|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka |
|
|
|
mambo king
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 13.09.2008 22:12
Pol: Muško
Godine: 42
|
pa ako nije vazno ko koliko poruka ima, da ukinemo brojanje...skroz... fata je fata, al' dvaput je dvaput... ![]() Jesus Saves! |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
Odgovor: Više vredim ako imam više poruka -
19.07.2007, 01:16
Ja sam za!
![]() I ne ide tako nego "Brena je Brena, a dvaput je dvaput" ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
19.07.2007, 01:34
Волим статистику, масу статистике. Не мислим да неко "више вреди" ако има више порука, али волим и тај податак. Ако неко мисли да је небитан, нек га не дира
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
|
19.07.2007, 04:00
meni je jako bitan broj postova
ne mogu da spavam nocima ako ne nabijem dnevno oko stotinjak postova a zashto mi je bitno? e pa bash necu sad da vam kazhem i shta mi mozhete ja sam bez stava ![]() i od kako ste mi skinuli onoliki broj postova koje dobih na "igrama" ne mogu da spavam mirno, imam nocne more.. doktorka mi je chak prepisala i lek za smirenje! ![]() |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
|
19.07.2007, 07:22
Citat:
![]() vidim ja nesto si ti se meni oladila znasvecgdje gdje nam nestade zar mladosti ![]() a koliko sam ja imao poruka pre nego su brojaci iskljuceni ![]() ako sam dobro skont'o da se to odnosi i na prosli, pa su oduzeti, a ne samo na buduci broj postova (u prilog tome koliko mi je bitan broj postova) |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
|
19.07.2007, 08:24
Citat:
Citat:
I onda te pare uložimo u novi forum sa duplim brojačima, bre, i napišemo odma' da svi u startu imaju po 1000! Bog da nas vidi. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
v.d. moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 22:11
Godine: 32
|
19.07.2007, 09:19
Citat:
![]() Ne brojim poruke, mada moram reći da je i u Igrama bilo visprenih odgovora, ponekad i boljih nego u "ozbiljnim" tema. Nema ozbiljnih tema, ima samo ozbiljnih članova. ![]() |
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
|
19.07.2007, 09:23
Citat:
Sta aj znam sto ej ljudima bitno,no ovo je VL i postoje oni koji grade VL na osnovu zelja koje ne mogu ostavriti u RL... Prvi u necemu,bilo cemu kao,sta ja znam... Jbg nisam psiholog ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|