VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Poverenje
staro
  (#11 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
Odgovor: Poverenje - 14.03.2007, 12:43

Imam puno prijatelja, ali zaista... Mozda bi nekad nešto trebala da precutim ali prosto ne mogu da izdrzim da to ne podelim sa meni bliskim i voljenim prijateljima. Ipak, generalno nemam bas mnogo poverenja u ljude, verujem samo retkima ali mislim da nikom vec duze vreme ne verujem 100% Znate onu staru, ko se jednom opeče... A ja sam se opekla više puta...

Evo, promenila sam potpis

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Poverenje - 14.03.2007, 12:58

imam par dobrih prijatelja ...
masu poznanika .... i nikad nikom ne verujem ...
rervisan sam i ne poveravam se nikad i nikom da jednostavno ne dam şansu
nekom da me izneveri ili povredi

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#13 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 16:04
Godine: 24
Odgovor: Poverenje - 14.03.2007, 13:25

Stidljiva sam, ćutljiva, teško se poveravam nekome.
Imam svega dve osobe kojima sve mogu da kažem znajući da će to ostati između nas.
Naravno, i ja sam prošla kako ne treba i od tada toj osobi samo sitnice govorim. Ne znam šta bi trebalo da se dogodi da opet bude kao pre.
Ali, to je valjda normalno. to je život.
Naučiš kroz život ko su ti pravi prijatelji i kome možeš verovati.

~*~*~*~*~*~*~*~*~
Tinkerbell
~*~*~*~*~*~*~*~*~

staro
  (#14 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
Odgovor: Poverenje - 14.03.2007, 18:06

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Kakva ste osoba,bezgranicno otvoreni ili sve cuvate samo za sebe?
Pa spadam u one otvorenije. Misljenja sm da druge ne treba da zanima moj zivot, kao sto ni mene ne zanima njihov. I da, ukoliko im se povjerim, to treba da postuju, kao sto i ja postujem.

Citat:
Koliko ste u stanju da poverite nekome?
Moja baka je govorila, nikome ne otvaraj poslednju stranu knjige.. Ja se toga pridrzavam. Dam ljudima da procitaju sve, ali nikome, pa ni sebi samoj ono sto pise na korici.

Citat:
Kakvi ste prema prijateljima,koliko im verujete,koliko ih imate?
Prema prijateljima sam.. pa bilo bi dobro da oni to kazu
U svakom slucaju, imam jako mnogo pijatelja.. mozda kvantitet govori o mom odnosu prema njima.
Mislim da sam jako pozrtvovana, nema sta ne bih ucinila za osobu koja mi je prijatelj tj. koju smatram za prijatelja, ali bas ne postoji ta stvar.

Aut viam inveniam, aut faciam

staro
  (#15 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
Odgovor: Poverenje - 15.03.2007, 13:24

Imam dosta prijatelja, ali naravno ne mogu svima reći baš sve (što je i normalno ) Par puta sam se ''opekla'', pa se trudim da budem pažljivija i sada razmislim kome ću šta reći tj. kome ću se poveriti Malo sam se opametila

Rec prijateljstvo
lako je reci,
al´ pravog prijatelja
tesko je steci.

Prijatelj se lako nadje
kad se peva i veseli,
ali kad ti tonu ladje
vidis ko ti dobro zeli.

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#16 (permalink))
tipka
Iskusni forumdžija
tipka će uskoro postati poznat člantipka će uskoro postati poznat član

Član od: 13.02.2007.
Poslednji login: 16.08.2008 23:24
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Poverenje - 15.03.2007, 22:56

Pa sta da kazem,nisam ni zatvoren ni otvoren onako.
Neke stvari cuvam samo za sebe i nebi ih nikome poverijo jer neverujem nikome,zivot me je naucijo da pravih prijatelja nema.

Ljudi koji misle da imaju prave prijatelje zive u zabludi,to su poznanstva ali lazna prijateljstva-ko nije video videce,jedino kome ja licno mogu verovati to su roditelji i sestra oa ostalo su samo poznanici.

Mozda ce neko kada bude ovo citao pomisliti vidi ove budale,ali budite sigurni prava prijteljstva su retka -odnosno ne postoje uvericete se jednog dana!

staro
  (#17 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
Odgovor: Poverenje - 07.04.2007, 22:05

Kod mene važi ona stara narodna: poverenje se izgrađuje čitav život, a ruši u jednom sekundu, i nema nazad, nažalost ili na sreću...

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

staro
  (#18 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Poverenje - 07.04.2007, 22:25

Daleko od toga da sam ''neverni toma'' , postoje dve osobe kojima verujem, nekada više nego sebi - uzevši u obzir da emocije često nadvladaju moj ''racio''
Tata i rođeni brat...
Tek kada sam se udala, uvidela sam koliko sam bila u zabludi kada su neka prijateljstva u pitanju...
kapiram da se moj način života promenio, ali sam svima davala jasne signale da se ja nisam promenila...
nije vredelo...
Nije mi bilo žao...
nastavila sam sa nekim novim prijateljstvima - poznanstvima...

i opet se nekad zaletim međ' vetrenjače...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#19 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Poverenje - 15.04.2007, 05:46

vrlo sam komunikativna i vesela, ali ne i potpuno otvorena.
ne volim da iznosim previshe lichne stvari

samo je jedna osoba doprla do mene sasvim..... bezgranichno sam mu verovala....
jednostavno je u pitanju bio osetjaj.... samo je on od mene chuo ono esencijalno, srz......

svako je poshao svojim putem......
dopirali smo jedno do drugog......

ne znam kada tju i da li tju uspeti ikak ikom vishe da verujem toliko.

nedostaje mi taj osetjaj potpunog poverenja i predavanja "srca na dlanu".....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#20 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Poverenje - 21.04.2007, 19:47

Postoji samo jedna osoba kojoj verujem, mojoj najboljoj prijateljici. Znam da nece nikom reci ono sto sam joj poverila.
Ostali... Ne verujem im bas. Nisam bas poverljiva osoba, ono sto je moje ostaje moje. Ne mora bas svako da zna sve o meni.

Odgovor