VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako se nosite sa strahovima?
staro
  (#11 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 09:46
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Kako se nosite sa strahovima? - 04.01.2008, 11:01

Uf...teško,nekad oni mene pojedu...nekad ja njih
Borim se misaono,jer tako i nastaju,a popuštaju vremenom.Ima jedna dobra misao koje se uvek setim,mislim da ide ovako nekako " Ako prolaziš kroz pakao,nastavi se kretati..." - gurne me napred svaki put kad pomislim na nju

Meni se to desavalo mnogo puta u životu, da se neke lepe stvari ispune potpuno neočekivano, jer sam verovala u njih,a od straha samo loše stvari mogu da dodju...treba se nekako izbaviti iz tog pravog pravcatog živog blata,sigurna sam da kada god se nisam plašila, dobre stvari su dolazile, a kada se plašim samo loše stvari mogu da dodju!
Bitno je popraviti one stvari koje su "do nas", promeniti ono što nas guši. Promeniti ono što se da promeniti...ne znam...u svakom slučaju, sve prolazi...
Što kaze Meša Selimović "Volio bih da živim sa lažnom nadom, nego sa sigurnim beznadjem"...Tako i ja...

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 04:48
Pol: Muško
Odgovor: Kako se nosite sa strahovima? - 04.01.2008, 11:12

Strahove nemam,
oprezan jesam,
neizvesnost me ubija!

nisam legenda

staro
  (#13 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 09:46
Godine: 31
Odgovor: Kako se nosite sa strahovima? - 04.01.2008, 20:45

...e kad kad moram...ni ne pitam se nego delujem,moji najveci strahovi su vezani za moju decu,moj sin je kao mali imao operacije,par godina provedenih po bolnicama...necu o tim strasnim detaljima,posle toga malo sta me "plasi"...covek nije ni svestan,kakve strahove moze da savlada,u momentu...ali kasnije srce strada,strah ipak naplati svoje

staro
  (#14 (permalink))
sonja_ns.
Poznata faca
sonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Godine: 38
Odgovor: Kako se nosite sa strahovima? - 06.01.2008, 04:09

Strah me je horor filmova ali volim da ih gledam (kroz prste)

*Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*

staro
  (#15 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Kako se nosite sa strahovima? - 04.02.2008, 18:31

Iako imam strah od tami trudim se da ne spasam sa zapalenom lambom ,osecam da kad ne mislim cesce na to moje strahove malo pomalo nestaju.

staro
  (#16 (permalink))
kristina-cica
Iskusni forumdžija
kristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članova

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 11.10.2008 23:17
Godine: 28
Odgovor: Kako se nosite sa strahovima? - 04.02.2008, 19:04

tesko... moji strahovi su uglavnom vezani za porodicu ali isto takodje mnogo razmisljam o buducnosti planete i uopste sveta... strahujem od budala, narkomana, pedofila, krimanalaca itd... pokusavam da ne mislim previse...

staro
  (#17 (permalink))
markiza10
Novi član
markiza10 je na dobrom putu

Član od: 28.02.2008.
Poslednji login: 23.07.2008 00:22
Godine: 27
Odgovor: Kako se nosite sa strahovima? - 28.02.2008, 00:54

kaze jedan uspesan gospodin da se svi ljudi rode sa dve vrste urodjenog straha STRAH OD BUKE I STRAH OD PADA svi ostali strahovi su nam nametnuti nazalost nekad od strane onih koji nas zaista vole npr. setite se mamine ceste uzrecice pazi ovo pazi ono stalno nekakav oprez. postoji jako dobra knjiga koja govori o strahu tj. pomaze,naravno osobama koje su otvorene,odnosno nudi prakticne primere kako pobediti sve te glupe strahove i naravno osecati se bolje i mocnije!!! "osjeti strah,ali ipak to ucini" znam gde je mozete nabaviti!!! meni je puno pomogla!

staro
  (#18 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
Odgovor: Kako se nosite sa strahovima? - 28.02.2008, 00:55

"hrabrost je ukus koji se uci"

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#19 (permalink))
bezec
Početnik
bezec će uskoro postati poznat član

Član od: 05.02.2008.
Poslednji login: juče 09:17
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Kako se nosite sa strahovima? - 28.02.2008, 07:11

uf,zajebano je...trudim se da ne mislim puno i izbegavam da ih izustim jer mi se većina strahova i dogode ...a onda ispadne da sam pasimista

VOJVODINA MOJA DOMOVINA

staro
  (#20 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 15:04
Godine: 28
Odgovor: Kako se nosite sa strahovima? - 06.03.2008, 15:15

Ponekada me moj najveci strah prosto preplavi, poklopi kao talas i gurne u dubinu....Tada zadrzim dah i borim se da isplivam......Kada bude dosao dan da se suocim sa tim strahom znacu da li sam u stanju da ga prevaidjem....

Ostali, manji strahovi su tu prrisutni i trudim se da ih prkosno izazivam ne bih li ih savladala.....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen