|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? |
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Kako se nosite sa zivotom? -
25.10.2007, 15:14
Nikada nisam prolazila kroz teze razdoblje nego sto sada prolazim. Zapravo je tako zadnje dve godine. Iako sam u braku cesto imam osecaj da je teret vise na mojim nego na njegovim ledjima i da nisam vjernik kakav jesam davno bih pokleknula. Ovako verujem da ce sutra biti bolje i verujem da sve ima svoj smisao i razlog zasto se desava. Zapravo je cudno kad sada pogledam nazad na neke probleme kroz koje sam prolazila u proslosti i kada se samo setim da nisam mogla ni zamisliti da cu to uspeti resiti na neki nacin, sada mi se cini smesno ali i zahvalna sam na naucenoj lekciji. Sutra je novi dan...
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.09.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 12:15
Godine: 26
|
12.11.2007, 17:35
Nas - I Can
"I know I can (I know I can) Be what I wanna be (be what I wanna be) If I work hard at it (If I work hard at it) I'll be where I wanna be (I'll be where I wanna be)...." |
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
|
Citat:
nisam navikla da gubim mada dogodice se i to jer je i to sastavni deo zivota. ![]() ...
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Godine: 38
|
13.11.2007, 18:40
U zivotu ima lepih i ruznih stvari.
Kad' se setim samo kroz sta sam sve prosla i ko zna sta me tek ceka! Zivot je takav... ![]() *Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: danas 20:39
Pol: Muško
Godine: 35
|
13.11.2007, 19:07
ја и живот...два стара другара
![]() паде ми на памет оно када је био концерт металике у бг питали неког, у оној гужви- металика? ...да каже нешто о поменутом бенду, металика је мој добар друг одговорио је гласио(стварно има другара кога зову металика )![]() с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.08.2008.
Poslednji login: danas 16:52
Pol: Muško
Godine: 29
|
09.09.2008, 14:20
"Pa znaš kako, lepo. Ima ženski ima sve..."
I nije baš neko pitanje... Ispadne kao da je neki problem nositi se sa životom? A i kako uopšte da se nosiš sa životom, pa nije on meni protivnik pa da se nosimo? Nije valjda da tako doživljavate život?! "E pa, nosićemo se prijatelju moj, pa ko kome dođe glave!" Ajte molim Vas.
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
|
09.09.2008, 16:14
Citat:
Mišin drugar je svako ko kroči na JNA pa tako i Metalika ![]() A što se tiče pitanja, ihhhhhhh da je više 'vakih što se nose sa njim kao ja bilo bi lakše i lepše mnogima ![]() ![]()
|
|
|
|
|