|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Samoubice su među nama |
|
Odgovor: Samoubice su među nama |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 09:12
Pol: Žensko
Godine: 32
|
Odgovor: Samoubice su među nama -
27.08.2008, 23:24
Crna tema ali realistična.
"Oni koji čine samoubilački akt niti žele da umru, niti žele da žive, oni žele i jedno i drugo u isto vreme" - Stengel Nisam sigurana da bih se složila da je samoubistvo sebičan i kukavički gest. Sebično je insistiranje da samoubica nastavi da bude u paklu svoje strašne egzistencije bez pomoći. Ovde je , uvreženo mišljenje da ukoliko neko potraži pomoć psihologa, taj odmah isplivava u drustvu kao "poremećena osoba", strašno, e to otežava inicijalni faktor lečenja. E sad po meni suicid je lični, intimni čin koji od čoveka samo jednom i to verovatno poslednji put traži da donese najtežu odluku. Nemojte mi zameriti što ću ovo da kažem ..hm..možda sam čin i nije tako "strašan" u odnosu na pakao u glavi koji prethodi tome. Tu nema mesta kukavičluku.... ![]() U svakom slučaju treba živeti ne sebično, a ne ubiti se ne sebično.
|
|
|
|