|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li imate probleme sa nosom? |
|
Odgovor: Da li imate probleme sa nosom? |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Da li imate probleme sa nosom? -
27.07.2006, 13:46
Prvo moram malo da se saberem, pa tek onda da odgovorim... da ne bih pocela preterano da lajem
Ne da me smaraju takve price, nego ne mogu to da opisem! Znaci, vrhunac je bio kad se u pricu o mom raskidu sa tadasnjim momkom upetljala neka strina jednog mog poznanika, koja nit' me ikad upoznala, nit' zna ista o meni, al' je zato dala sebi za pravo da komentarise kakva je ta nasa veza bila Ili keva od doticnog bivseg, koja celog zivota nije nigde radila, al' zato valjda zna svaciji JMBG Ali, ne mogu da opisem kol'ko mrzim takve osobe koje nemaju svoj zivot, pa se na sve nacine trude da upropaste tudji Znaci, gospodja nije mogla da podnese pomisao da ja jednostavno NE ZNAM ko je osoba koju ona zeli onako socno da izogovara... sledeca faza je detaljno objasnjenje celog porodicnog stabla meni nepoznate osobe, ne bih li se ja eventualno setila nekog dalekog rodjaka pomenute osobe, pa da mi se sa neizmernim zadovoljstvom i sirokim osmehom na licu saopsti: "E, pa to ti je njena sestra, koja je bila udata za onog sto zivi prekoputa Rodiceve prodavnice... znas ga?... e, pa on sad ima novu zenu koju vara sa tom-i-tom, a cerka iz prvog braka mu se zabavlja sa..." Takvim osobama ne vredi reci ni da te takve price smaraju, svaki pokusaj da im se to stavi do znanja je pravi Sizifov posao
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:03
|
27.07.2006, 14:06
Citat:
Ova druga kategorija? Ma ko im... Slegneš ramenima, nasmešiš se, odgovoriš nešto neočekivano, smešljivo i/ili podsmešljivo, u svakom slučaju jako uopšteno (zapravo zamlatiš praznom slamom)i izbiješ im na baš mnogo fini način uz jak i nepokolebljiv gard oružje iz ruke, staviš rampu, pa će valjda idioti vremenom shvatiti da neću dozvoliti da mi se bave životom. A da li me nerviraju takvi? Naravno, i to jako ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:59
Godine: 33
|
27.07.2006, 18:33
Citat:
( )Citat:
Imam te disajne, stvarno... baš nedavno mi neki veliki Dr Mr otkrio devijaciju... Sa svojim nosom nemam problema, ovih drugih, nezdravstvene prirode... Do te mere, da redovno neke stvari poslednja saznajem... eto toliko mi nije bitno da zapitkujem... i dan danas nekim ljudima čak ne znam pravo ime, već nadimak, a znam ih godinama... ili ih zovem onako kako ja smislim da ću da ih zovem... toliko su mi neke stvari nebitne... (počev od tih sitnica) Nemam problema ni sa tuđim nosevima... Ne izvodi me to iz takta, ponekad čak može i da me zabavi. Komšiluk specijalno... volela sam da se unakaradim, pa je dosta njih mislilo da sam narkić (neki još uvek ooo zašto sam ponekad tako mršava?), a ja im priuštim još veće zadovoljstvo... pobrkam im imena namerno, obratim se sa nekom nebulozom, u 8 ujutru govorim "Dobro veče" & ostalo... Pa mi zvižde pod prozorom neki sa zihernadlama (ijuuuuu, a iz ONAKVE porodice )... tako da sam se od tinejdž perioda naučila nositi sa takvima... i stvarno me ne nerviraju... više se oni nerviraju što ne mogu saznati ništa više nego što sami iskonstruišu pa kad se na to nadoveže podrška porodice... auuuu kakav nightmare za nosonje ![]() Ako kreneš da se voziš malo češće taksijem - sigurno se zabavljaš sa taksistom... ako odlučiš da živiš sa dečkom - udala si se i kakvih još sve primera nema... Sreća pa se to sve svodi na dve tri babe iz komšiluka, ostali imaju svoje živote... Citat:
Živi i pusti druge da žive. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
|
27.07.2006, 18:59
Da li imam
? Nekad mi se cini da me salecu sa svih strana,gde god da se okrenem kad tamo oni ........... Prosto dobijem zelju za , narocito sto imam odredjene individue u familiji koje je neko meni jako blizak nazvao "klanom" ,a bogme klan sve dozna tj. bar tako vole da misle Ali nekad su mi njihove price smesne (heto ili ne to uvek dodje do mene) ,pogotovo kad ih stavim na led pa nemaju informacija , sta sve onda iskonstruisu ........ ispadne to dobra spanska serija ![]() |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
|
24.08.2006, 06:49
Ne doticu me ljudi koji guraju nos tamo gdje mu nije mjesto. Na kraju ce i da ostanu bez istog
Vjerovatno posljedica nezadovoljstva sa vlastitim zivotom, bjeg od sopstvenih problema i sl. Zivi svoj zivot i pusti druge da zive je neki moto uz koji sam ja odrastao i koji i dan danas furam. Ne zanima me koliko je drugima ostalo ispita do kraja (vjerovatno manje nego meni ), kad ce da se skrase, ko im okresuje ogradu i zenu isl. |
|
|
|