinut - to svakako nije tema ( morala sam da vidim kako izgleda '' blink '' u odgovoru ) ... Jednostavno igra krene - i ne znaš da se zaustaviš - jednostavno '' pliva '' ... Ljudi su prezasićeni svakodnevicom, ozbiljnim temama - politikom naročito ... Jednostavno: '' Hleba i Igara '' - mislim prostijeg odgovora nema .Citat:
pogledaj temu abortus - na primer ... Šta podrazumevaš pod '' jasnim stavom '' - možda ga imam, možda i ne... Nekada želim - nekada ne želim da ga '' iznesem ''... Sloboda izbora ![]() Citat:
volim ovaj Forum ... Zato sam tu... Tu ću i kosti da ostavim - kako sam krenula ![]() Citat:
( )Citat:
... i da ništa ne kažeš... već da besomučno '' vrtiš '' priču u krug... Naravno, ovo se ne odnosi na tebe, već na pojedince , kako si i sam rekao...Citat:
![]() Patim - naravno da patim .. sve te poruke su kao moja deca ... ne, ne... bolje ovako : zamisli samo, koliki sam umni napor preživela da bih iskuckala tih 5000 kojih više nema - naravno nije smak sveta... Da ne diskutujemo o vremenu i glavobolji koju si mi zadao dok sam odgovarala na ovu temu morajući da budem tako složena, a ne onako prosta ... ( kao na ''kaladontu'' ) - na primer Dosta od mene - preterala sam ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|||||||
|
|
|