|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li plačete? |
|
Odgovor: Da li plačete? |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Da li plačete? -
24.03.2006, 14:28
Bas sam sinoc pustila suzu. Gledala sam neki film i ....Sta ces osecajna dusa.
Ma ja kakva sam, placem i na crtace. Dobro, nije bas tako cesto, ali crtac je stvarno bio dooooobar. A inace, pa moglo bi se reci da sam "laka" na suzama. I najcesce je to uvece, u sobi, kad nema nikog vec samo cetiri zida koji i onako nikome nece reci. ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:13
Godine: 33
|
24.03.2006, 15:23
Ako je neko od vas slučajno gledao crtani "Dosije pilence", i ako kažem da sam plakala na onom delu kad pilencetu niko ne veruje da je palo parče neba, e onda možete da zamislite na šta sam sve u stanju da pustim suzu.
Meni se to nekad desi i u društvu, na neku priču koju slušam ili koju (još gore) ja pričam, pa me onda zezaju. I ja se onda smejem, umirem od smeha, a suze piče. Njih nikada nisam mogla da kontrolisem. Plačem zbog raznih stvari... osetljiva sam na starije ljude i decu i tako neku nepravdu njima učinjenu. Na filmove. Na životinje. Na tragedije i životne drame. Često mi se dešavalo da plačem u crkvi, kada slušam crkveni hor, e to nikada nisam umela sebi da objasnim, samo se u meni naježi nešto. Ne plačem u sebi, bez suza. A najbolje od svega je što se ne osećam kao pussy. Nikada, od kad znam za sebe, nisam plakala zato što me nešto fizički boli... a bilo je situacija kada bi i kamen zaplakao. Hrabriša sam, tim se dičim. ![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Pol: Muško
|
Svi plačete krišom, izmedju četiri zida. Hmm...
Koji je smisao plakanja, ako niko ne vidi? Ma, plačem bre, al' se to slabo vidi. Zbog fizičkog bola nikad, a zbog duševnog... ma, koga je za to briga. A, sad, osmeh na lice. Nemoj slučajno da vidim kako neko plače. |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2006.
Poslednji login: 12.11.2006 01:54
|
31.05.2006, 01:20
Naravno da placem. Placu svi, ali nece mnogi da priznaju. Svi smo mi u pojedinim trenutcima slabici. Ali ako places ne znaci da si slabic, vec da si imas osjecanja. Uopste me nije briga sta ce drugi misliti o tomeli ako placem vise volim da sam sama jer ne zelim da drugi ljudi pitanjima otvaraju moje rane.
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
nisam cry baby, ali mi se naravno desava i trudim se da me tada nitko ne vidi.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 16:49
Godine: 28
|
31.05.2006, 13:05
Ja sam preostrljiva,sto i nije za neku pohvalu ali takva sam kakva sam,trudim se da se promenim ali slabo uspevam u tome! Elem, placem,naravno kada me nesto jako pogodi ali ne pred drugima. I meni se desavalo da zaplacem dok gledam film pa cak i dugometrazni crtac. Po meni nema niceg loseg u plakanju, uvek mi je bilo malo lakse posto se isplacem al mi je najgore kad me neko povredi ali suza nece da krene pa moram da trazim drugi izduvni ventil!
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|