VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li imate probleme sa nosom?
staro
  (#1 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
Da li imate probleme sa nosom? - 27.07.2006, 05:02

Ne disajne
Naime, zanima me da li ste imali iskustva sa ljudima koji previse voledu da guraju svoje lepe nosice u vase lonce, ormare, krevete, indekse ?Da li nekad mogu da vas izvedu iz stanja harmonije sa prirodom pitanja tipa - je l' ti nije hladno u tome ili ... kad ces da diplomiras/udas se/imas decu/nadjes decka ili ... ti izlazis svako vece ili .... opet si kupila sebi nesto novo?I tako dalje & tako blize...
Kakva je uopste vas stav prema ljudima sa ovakvim navikama?Da li ste i sami ponekad takvi?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li imate probleme sa nosom?
staro
  (#2 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Da li imate probleme sa nosom? - 27.07.2006, 12:06

Nikada, ali nikada ne zabadam nos u tudje stvari But, imam jednu komsinicu koja sve prva zna, svaki trac, pricu, ama bas SVE Pa i moja kuca je bila ( i idalje je ) na tapetu. Jednom mi se desli sledeca situation: Dosla ta dotica tracara kod mene ciku na kafidzonu i moja keva slucajno spomene.. u fazonu.. Vlado ima curu.. ( ko da je to nes'o novo )

Kada sam sledeceg dana iziso napolje svako koga sam sreo govorio je istu stvar: "O..ooooo.oooo .. kako se zove ?"

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#3 (permalink))
Betty Boop
Početnik
Betty Boop će uskoro postati poznat članBetty Boop će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Godine: 28
Odgovor: Da li imate probleme sa nosom? - 27.07.2006, 12:27

Automatski popizdim i u fazonu sam " sta te koji ... boli uvo ".
Ono sto me najvise cudi jeste sto upravo takvi komentari dolaze od strane osobe/a koja/e me dovoljno ne poznaje/u ili mi nije/su bliska/e. Meni drage osobe upoznate su sa mojim stavovima ili razlozima zbog kojih radim neke stvari, ili nosim pantalone, suknje, garderobu odredjene boje....
Neki ce pomisliti da sam osetljiva, pa dobro mozda malko, ali ne razumem ljude koji zapitkuju o nekim sasvim ociglednim ili pak stvarima koje ih se ne ticu.
Radoznala jesam, ali da pitam ljude sto si obukao/la bas to ( ma ne, ici ce go/la ), ili kada ces zavrsiti fax...ma boli me bre uvo. Imam pametnija posla.

"Bupu pi du pu !"

staro
  (#4 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Da li imate probleme sa nosom? - 27.07.2006, 13:45

Citat:
Sonja kaže:
kad ces da diplomiras/udas se/imas decu/nadjes decka
ovo su pitanja meni najcesce postavljena...buduci da sam vec oguglala na njih, ja samo trepcem i slijezem ramenima...jer znam sta god uradila, uvijek ce netko na nesto imati zamjerku. prije par sedmica dosla je u posjeti mojoj mami neka njena drugarica koju nije vidjela desetak godina, i naravno krene zena da me reseta pitanjima. sad se doslo do faze kad cu da se udam i imam djecu, ali hajde da i to progutam, nego ona krece dalje: a sto ne pustis kosu, pa ja te pamtim jos dok si bila mala, pa tako si slatka bila, pa sta ne nosis suknje, pa zar ne zelis da se momci okrecu za tobom na ulici, a da li znas da kuvas, pa zasto izlazis u grad svaku vecer, netko ce ti drogu uvaliti...a ja je gledam bijelo, umrla bih od smijeha, ali necu zenu da uvrijedim, tako da sam opet zatreptala i slijegnula ramenima i kad je konacno otisla odvalila sam se od smijeha...nista drugo nego ignorisati takve...nema smisla da se i zbog toga nerviram

nattydread is coming to dinner

staro
  (#5 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Da li imate probleme sa nosom? - 27.07.2006, 13:46

Prvo moram malo da se saberem, pa tek onda da odgovorim... da ne bih pocela preterano da lajem

Ne da me smaraju takve price, nego ne mogu to da opisem! Znaci, vrhunac je bio kad se u pricu o mom raskidu sa tadasnjim momkom upetljala neka strina jednog mog poznanika, koja nit' me ikad upoznala, nit' zna ista o meni, al' je zato dala sebi za pravo da komentarise kakva je ta nasa veza bila Ili keva od doticnog bivseg, koja celog zivota nije nigde radila, al' zato valjda zna svaciji JMBG Ali, ne mogu da opisem kol'ko mrzim takve osobe koje nemaju svoj zivot, pa se na sve nacine trude da upropaste tudji Znaci, gospodja nije mogla da podnese pomisao da ja jednostavno NE ZNAM ko je osoba koju ona zeli onako socno da izogovara... sledeca faza je detaljno objasnjenje celog porodicnog stabla meni nepoznate osobe, ne bih li se ja eventualno setila nekog dalekog rodjaka pomenute osobe, pa da mi se sa neizmernim zadovoljstvom i sirokim osmehom na licu saopsti: "E, pa to ti je njena sestra, koja je bila udata za onog sto zivi prekoputa Rodiceve prodavnice... znas ga?... e, pa on sad ima novu zenu koju vara sa tom-i-tom, a cerka iz prvog braka mu se zabavlja sa..."

Takvim osobama ne vredi reci ni da te takve price smaraju, svaki pokusaj da im se to stavi do znanja je pravi Sizifov posao

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#6 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:03
Odgovor: Da li imate probleme sa nosom? - 27.07.2006, 14:06

Citat:
Betty Boop kaže:
Ono sto me najvise cudi jeste sto upravo takvi komentari dolaze od strane osobe/a koja/e me dovoljno ne poznaje/u ili mi nije/su bliska/e.
Upravo tako. Meni drage, bliske mi osobe će čekati da im sama kažem ako imam šta i ako imam potrebu da se otvorim, ili će me pak samo posmatrati i bez i jednog suvišnog pitanja znati sve neizgovoreno.

Ova druga kategorija? Ma ko im... Slegneš ramenima, nasmešiš se, odgovoriš nešto neočekivano, smešljivo i/ili podsmešljivo, u svakom slučaju jako uopšteno (zapravo zamlatiš praznom slamom)i izbiješ im na baš mnogo fini način uz jak i nepokolebljiv gard oružje iz ruke, staviš rampu, pa će valjda idioti vremenom shvatiti da neću dozvoliti da mi se bave životom.

A da li me nerviraju takvi? Naravno, i to jako

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:59
Godine: 33
Odgovor: Da li imate probleme sa nosom? - 27.07.2006, 18:33

Citat:
Sonja kaže:
Da li nekad mogu da vas izvedu iz stanja harmonije sa prirodom pitanja tipa:
Jesi li kupila mikrofon? ()

Citat:
Da li imate probleme sa nosom?
Imam te disajne, stvarno... baš nedavno mi neki veliki Dr Mr otkrio devijaciju...

Sa svojim nosom nemam problema, ovih drugih, nezdravstvene prirode... Do te mere, da redovno neke stvari poslednja saznajem... eto toliko mi nije bitno da zapitkujem... i dan danas nekim ljudima čak ne znam pravo ime, već nadimak, a znam ih godinama... ili ih zovem onako kako ja smislim da ću da ih zovem... toliko su mi neke stvari nebitne... (počev od tih sitnica)

Nemam problema ni sa tuđim nosevima... Ne izvodi me to iz takta, ponekad čak može i da me zabavi. Komšiluk specijalno... volela sam da se unakaradim, pa je dosta njih mislilo da sam narkić (neki još uvek ooo zašto sam ponekad tako mršava?), a ja im priuštim još veće zadovoljstvo... pobrkam im imena namerno, obratim se sa nekom nebulozom, u 8 ujutru govorim "Dobro veče" & ostalo... Pa mi zvižde pod prozorom neki sa zihernadlama (ijuuuuu, a iz ONAKVE porodice )... tako da sam se od tinejdž perioda naučila nositi sa takvima... i stvarno me ne nerviraju... više se oni nerviraju što ne mogu saznati ništa više nego što sami iskonstruišu pa kad se na to nadoveže podrška porodice... auuuu kakav nightmare za nosonje

Ako kreneš da se voziš malo češće taksijem - sigurno se zabavljaš sa taksistom... ako odlučiš da živiš sa dečkom - udala si se i kakvih još sve primera nema...

Sreća pa se to sve svodi na dve tri babe iz komšiluka, ostali imaju svoje živote...

Citat:
Mišica:
Meni drage, bliske mi osobe će čekati da im sama kažem ako imam šta i ako imam potrebu da se otvorim, ili će me pak samo posmatrati i bez i jednog suvišnog pitanja znati sve neizgovoreno.
So true.

Živi i pusti druge da žive.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#8 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 31
Odgovor: Da li imate probleme sa nosom? - 27.07.2006, 18:59

Da li imam ? Nekad mi se cini da me salecu sa svih strana,gde god da se okrenem kad tamo oni ........... Prosto dobijem zelju za , narocito sto imam odredjene individue u familiji koje je neko meni jako blizak nazvao "klanom" ,a bogme klan sve dozna tj. bar tako vole da misle
Ali nekad su mi njihove price smesne (heto ili ne to uvek dodje do mene) ,pogotovo kad ih stavim na led pa nemaju informacija , sta sve onda iskonstruisu ........ ispadne to dobra spanska serija

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#9 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Da li imate probleme sa nosom? - 24.08.2006, 06:49

Ne doticu me ljudi koji guraju nos tamo gdje mu nije mjesto. Na kraju ce i da ostanu bez istog Vjerovatno posljedica nezadovoljstva sa vlastitim zivotom, bjeg od sopstvenih problema i sl. Zivi svoj zivot i pusti druge da zive je neki moto uz koji sam ja odrastao i koji i dan danas furam. Ne zanima me koliko je drugima ostalo ispita do kraja (vjerovatno manje nego meni ), kad ce da se skrase, ko im okresuje ogradu i zenu isl.

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.