VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li plačete?
staro
  (#11 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Pol: Žensko
Godine: 17
Odgovor: Da li plačete? - 02.06.2006, 15:28

Joj,pa naravno... Ne volim da pricam o svojim problemima,nisam bas neka otvorena osoba sto se tice toga.Placem kada sam sama,kada me niko ne vidi,i izjadam se svojim zidovima... Plakanje na mene ima smirujuce dejstvo Na filmove vec mogu da placem pred drugima,na primer,'Titanik', i 'Strsljen',ili tako nekako,zaboravila sam kako se zove Plakanje je svim ljudima neka vrsta izduvnog ventila

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: danas 02:08
Godine: 22
Odgovor: Da li plačete? - 10.07.2006, 03:11

Da, placem i retko kad se ustrucavam. U poslednjih godinu ipo dana placem mnogo cesce jer ne mogu da se suzdrzim. Ranije sam mogla da stisnem zube i da iskuliram ali sam nesto oseljivija u poslednje vreme. Ne znam da li se to jos nekome desava, ali cesto mi se desi da zaplacem od srece.

Odgovor: Da li placete?
staro
  (#13 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 01:43
Godine: 31
Odgovor: Da li placete? - 29.08.2006, 19:31

Ma naravno da placem, samo sve manje suza, onako nekakvo suvo plakanje, jecanje, ne znam ni ja, i naravno, samo i iskljucivo u samoci...

staro
  (#14 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:56
Odgovor: Da li plačete? - 29.08.2006, 19:40

Iz besa će mi lako zasuziti oči.
Iz tuge i tereta na srcu naravno da zaplačem, ne često i ne lako, i svakako ne pred svakim. Zapravo, retki su oni koji su mi suzu videli. I možda to tako i treba.
I da, ne znam zašto, ali redovno plačem kada me trese visoka temperatura.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#15 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 20:53
Godine: 26
Odgovor: Da li plačete? - 04.03.2007, 15:58

Ne tako cesto ali kada mi dodje crying time ne mogu da se iskontrolisem da li ce to biti na javnom mestu,pred 100 ljudi,...bitno mi je u tim momentima da izbacim sav jad i negativnu energiju iz sebe,bas me briga sta svet kaze.

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#16 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamant

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Da li plačete? - 21.05.2007, 11:07

Da... zaplacem i ne stidim se toga, uvek sam govorila da zaplakati nije odraz necije slabosti vec hrabrosti... da ima hrabrost da pokaze i suoci se sa svojim osecanjima.

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#17 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Da li plačete? - 21.05.2007, 11:15

Naravno da zaplacem ponekad, pa i to je za ljude!

Primetila sam da sto sam starija, sve mi je lakse zaplakati, ali ne samo kad sam tuzna, besna, iznervirana, vec i kad mi je nesto jako lepo, kada sam jako ponosna na nekoga, kad sam jako srecna...Te "suze radosnice" su dosle sa godinama!

I, ne,ne stidim se suza!

staro
  (#18 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 28
Odgovor: Da li plačete? - 21.05.2007, 11:54

Citat:
la femme kaže: Pogledaj poruku
Naravno da zaplacem ponekad, pa i to je za ljude!

Primetila sam da sto sam starija, sve mi je lakse zaplakati, ali ne samo kad sam tuzna, besna, iznervirana, vec i kad mi je nesto jako lepo, kada sam jako ponosna na nekoga, kad sam jako srecna...Te "suze radosnice" su dosle sa godinama!

I, ne,ne stidim se suza!
predivno napisano potpuno se slazem

staro
  (#19 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Da li plačete? - 21.05.2007, 12:01

Citat:
cicka kaže: Pogledaj poruku
Da... zaplacem i ne stidim se toga, uvek sam govorila da zaplakati nije odraz necije slabosti vec hrabrosti... da ima hrabrost da pokaze i suoci se sa svojim osecanjima.
sve receno

staro
  (#20 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Da li plačete? - 22.05.2007, 11:00

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Meni se to nekad desi i u društvu, na neku priču koju slušam ili koju (još gore) ja pričam, pa me onda zezaju. I ja se onda smejem, umirem od smeha, a suze piče. Njih nikada nisam mogla da kontrolisem.

Plačem zbog raznih stvari... osetljiva sam na starije ljude i decu i tako neku nepravdu njima učinjenu. Na filmove. Na životinje. Na tragedije i životne drame.
Ovaj deo kao da sam ja pisala. I ovo je jedna od retkih stvari gde je ličim na svoju majku .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

Odgovor