|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Poverenje |
|
|
|
|
|
|
Slatka mala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Pol: Žensko
Godine: 30
|
Odgovor: Poverenje -
15.03.2007, 13:24
Imam dosta prijatelja, ali naravno ne mogu svima reći baš sve (što je i normalno
) Par puta sam se ''opekla'', pa se trudim da budem pažljivija i sada razmislim kome ću šta reći tj. kome ću se poveriti Malo sam se opametila Rec prijateljstvo lako je reci, al´ pravog prijatelja tesko je steci. Prijatelj se lako nadje kad se peva i veseli, ali kad ti tonu ladje vidis ko ti dobro zeli. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.02.2007.
Poslednji login: 16.08.2008 23:24
Pol: Muško
Godine: 35
|
15.03.2007, 22:56
Pa sta da kazem,nisam ni zatvoren ni otvoren onako.
Neke stvari cuvam samo za sebe i nebi ih nikome poverijo jer neverujem nikome,zivot me je naucijo da pravih prijatelja nema. Ljudi koji misle da imaju prave prijatelje zive u zabludi,to su poznanstva ali lazna prijateljstva-ko nije video videce,jedino kome ja licno mogu verovati to su roditelji i sestra oa ostalo su samo poznanici. Mozda ce neko kada bude ovo citao pomisliti vidi ove budale,ali budite sigurni prava prijteljstva su retka -odnosno ne postoje uvericete se jednog dana! |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
|
07.04.2007, 22:05
Kod mene važi ona stara narodna: poverenje se izgrađuje čitav život, a ruši u jednom sekundu, i nema nazad, nažalost ili na sreću...
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
|
Daleko od toga da sam ''neverni toma'' , postoje dve osobe kojima verujem, nekada više nego sebi - uzevši u obzir da emocije često nadvladaju moj ''racio''
Tata i rođeni brat... ![]() Tek kada sam se udala, uvidela sam koliko sam bila u zabludi kada su neka prijateljstva u pitanju...kapiram da se moj način života promenio, ali sam svima davala jasne signale da se ja nisam promenila... nije vredelo... Nije mi bilo žao... nastavila sam sa nekim novim prijateljstvima - poznanstvima... i opet se nekad zaletim međ' vetrenjače... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
15.04.2007, 05:46
vrlo sam komunikativna i vesela, ali ne i potpuno otvorena.
ne volim da iznosim previshe lichne stvari samo je jedna osoba doprla do mene sasvim..... bezgranichno sam mu verovala.... jednostavno je u pitanju bio osetjaj.... samo je on od mene chuo ono esencijalno, srz...... svako je poshao svojim putem...... dopirali smo jedno do drugog...... ne znam kada tju i da li tju uspeti ikak ikom vishe da verujem toliko. nedostaje mi taj osetjaj potpunog poverenja i predavanja "srca na dlanu"..... moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
|
21.04.2007, 19:47
Postoji samo jedna osoba kojoj verujem, mojoj najboljoj prijateljici. Znam da nece nikom reci ono sto sam joj poverila.
Ostali... Ne verujem im bas. Nisam bas poverljiva osoba, ono sto je moje ostaje moje. Ne mora bas svako da zna sve o meni. |
|
|
|