|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Poverenje |
|
|
Poverenje |
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
|
Odgovor: Poverenje -
29.09.2007, 00:31
Poverenje je dvosmerni nevidljivi fluid koji poveže dve osobe, bez velikih predpriča, zakletvi i obećanja, jednostavno: dogodi se, oseti se poveže!
Za zadnjih 15-ak godina, bar isto toliko spontanih otvaranja prema meni, osoba koje jednostavno sednu i ispričaju najdublju intimu, bez ijednog mog pitanja. Možda je to onaj osećaj što i ja moju priču mogu spontano i bez nepoverenja isto tako da ispričam. I što je najvažnije nijednom ta intima nije postala deo trača. |
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 23:06
Pol: Žensko
Godine: 28
|
24.10.2007, 15:33
![]() Po prirodi verujem ljudima....Sada bih mogla slobodno da kezem da ne verujem nikome do kraja. ![]() Prijateljima se otvaram kada i koliko mogu. ![]() Lakše mi je kada neke svoje nedoumice podelim sa prijateljima, kada kazem sta me muci, kada izanaliziramo zajedno neke situacije ili ljude, prosto zato sto znam da ne vidim sve....da ne mogu dovoljno da se odmaknem da bih realno sagledala sve.... .Mada sebe hvatam da cutim sve vise, i da ono najdublje i neke srzi cutim svima....a ponekada i sebi... (pravim se da ne vidim, iako znam) ![]() Nemam puno prijatelja, na prste jedne ruke mogu da stanu, iako ni njima ne govorim sve za njih bih ucinila sta god, isto kao i oni za mene. ![]() Dakle-poverenje....nemam ga bas puno... ![]() Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Godine: 38
|
24.10.2007, 16:48
Citat:
Poveravam se samo prijateljima,i njima sve govorim. Uvek sam spremna da slusam i pomognem. Verujem ljudima i mislim da nisu svi pakosni.Pravih prijatelja imam malo. *Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*
|
|
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
|
Citat:
pa jel mi to sestre bliznakinje nadje ja moju sele na netu ![]() ...
|
|
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Godine: 31
|
16.12.2007, 18:07
....bez obzira na losa iskustva,verujem mojim prijateljima...a i oni meni,cak cesto dozivljavam da mi se poveravaju i oni sa kojima nisam bliska u tom smislu,pitam se zasto je to takomozda zato sto mi nije u prirodi da osudjujem ljude...ne znam...ume to i da optereti
![]() treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
|
16.12.2007, 18:43
ne razumem ja to....ne verujem da bi iko za ikoga dao zivot ili krv....krv jos kojekako,ali zivot? jok.....
sorry...ali ja stvarno u to ne verujem.... jedino bice kome bih dala zivot je moj potomak,i to jedino smatram istinitim i prirodnim... jer je tO jedina,jedina i jedina bezuslovna ljubav sve ostale ljubavi su interes znam da sad to zvuci grubo i grozno,ali ako se razmisli o tome,istina je ljude volimo jer imaju ono sto nama fali,imaju ono sto mi ne smemo da ispoljimo,ili ... dakle,volim prijatelje svoje imam poverenja u njih pomoci cu koliko mogu ali necu traziti nemoguce niti su nemoguce nuditi.... ![]() I JOS NESTO: »Posebno ne vjerujte prijateljima kad traže da budete prema njima iskreni. Oni se samo nadaju da ćete ih podržati u dobru mišljenju što ga imaju o sebi pružajući im dodatnu sigurnost što će je crpsti iz vašega obećanja da ćete biti iskreni. Ako se dakle nađete u takvu položaju, ne oklijevajte: obećajte da ćete govoriti istinu i lažite kako najbolje umijete. Odgovorit ćete njihovoj dubokoj želji i dvostruko ćete im dokazati svoju naklonost.« Albert Camus |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
|
16.12.2007, 19:08
Krv moze prijateljima,ali njih je toliko da je skoro i jedna saka ruke dovoljna da se nabroje,a zivot samo za moju porodicu,krv moje krvi... i za sebe ako je u pitanju obraz i cast,a i to zarad dece da bi i posle mene svima pogledali u oci i da ne docekaju da sa onim ko ih je stvorio drugi i to misevi ispiraju usta... Kako st |