VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Poverenje
staro
  (#31 (permalink))
bellissima
Veteran
bellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimum

Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 22:58
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Poverenje - 16.09.2008, 09:56

Poverenje...nemam ga bas puno,uglavnom mi treba podosta vremena da bih stekla poverenje u nekog.Ne delim svoje tajne okolo izuzev sa bratom,jer sam jedino tu sigurna da reci nece otputovati.Neke moje tajne su samo moje...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Poverenje - 16.09.2008, 13:28

Sto neko rece:"Od kad sam sam sebe uhvatio u lazi,vise nikome ne verujem."

staro
  (#33 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 19:19
Godine: 26
Odgovor: Poverenje - 16.09.2008, 14:01

pa...uwjek sam oprezan..

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#34 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 14:03
Godine: 28
Odgovor: Poverenje - 16.09.2008, 14:37

poverenje,sta to bese?

staro
  (#35 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Godine: 31
Odgovor: Poverenje - 16.09.2008, 20:15

Varljiva stvar rekla bi...mada mi se dopada,to što kaže morib...nevidljivi fluid.

Da...oseti se to,al ako u startu osetim,da je to sa dozom rezerve...na kraju se i pokaže,kao tako.

Malo puta sam sam osetila,da je,onako...skroz na skroz.

Do mog poverenja,se malko teže stiže...čak i oni koji pomisle da imam poverenja u njih,nekako na čudan način se potrude da ga izgube ...nisu toga ni svesni,"padnu" na glupostima,uglavnom.Posle,nema nazad...mada možemo popiti kaficu,proćaskati površno..i to je to.Meni je bitno da sam dala nekome šansu..i da je moja savest mirna...

U suštini,to mi govori koliko se zaista malo cenimo...kada prokockamo,ili izgubimo poverenje u nekog,ili taj neko to doživi od nas.

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#36 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 22:32
Odgovor: Poverenje - 17.09.2008, 00:57

Po mom mišljenju, a shodno nekom ličnom iskustvu, verujem da je poverenje među ljudima u ogromnom broju slučajeva potrošna roba i samo je pitanje vremena kada će ono nestati, bez obzira o kojoj se osobi radi...

Rebel

staro
  (#37 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 19:19
Godine: 26
Odgovor: Poverenje - 17.09.2008, 01:22

otworen sam,ne stidim se,imam prilicno cak iwisak samopouzdanja biti s ljudima i pricati s njima,ali uwjek je to ono ..ostawim fantastican utisak recimo,a ne powjerim nista,cak i ono sto bi se moglo protumaciti drugacije i tako stworili za njih neku sliku ili sumnju...imam narawno par drugowa ,brata i za powjerenje...samo oni..

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#38 (permalink))
morpheo
The One
morpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimum

Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: danas 23:17
Godine: 27
Odgovor: Poverenje - 17.09.2008, 01:44

Prilicno sam zatvorena osoba, potrebno mi je mnogo vremena za uspostavljanje nekog "odnosa poverenja" sa nekim koga sam upoznao, ali, cak ni tada dovoljno da toj osobi istrtljam najdublje misli.... Za osobu koja zadobije moje poverenje, a takvih je jako malo, ucinio bih gotovo sve, ali, svoje misli i osecanja cuvam za sebe, tako sam navikao i takvog me pravi prijatelji prihvataju....

Have you ever had a dream that you were so sure was real?

staro
  (#39 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
Odgovor: Poverenje - 17.09.2008, 01:59

Dugo se stice,a lako se gubi.

staro
  (#40 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 22:53
Godine: 19
Odgovor: Poverenje - 17.09.2008, 02:23

"Trust no one"
Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
Zatvorena sam,mnogo stvari drzim u sebi....cutim dok ne puknem.Prijatelja imam puno,al jako malo je njih kojima bi mogla da se poverim...verujem al samo odredjenom broju ljudi.
... mogla bih da se poverim samo porodici i najboljem drugu... ali retko... vise volim sve da zadrzim u sebi... obicno se drugi ljudi meni poveravaju... valjda izgledam kao osoba od poverenja... i ne izneverim ih...

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)