|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Energetski vampiri |
|
Odgovor: Energetski vampiri |
|
|
mambo king
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 13.09.2008 22:12
Pol: Muško
Godine: 42
|
uuuuuuUUUUUuuuuu, mame im ga vampirske!!! stvoreni su za izbegavanje... u ŠIIIIIIIIIIIIROKOOOOOOOM LUKU! (takvi ljudi stvarno postoje... posle njih ostaje pustoš... praznina...) mada...kad je raspoložen... (ako te zaskoče nespremna, ugasio si , ali ako ih spremno dočekaš... ) Jesus Saves! |
|
|
|
|
|
Poznata fAca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 22:11
Godine: 25
|
Odgovor: Energetski vampiri -
03.07.2007, 01:51
Citat:
Nego sta nego sam se sretao . Jedva ziv ostajao, modar vret, poplavi od tog koliko smaraju. Coveku se zavrti u glavi, iscrpi ti svaki atom energije i dovede te u situaciju da dva sata posle tog razgovora moras da se oporavljas. Hvala Bogu , porodica mi je OK. A kako se odbraniti od onih..., to i mene zivo zanima, jer se obicno ne branim, sedim i predajem energiju hteo-nehteo . Eventualno ako osetim da ce me potpuno razoriti za taj dan, pokupim se i odem bilo gde. Ja volim pozitivce, uzivam druzeci se sa njima, i trudim se da budem deo njih , a „energetske vampire” bih sve redom , pa nek unesu malo optimizma-nije sve tako crno kao sto oni to vide i prenose na nas uz jos petoduplo hiperbolisanje negativnosti. Uzas.![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() Offline
Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Godine: 24
|
kako si ovo srochilasiguransam da I Ti uzimash nekom energiju ........
Primer moje kevice ujutru al' zato je nema posle sve do 2 ujutru dolazi posle mene iz grada ; +++ i tetke koja je opichena i zadivljena diznijevim crtacjima ![]() a tek bracha joooj , ponekad i baba ( al' nju ne fermam mnogo samo zbog repa ) * * p.s. no offense tema -- superishka ![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
|
21.07.2007, 00:51
Na poslu imam jednog takvog kolegu pa jos i prijatelja. On je skolski primerak energetskog vampira. Ima "teoriju zavere" u svojoj glavi. To mu omogucuje da se stalno buni protiv necega i nekoga. Mislim da mu najvise smeta kada zauzmete stav "ignore". Trebalo mi je vremena da ga procitam. Zakaci se za neku sitnicu i trazi od mene reakciju. Dzaba mu objasnjavam, dzaba argumenti, dzaba sve, on sve vise i vise navaljuje da je to nepravda, da to njemu oni rade iza ledja, da je ta osoba nesto posebno privilegovana (najcesce neko od rukovodilaca ali ne uvek). Polako, polako to kod mene izaziva nervozu, onda eksplodiram i to je to. Zavrsi se tako sto se ustvari ja iznerviram objasnjavajuci. No, nisam ja jedina zrtva (kamo srece ja bih to nekako i podneo). Zao mi je koleginica, koje su znale placuci otici kuci.
Inace on ranije nije bio ovakav. Splet okolnosti je to od njega napravio. Prvo ga je zadesila zivotna tragedija, a zatim ga je dodatno jos slomio njegov "prijatelj" takodje vampir. Onda je u to vreme dosla promena rukovodstva i na celo je dosla jedna zena koja je bila veoma "slaba kao rukovodilac" i onda je pocelo. Mislio sam da ce se odlaskom te zene i dolaskom muskarca za rukovodioca nesto promeniti ali nije. On je iz istih rovova nastavio "svoju bitku". A novi/sadasnji sef se nije snasao i eto... Inace, da nema nikakve logike u njegovoj "prici" je cinjenica da je, za bivsu seficu govorio da je nacionalista, da mrzi Srbe, da mu namerno nije rekla informaciju koju je samo on znao, i tako jos neke nebuloze, a sada je izuzetno dobar sa njom. I kad tako pocne da "mitinguje" onda mu nabacim samo da je iste reci koristio i za bivsu seficu, a sad ide kod nje na kafu - e onda tu nastaje prekid filma, onda pocinje naocigled da laze, kako ja izmisljam kako on to nije rekao, pokusavajuci da mene lazima izbaci iz takta. Kad sam ga procitao pokusao sam sa koleginicama i kolegama da ga stavim "na led" da ga ignorisemo u tom njegovom "pohodu" ali ne vredi. Uvek bi nekom popustili zivci i eto. Sad eto izigravam zrtveno jagnje, namerno se sa njim "zakacim" jer mi je zao ostalih. Radim to svesno, samo onda, kada imam dovoljno "energije".
|
|
|
|
|
|
trag u beskraju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 11:59
Pol: Žensko
Godine: 28
|
20.02.2008, 14:48
Imam jednu takvu poznanicu.Kada mi se najavi da ce doci da me poseti,ja se psihicki pripremam za nju.Zna da zasedne i po 10sati.Stvar ne bi bila toliko strasna,da mi ona za tih deset sati ne ponavlja jednu te istu pricu,samo uvek nakako drugacije izrecenu.Postavi mi pitanje,na koje ja ne stignem ni da odgovorim jer sama odgovara...Zao mi je takvih ljudi,ali bih najradje da me nema kada mi se najavi.Naravno,posle njene poseti mora da sledi jedna duga setnja,jer inace nema mi spasa.....
![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 22:58
Pol: Žensko
Godine: 28
|
07.11.2008, 23:38
Delim ih u dve grupe...
I svi ih mi imamo oko sebe u manjim ili vecim dozama ![]() i samo je stvar snalazljivosti kako cemo ih izbeci... Prva grupa spada u domen onih koje htela ili ne, moram trpeti,pritom mislim na tetke,ujne ,strine i ostale sa kojima moram biti na Vi... ![]() cisto radi mira u kuci i dobrih rodbinskih odnosa... ![]() Njih slusam,ali ne cujem... ![]() Gledam ,ali ne vidim... I dobro meni ,dobro njima... ![]() Oni sretni...ja presretna jer znam da ce me ostaviti na miru neki period... ![]() Druga grupa, to su svi oni koje nemoram da slusam i ne zelim ih u svojoj blizini... ![]() To su oni,koje mogu da iskuliram i da me ne zapece savest ![]() Oni kojima ne dam ni minut svog vremena na njihove zalopojke,umisljene bolesti,ode i hvalospeve... ![]() Takve zaobilazim u sirokom luku.... ![]() Stvarnost je stvarnija,ako joj dodas malo nestvarnog ...
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Energetski vampiri |