VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Sram vas je?? Zašto?
staro
  (#1 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Pol: Žensko
Godine: 29
Sram vas je?? Zašto? - 26.08.2007, 21:15

Nemrem skužiti neke ljude..

Npr, muškarci. Kada kupuju kondome, sram ih je. Čega?

Žene, bad im je kad kupuju tampone.. ????? Cure moje, pa to je normalna pojava i kupujemo ili tampone ili uloške. Čemu skrivati? Pa svi znaju za menstruaciju (ili bi bar trebali )

I tako neke glupe reakcije.. Nemrem skužiti.. Zašto?

Sramite li se vi čega?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sram vas je?? Zašto?
staro
  (#2 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 26.08.2007, 21:53

Svakog je sram u početku. Stid je normalna stvar. No, kad se nešto ponovi više puta ili je osoba dobro pripremljena sa promenama koje dolaze u životu... razumno bi bilo da stid nestane. Spoznaja je proces, kod nekog kraći, kod nekog duži.
Ja sam u početku išao u istu apoteku da kupim kondome ...ne znam... važnoje da te stvari pođu. Potrebno je i razumno društvo oko tebe da ne gleda podrugljivona te stvari jer oni sa manjkom samopouzdanja imaju sa okruženjem.

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

staro
  (#3 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 26.08.2007, 22:27

e za kondome bi mi bilo frka da ih uzimam (ovde u mom mestu) da je neka ženska osoba sa mnom jer bi odmah počele kružiti glasine kao ja i ona mislimbozemesexaskloni i ako sam u muškom društvu zato što bi se uvek našla neka trip persona pa bi pomislila da ja i neko od njih, mislim... a pod dva, što bi me cimali oko toga koju imam u planu te ovo te ono, a posebno što je za mnoge mačo imati odnos bez kondoma, jer kondom je kao OUT

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#4 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 26.08.2007, 22:32

Hehehehe, to je moda kod vas?

Nemoj me odjenuti kondomom.. Odjeni me sifilisom. (Unaprijed se ispričavam ako sam nekoga s ovom pošalicom povrijedila i uvrijedila..)

staro
  (#5 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Godine: 34
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 26.08.2007, 22:48

Ne stidim se ničega gore navedenog . Kiki me je promenio za 180 stepeni - tako da se u principu ne stidim - nemam vremena . Može da me natera da '' pocrvenim '' spoznaja da sam napravila neki proupust, eventualnu nepravdu prema bližoj okolini...
Po prirodi jesam stidljiva, ali volim da napravim neki dobar fazon na svoj račun, ili se smejem samoj sebi... btw ... sada se smejem, razmišljajući jesam li otišla u off

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#6 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 23:21
Godine: 37
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 26.08.2007, 23:00

...stidim se da priđem devojci....

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#7 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 27.08.2007, 02:35

stidim se kad mi pridje decko..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#8 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 27.08.2007, 08:55

Sram me priznati ali.. Ja ne mogu da koketiram očima i pogledom. Nikada nisam niti mogla. Ako primjetim da me netko gleda, umjesto da napravim 'onaj' kontakt očima, ja okrenem glavu i pravim se da ne vidim.. A tako sam htjela da vidim kako to funkcionira..

staro
  (#9 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 27.08.2007, 09:01

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Sram me priznati ali.. Ja ne mogu da koketiram očima i pogledom. Nikada nisam niti mogla. Ako primjetim da me netko gleda, umjesto da napravim 'onaj' kontakt očima, ja okrenem glavu i pravim se da ne vidim.. A tako sam htjela da vidim kako to funkcionira..
neverovatno al isti "problem" je i kod mene... Čak šta više užasno mi bude neprijatno kad uočim da me muškarci gledaju ...

staro
  (#10 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Sram vas je?? Zašto? - 27.08.2007, 09:09

Da odem još dalje.. Tu u Zagrebu imamo jednu od onih fancy ulica a zove se Tkalča. Puna je birceva i njihovih terasa.. Ajme, proći tuda po ljeti.. Ugh, u zemlju bih propala

Ili ako je autobusna stanica puna, ja pognem glavu i tiho se pokušam prišuljati busu

Hahahahaha, a što je najgore, nemam razloga da me bude sram.

Neka, bar stoga ne padam na trubljenje automobila. Uvijek se sjetim svojih frendova koji su namjerno zviždali curama i kada su se one okrenule oni bi ju spustili s 'Zar misliš da smo to tebi fućkali?? Ajme kako si uobraženabez razloga!'

Poruku je izmenio little fairy, 27.08.2007 u 09:49.