|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Zavisnost od Interneta |
|
|
Odgovor: Kako prepoznati internet zavisnika? |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:16
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Kako prepoznati internet zavisnika? -
13.02.2007, 22:49
Citat:
Dodajem novu boljku: 6. Patološki MSN korisnik (MSNoholic) Ako nije podesio da se automatski loguje na MSN kako pali kompjuter, MSNoholicu ruka sama kreće na MSN ikonicu pre nego krene u WC da se umije (iskusno stavlja na be right back). Prvo što pogleda kada se vrati (vraća status na online) je ko mu je od zanimljivih sagovornika online. Ovu grupu karakteriše i opsesivnost za smajlijima i drugim sličicama što može dovesti i do toga da za svaku otkucanu reč imaju adekvatnu zamenu u smajlijima ili sličicama. Kodove za smajlije i sličice počinju da koriste i u sms porukama (odmakli stadijum). MSNoholic tačno zna šta se dešava sa kontaktima na njegovoj listi kada nisu online. On mudro sedi i čeka sagovornike (bilo da je kod kuće ili na poslu) jer zna kad se ko vraća sa posla, iz škole, kad ko ustaje, kad se ko loguje sa posla, a kada sa nekog javnog kompjutera. Osobe koje spadaju u ovu šestu grupu u ustvari boluju od svih bolesti iz prethodnih grupa. Kada je udaljen od kompjutera MSNoholic se loguje na svoj nalog sa mobilnog telefona.
|
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Pol: Muško
Godine: 32
|
13.02.2007, 22:55
MSNoholichar se takodje odlikuje izuzetnom osetljivoschu na gubljenje konekcije, zadovoljstvo koje mu MSN velikodushno pruzza svako malo. Pravi MSNoholichar pokushache bar trista puta da se konektuje ponovo, ali usput trazzeci alternativne nachine za kontakt sa osobama sa MSN liste, ukljuchuujuchi i pravovremeno obaveshtavnje SMSom o gubitku veze, kako MSN drugari ne bi pomislili da je
svojevoljno ugasio messenger !Appendix Buduci da je ADSL postao standard te kvalitet net konekcije disegao kolko tolko dobar nivo bar shto se stabilnosti tiche, uskraceni smo za zadovoljstvo nerviranja zbog pucanja dialup konekcije ...ali zato imamo MSN. MSN korisnika cete prepoznati i po brzini i kolichini psovki koje mozze prosuti kada ona dva chovechuljka igraju i igraju jedan oko drugog da bi na kraju izbacili troublefuckenshooter umesto MSN panela... Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.08.2008 02:08
Godine: 22
|
Odgovor: Zavisnost od Interneta -
14.02.2007, 14:54
Citat:
![]() 5. Patološki korisnici foruma i elektronske pošte (Mailholism) - ovde sam se prepoznavala kada sam tek otkrila kako to internet izgleda, tj. ''navukla sam se'' na VC, al sad vise mama i tata ne placaju telefonski racun, vec to radim sama, pa sam bila prinudjena da se izlecim... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() Offline
Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Godine: 24
|
26.04.2007, 02:52
Smanjena socijalna aktivnost sto uzrokuje gubitkom prijatelja (slabo srce puko odavno)
Zanemarivanje porodice i prijatelja ( ih jaki mi prijatelji,svi su mi pokazali pravo lice posle toliko godina) Preterana zelja za provodjenjem vremena za kompjuterom (ODUVEK BILA AL'skola ..... )Zanemarivanje poslovnih i licnih obaveza taj sam HAHAHHAHAUradio sam test ,za razliku od mnogih ....... 46 ->>> You are an average on-line user. You may surf the Web a bit too long at times, but you have control over your usage. ![]() |
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 00:30
Godine: 57
|
31.05.2007, 23:07
Kada u anketi šta ga najviše raduje kod kuće, odgovori: Što pre da sednem za komp.
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: danas 14:48
Godine: 35
|
31.05.2007, 23:24
па,ево овде,на в.кафеу по титулама,по хијерархији. ови највећи овисници имају четвороцифрене постове...
уф,па то ће ускоро бити и мој случај ![]() с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
vragolanka
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 23:09
|
Odgovor: Zavisnost od Interneta -
04.06.2007, 23:43
Citat:
Ako se niste do sada pozabavili ovom temom onda va je kasno.Vec postoje psiholozi i grupne terapije za internet zavisne to vam je kao alkosi, narkosi kazu. Zivot i kontakti se svode samo za kompjuterom ako osetite da bez interneta nemozete zatrazite . Mozda bi trebalo imati koji internet slobodan dan da bi se utvrdilo dali smo i mi u toj grupi. Cuvajmo se braco/sestre ![]() ...
|
|
|
|
|