VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom?
staro
  (#21 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 25.10.2007, 09:17

Nositi se za životom je ravno umetnosti,a terati kontru svetu je moja svakodnevnica

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 25.10.2007, 15:05

Citat:
TVO.JA_ kaže: Pogledaj poruku
Nositi se za životom je ravno umetnosti,a terati kontru svetu je moja svakodnevnica
Pre bih to nazvala razbijanjem monotonije , ako je ima...
Kao i u svemu, igram se i trudim se da uživam u svakom mogućem trenutku. Ma , ima tu svega: lepog, manje lepog... vrućeg - hladnog... lepog, ružnog... svakakvog ( ništa više ili manje što već niste iskusili )
Uvek se nosim mišlju da i ako sam '' pala '', da sam padu bila sklona , da bi trebalo ustati, otresti kolena, podići glavu, nabaciti osmeh , šibati napred, samo napred...
Ranije sam sebi dozvoljavala luksuz da me obuzme melanholija, sada za to nemam vremena.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#23 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 25.10.2007, 15:14

Nikada nisam prolazila kroz teze razdoblje nego sto sada prolazim. Zapravo je tako zadnje dve godine. Iako sam u braku cesto imam osecaj da je teret vise na mojim nego na njegovim ledjima i da nisam vjernik kakav jesam davno bih pokleknula. Ovako verujem da ce sutra biti bolje i verujem da sve ima svoj smisao i razlog zasto se desava. Zapravo je cudno kad sada pogledam nazad na neke probleme kroz koje sam prolazila u proslosti i kada se samo setim da nisam mogla ni zamisliti da cu to uspeti resiti na neki nacin, sada mi se cini smesno ali i zahvalna sam na naucenoj lekciji. Sutra je novi dan...

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#24 (permalink))
renaissance
Iskusni forumdžija
renaissance će uskoro postati poznat članrenaissance će uskoro postati poznat član

Član od: 13.09.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 12:15
Godine: 26
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 12.11.2007, 17:35

Nas - I Can

"I know I can (I know I can)
Be what I wanna be (be what I wanna be)
If I work hard at it (If I work hard at it)
I'll be where I wanna be (I'll be where I wanna be)...."

staro
  (#25 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 13.11.2007, 00:44

Citat:
Crazy Angel kaže: Pogledaj poruku

Verovatno pitanje glupo zvuči.. Zanima me kako se ljudi u duljim vezama nose sa životom u smislu raznih problema koji su nevezani uz vezu kao takvu. Znači u vezi su dve osobe koje zajedno žive, svaka ima svoje probleme (posao, fakultet, obiteljski problemi s jedne ili druge strane), a tu se još nađu i zajednički problemi kao što su nerešeno stambeno pitanje, nedostatak novca. Nagomila se brdo svakodnevnih problema i život te stavi u žrvanj i nemilosrdno melje. Da li imate ponekad osećaj da ne živite život nego da on živi vas?
Na srecu nisam imala takvih problema koje si navela ali normalno je da zivot nosi sa sobom i dobro i lose mada sam uvek resavala sve probele koji su nailazili sa velikim uspehom nisam navikla da gubim mada dogodice se i to jer je i to sastavni deo zivota.

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#26 (permalink))
sonja_ns.
Poznata faca
sonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Godine: 38
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 13.11.2007, 18:40

U zivotu ima lepih i ruznih stvari.
Kad' se setim samo kroz sta sam sve prosla i ko zna sta me tek ceka!

Zivot je takav...

*Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*

staro
  (#27 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: danas 20:39
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 13.11.2007, 19:07

ја и живот...два стара другара
паде ми на памет оно када је био концерт металике у бг
питали неког, у оној гужви-
металика?
...да каже нешто о поменутом бенду,
металика је мој добар друг одговорио је гласио
(стварно има другара кога зову металика)

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#28 (permalink))
PersonaGrata
Poznata faca
PersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimum

Član od: 28.08.2008.
Poslednji login: danas 16:52
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 09.09.2008, 14:20

"Pa znaš kako, lepo. Ima ženski ima sve..."

I nije baš neko pitanje... Ispadne kao da je neki problem nositi se sa životom? A i kako uopšte da se nosiš sa životom, pa nije on meni protivnik pa da se nosimo? Nije valjda da tako doživljavate život?! "E pa, nosićemo se prijatelju moj, pa ko kome dođe glave!" Ajte molim Vas.

Mea vita, mea culpa.

staro
  (#29 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? - 09.09.2008, 16:14

Citat:
broj310 kaže: Pogledaj poruku
паде ми на памет оно када је био концерт металике у бг
питали неког, у оној гужви-
металика?
...да каже нешто о поменутом бенду,
металика је мој добар друг одговорио је гласио
(стварно има другара кога зову металика)
Nije nekog nego Mišu Baskuza. Da navijaš za Partizan znao bi ko je Mišin drugar je svako ko kroči na JNA pa tako i Metalika

A što se tiče pitanja, ihhhhhhh da je više 'vakih što se nose sa njim kao ja bilo bi lakše i lepše mnogima

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#30 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova