VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Rešavanje konflikata
staro
  (#11 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 23:06
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Rešavanje konflikata - 06.03.2008, 15:50

....nije to bas dobro ali konflikte i scene uglavnom izbegavam...
Kada je to nemoguce onda priredjujem vatromet.....a kasnije pravim sporazume o primirju.....

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

Poruku je izmenio euridika, 17.04.2008 u 08:29. Razlog: slovce

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 21:19
Godine: 41
Odgovor: Rešavanje konflikata - 27.08.2008, 22:26

trudim se da izbegnem konflikt svake vrste ali ako ne ide znam da se branim

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje

staro
  (#13 (permalink))
izabelitta
Iskusni forumdžija
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 18:33
Godine: 37
Odgovor: Rešavanje konflikata - 05.09.2008, 00:16

Upadam u konflikte najcesce zastupajuci interese drugih. Rodnjeni sam sindikalac, humanitarac, Robinitta Hud... I nikad se necu nauciti pameti da to ne radim, iako sam mnogo puta izvukla ono sto je od svih krajeva najdeblje. Reagujem instinktivno i osecam se bedno ako ne kazem koju ako uocim nepravdu, jace je od mene... Sto znaci da konflikte resavam drugima amaterski i bez naknade, tako sto ih nagomilam sebi.
Svoje konflikte resavam tako sto prvo saslusam drugu stranu najpazljivije sto mogu, onda ceo nesporazum pokusam da razlozim na logicne uzroke, i sebi i suprotstavljenoj strani, pa ako se razumemo ok, ali ako i posle svog truda ne razume, nek se pakuje sa sve znakom pitanja.

Vrag odneo šnalu...

staro
  (#14 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Rešavanje konflikata - 05.09.2008, 01:03

nisam konfliktna...nervira mene sve i svasta al nisam konfliktna.....sve dok me neko ne pritera uza zid...e onda se raspomamim i postajem razjareni bik....i mogu da kazem najstrasnije stvari,koje ni pas s maslom ne bi pojeo....ali,..samo ako sam pre toga sigurna da nikad necu zazaliti.....
jer...
nema izvinjavanja posle.....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#15 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Rešavanje konflikata - 05.09.2008, 01:23

neverovatno sam praskava i izuzetno me je lako iznervirati ali nisam svadjalica, obicno sam ja ona koja se trpa svuda da sve izmiri
sa jednom osobom ne razgovaram zato sto sam joj u jednom momentu svadje (veoma teske) rekal mnogo ruznih stvari koje su izletele samo tako, eto kao iz puske.. nema tu izvini, nema tu nikakvog nazad.. reci ne mogu da se pregaze i ne mogu da se vrate..
ne vredjam osobu sa kojom se svadjam, znam da je mnogo gore samo okrenuti se i otici..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen