|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da Li Mozemo Birati Svoje Misli ? |
|
Odgovor: Da Li Mozemo Birati Svoje Misli ? |
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 23:41
Pol: Žensko
Godine: 46
|
Odgovor: Da Li Mozemo Birati Svoje Misli ? -
15.11.2008, 01:59
Hmmmmm...
Ne mogu da biram misli, ali mogu da izdvojim neke od njih koje me pritiskaju i da ih, koliko je moguce kontrolisem. Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
|
16.11.2008, 00:16
Svaki dan zamislimo nekoliko hiljada misli koje mogu promeniti našu stvarnost.
Svaka naša misao se na neki način reflektuje u našoj stvarnosti.Ono sto je sigurno je to da pozitivnim mislima na neki nacin privlacimo pozitivnu energiju koja nas nekako "pogura" kroz teske situacije. Lepo je tako razmisljati, ali tesko ko od nas moze da stalno misli pozitivno, i da u svakom momentu nadje svetlu tacku......Svaki individua zivi onaj zivot,film, san, iluziju (nazovite to kako hocete)........koji je u njegovim mislima....odnosno svaka misao pretace se u zivot........ ![]() Stvar izbora ... ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:16
Godine: 29
|
16.11.2008, 01:03
Misli puštam da lutaju, da se rađaju i da se množe.
Pokušavajući da u životu sve sagledam sa više strana, da bih bila sigurna da sam donela pravu odluku, moram pustiti misli da se množe. Ne donosim odluke na prečac. Upravo to je biranje misli, odn. njihovo kontrolisanje. Naterati sebe da o nečemu ne mislite je veliko umeće za koje je potrebna izuzetna mentalna snaga. Množiti u glavi pozitivne misli i izvlačiti iz svega samo pozitivne zaključke je stvar životnog stava. Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 20:20
Godine: 31
|
16.11.2008, 01:21
Prva asocijacija mi je bila sledeća:Kakve su ti misli,takav ti je život..čuveni citat...i delim mišljenje da je uglavnom tako.Odluke zavise od mnogo čega,tu ne mislim isključivo na sebe već mnogo polažem na to i kako će dotične odluke delovati na moje bližnje,ali na kraju,ipak su te misli moje...pa tako i odluke.Nekada treba dosta vremena da se odlučim,ali kada to učinim,nazad nema.
treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2008.
Poslednji login: danas 23:02
|
16.11.2008, 02:04
Citat:
Tacno ne mozemo ih birati ali su one poput magneta-uvek privuku slicnu energiju.Zato je vazno da znamo da mi nismo isto sto i nase misli i da negativne uvek preusmerimo,narocito kad mislimo negativno o drugima,jer one uvek povredjuju nas. |
|
|
|
|
|
|
Frajla Juca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 14:03
Godine: 28
|
16.11.2008, 12:54
ako ne mogu birati svoje misli cije cu onda da biram...
![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2008.
Poslednji login: danas 22:16
Godine: 38
|
16.11.2008, 14:58
zašto bih ih birala, eliminisala, kontrolisala?
one su deo mene, one su ono što sam ja.. ![]() dela su ono što biram i kontrolišem.. ![]() Svaka je žena lepa u mraku, iz daljine i pod kišobranom.. |
|
|
|