VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Poverenje
staro
  (#21 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Pol: Žensko
Godine: 41
Odgovor: Poverenje - 18.05.2007, 22:34

Verujem u moje dve sestre imam prijatelice ali samo u nejz imam 100% poverenje i znam da nece u nijednojsituaciji da me inevjeri,danas sve su redze dobre prijatelice ali sa vremenom ce pokaze pravu narav i pakost.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Poverenje - 19.05.2007, 10:25

U zadnje vreme malo teze sticem poverenje u ljude, to je verovatno do mene i ja bi trebala rascistiti neke stvari sama sa sobom ali neki pametniji su rekli ko se jednom opece na vrelo mleko posle i jogurt duva.

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

Poverenje
staro
  (#23 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Poverenje - 18.08.2007, 05:51

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Kakva ste osoba,bezgranicno otvoreni ili sve cuvate samo za sebe?
Koliko ste u stanju da poverite nekome?
Kakvi ste prema prijateljima,koliko im verujete,koliko ih imate?
..nije bas da sve cuvam samo za sebe ..
..ali se nikad nikom ne otkrivam u potpunosti..
..cak ni najblizim prijateljima koje mogu da izbrojim na prste jedne ruke..
..ali bi dala krvi i zivot za njih kad bi to bilo potrebno..
..dok sam bila mladja "tadasnja" prijateljica me je izneverila i od tada nikom neverujem vise..
..uh kad se samo setim koliko me je bolelo..
..a i volim da znam neke stvari samo ja..
..tako se razlikujem od ostalih i ljudi nekad neznaju na cemu su kod mene..
..samo osecanja neznam dobro da sakrijem..
..kad mi je neko drag i ako tu osobu lolim to joj i pokazem..
..volela bi cak i vise nego smem ali me bude sramota ..
..eto toliko od mene..
..ostalo zadrzavam u sebi..
....

staro
  (#24 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Poverenje - 29.09.2007, 00:31

Poverenje je dvosmerni nevidljivi fluid koji poveže dve osobe, bez velikih predpriča, zakletvi i obećanja, jednostavno: dogodi se, oseti se poveže!
Za zadnjih 15-ak godina, bar isto toliko spontanih otvaranja prema meni, osoba koje jednostavno sednu i ispričaju najdublju intimu, bez ijednog mog pitanja. Možda je to onaj osećaj što i ja moju priču mogu spontano i bez nepoverenja isto tako da ispričam. I što je najvažnije nijednom ta intima nije postala deo trača.

staro
  (#25 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 23:06
Godine: 28
Odgovor: Poverenje - 24.10.2007, 15:33

Po prirodi verujem ljudima....Sada bih mogla slobodno da kezem da ne verujem nikome do kraja.

Prijateljima se otvaram kada i koliko mogu.
Lakše mi je kada neke svoje nedoumice podelim sa prijateljima, kada kazem sta me muci, kada izanaliziramo zajedno neke situacije ili ljude, prosto zato sto znam da ne vidim sve....da ne mogu dovoljno da se odmaknem da bih realno sagledala sve.....Mada sebe hvatam da cutim sve vise, i da ono najdublje i neke srzi cutim svima....a ponekada i sebi... (pravim se da ne vidim, iako znam)

Nemam puno prijatelja, na prste jedne ruke mogu da stanu, iako ni njima ne govorim sve za njih bih ucinila sta god, isto kao i oni za mene.

Dakle-poverenje....nemam ga bas puno...

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

staro
  (#26 (permalink))
sonja_ns.
Poznata faca
sonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Godine: 38
Odgovor: Poverenje - 24.10.2007, 16:48

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Kakva ste osoba,bezgranicno otvoreni ili sve cuvate samo za sebe?
Koliko ste u stanju da poverite nekome?
Kakvi ste prema prijateljima,koliko im verujete,koliko ih imate?
Otvorena sam i iskrena prema prijateljima, a one koje slabo poznajem malo sam rezervisana.
Poveravam se samo prijateljima,i njima sve govorim. Uvek sam spremna da slusam i pomognem. Verujem ljudima i mislim da nisu svi pakosni.Pravih prijatelja imam malo.

*Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*

staro
  (#27 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Odgovor: Poverenje - 12.11.2007, 13:26

Citat:
Crazy Angel kaže: Pogledaj poruku

..nije bas da sve cuvam samo za sebe ..
..ali se nikad nikom ne otkrivam u potpunosti..
..cak ni najblizim prijateljima koje mogu da izbrojim na prste jedne ruke..
..dok sam bila mladja "tadasnja" prijateljica me je izneverila i od tada nikom neverujem vise..
..uh kad se samo setim koliko me je bolelo..
..a i volim da znam neke stvari samo ja..
..tako se razlikujem od ostalih i ljudi nekad neznaju na cemu su kod mene..
..samo osecanja neznam dobro da sakrijem..
..kad mi je neko drag i ako tu osobu lolim to joj i pokazem..
..volela bi cak i vise nego smem ali me bude sramota ..
..eto toliko od mene..
..ostalo zadrzavam u sebi..
....

pa jel mi to sestre bliznakinje
nadje ja moju sele na netu

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#28 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Godine: 31
Odgovor: Poverenje - 16.12.2007, 18:07

....bez obzira na losa iskustva,verujem mojim prijateljima...a i oni meni,cak cesto dozivljavam da mi se poveravaju i oni sa kojima nisam bliska u tom smislu,pitam se zasto je to takomozda zato sto mi nije u prirodi da osudjujem ljude...ne znam...ume to i da optereti

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#29 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Poverenje - 16.12.2007, 18:43

Citat:
Crazy Angel kaže: Pogledaj poruku

..

ne razumem ja to....ne verujem da bi iko za ikoga dao zivot ili krv....krv jos kojekako,ali zivot? jok.....

sorry...ali ja stvarno u to ne verujem....
jedino bice kome bih dala zivot je moj potomak,i to jedino smatram istinitim i prirodnim...
jer je tO jedina,jedina i jedina bezuslovna ljubav
sve ostale ljubavi su interes
znam da sad to zvuci grubo i grozno,ali ako se razmisli o tome,istina je
ljude volimo jer imaju ono sto nama fali,imaju ono sto mi ne smemo da ispoljimo,ili ...

dakle,volim prijatelje svoje
imam poverenja u njih
pomoci cu koliko mogu
ali necu traziti nemoguce niti su nemoguce nuditi....

I JOS NESTO:

»Posebno ne vjerujte prijateljima kad traže da budete prema njima iskreni. Oni se samo nadaju da ćete ih podržati u dobru mišljenju što ga imaju o sebi pružajući im dodatnu sigurnost što će je crpsti iz vašega obećanja da ćete biti iskreni. Ako se dakle nađete u takvu položaju, ne oklijevajte: obećajte da ćete govoriti istinu i lažite kako najbolje umijete. Odgovorit ćete njihovoj dubokoj želji i dvostruko ćete im dokazati svoju naklonost.«
Albert Camus

ploviti se mora i bez broda

Poruku je izmenio believer, 16.12.2007 u 19:06.

staro
  (#30 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Poverenje - 16.12.2007, 19:08

Krv moze prijateljima,ali njih je toliko da je skoro i jedna saka ruke dovoljna da se nabroje,a zivot samo za moju porodicu,krv moje krvi... i za sebe ako je u pitanju obraz i cast,a i to zarad dece da bi i posle mene svima pogledali u oci i da ne docekaju da sa onim ko ih je stvorio drugi i to misevi ispiraju usta...

Kako st