VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom?
staro
  (#31 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 10.09.2008, 18:47

....mogla bih reći da sam prošla u životu i raj i pakao, predpostavljam da bi neko ko se duže nosi sa životom od mene rekao da me tek čeka svašta, ali...

...najteži momenat, sopstveno dete na granici života i smrti, sam pregurala ni sama ne znam kako, posledica ima, svakako, i tek sada isplivavaju, i boriću se sa tom morom celog života, ali svaki lep momenat proveden sa njim, svaki njegov novi biser, svaki osmeh i uzdah u snu me podsete da smo zajedno prošli kroz pakao i da je to sada iza nas. Teško je ne osvrtati se. Pečat je neizbrisiv.

...najlepših momenata je mnoooogo više, ne samo vezano za dete, već i za druge ljude u mom životu pa i mene samu. Odatle crpim energiju. Naučila sam da uživam u sitnicama.

...iskustava sam sakupila dosta, iz svakog izvukla pouku i nešto naučila, prvenstveno naučila da se izborim sama sa sobom kao i da se nosim sa životom.

...život je nepredvidiv. Niko od nas ne zna šta ga čeka sutra.Ali šta god da nas čeka na sledećoj raskrsnici, svakako nosi u sebi i nešto dobro.Ko nauči da u svemu što mu se dešava, i dobrom i lošem, nađe smisao i izvuče pouku, taj ume da se nosi sa životom.

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 10.09.2008, 20:06

iako çesto u zivotu upadam u rupe i ponore nastojao sam da u svemu tome nadjem veliko zadovoljstvo

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#33 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Godine: 31
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 10.09.2008, 20:07

Učim još uvek...taman pomisliš,e posle ovoga nema iznenađenja...a ono tres po glavi

Kako se nosim sa životom...najbolje što umem...ne ispadne uvek kako sam ja želela...drugi to umeju mnogo bolje,ali ok...spomenuh negde da idem glavom kroz zid,ume i to da ispadne na dobro ponekad,al bez šlema,nije preporučljivo ne...

Nekako sam primetila,da smo se svi na ovoj temi (možda se i varam)..nekako malko više osvrnuli na ''loša iskustva''...e ja se uvek smejem tim svojim iskustvima,i onima iza mene..i sadašnjima i budućima...ne mogu im ništa drugo...Dakle osmeh na lice .

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#34 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 22:32
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 27.09.2008, 17:56

Kako kad. Uglavnom se nosim u tri materine.

Rebel

staro
  (#35 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 19:19
Godine: 26
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 27.09.2008, 18:00

ziwot je jedna najjace teska nauka,i niko je jos nije izucio,niti ce
ne mirim se stwarima tako lako,ono sto mi se ne swidja,wec odmah se ''restartujem'' i izgradim recimo ono sto je najbolje u tom trenutku..nije se tesko nositi sa ziwotom,ma kakaw on bio,samo se treba malo 'ukljuciti'..jer swako je reziser swog ziwota i moze da izwuce bar dobro od njega ako ne najbolje,samo ako nisi neka psihopaticna,ili pretjerano ankciozna osoba..samo lagano ,pamet u glawu,ako nisi u glawu,pa jbg,nabilduj se malo(psihicki) i to je to..lagano sa ziwotom,koji jeste malo bezobrazan

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#36 (permalink))
Painkiller
Iskusni forumdžija
Painkiller će uskoro postati poznat članPainkiller će uskoro postati poznat član

Član od: 16.02.2008.
Poslednji login: danas 20:45
Godine: 17
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 27.09.2008, 18:24

Zivot je jedan dar od boga,koji treba svi da iskoriste kako dolikuje,ali sto se mene tice,dobro se ja snalazim...

I'am the BoOGieMaN
...PEACE...

staro
  (#37 (permalink))
morpheo
The One
morpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimum

Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: danas 23:17
Godine: 27
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 28.09.2008, 01:58

Zhivot......bilo je lepih, ali i tragichnih dogadjaja tokom pomenutog, kada sam ja u pitanju. Kako se "nosim s njim"? Ne znam, valjda treba nauchiti uzhivati u lepim trenucima...okruzhiti se pravim prijateljima, biti privrzhen porodici, partneru....voditi zhivot kojim sami mozhete da se ponosite, iz problema cete isplivati, nekad lakse, nekad teze, ali cete na kraju ipak isplivati. Sacuvajte prisebnost u svakom momentu, nije tako tesko kao sto ponekad izgleda....

Da ne filozofiram previshe:

"U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi."
"Ako neki problem ne mozhesh reshiti, onda to i nije tvoj problem."

Have you ever had a dream that you were so sure was real?

staro
  (#38 (permalink))
Kobla
Novi član
Kobla je na dobrom putu

Član od: 13.10.2008.
Poslednji login: 27.11.2008 23:19
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 15.10.2008, 21:55

Bog nam da onoliki tert koji možemo da ponesemo,neće nam dati ni manje ni više od toga.

staro
  (#39 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 23:22
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 16.10.2008, 00:07

Ma, nekad pokušam da ga dobijem na zez... Ali obično dobijem takvu povratnu da mi zvoni u glavi danima... Samo se pitam koliko ću se od današnjeg zeza oporavljati?.. I nikako se ne nosim s njim... Nosim se sama u ...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#40 (permalink))
BoginjaMarija
srna
BoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostaleBoginjaMarija je uzor za ostale

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 23:16
Godine: 29
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 22.10.2008, 00:07

kako li se moj zivot nosi samnom???

...sreca ne moze da se dobije,moze samo da se izgubi...

Odgovor