VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Psihologija

Psihologija Tek kada spoznate sebe, bićete u stanju da spoznate i druge

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zapažanje prilikom upoznavanja
staro
  (#1 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 03:14
Pol: Žensko
Godine: 33
Zapažanje prilikom upoznavanja - 06.10.2006, 14:00

Šta prvo primetite kod osobe sa kojom se upoznajete?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zapažanje
staro
  (#2 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Zapažanje - 06.10.2006, 14:09

Osmeh..način na koji se smeje!

Ako je muško, onda primetim i ruke (šake i nokte)

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#3 (permalink))
makycica
Iskusni forumdžija
makycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 21.03.2008 22:25
Odgovor: Zapažanje - 06.10.2006, 14:09

Oči one su ogledalo duše...
osmeh zapazim uvek, lep osmeh bez obzira da li mi se osoba svidja ili ne
volim kada se ljudi smeju i kada su vesele prirode...

staro
  (#4 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 20:04
Odgovor: Zapažanje - 06.10.2006, 14:45

Osmeh. Pogled. Može i obrnutim redosledom.
Potom stav.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#5 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Odgovor: Zapažanje - 06.10.2006, 18:36

Primetim pogled... sake... drzanje... grimasu pri upoznavanju...

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#6 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 19:18
Odgovor: Zapažanje - 06.10.2006, 20:06

Stisak ruke, ne volim ljude koji požure da izvuku ruku iz moje ili je samo ovlaš pruže i to da li me neko gleda u oči kada razgovara sa mnom.

staro
  (#7 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:42
Godine: 34
Odgovor: Zapažanje - 07.10.2006, 20:36

Ruke - stisak ruke , oči..

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#8 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 03:14
Godine: 33
Odgovor: Zapažanje - 07.10.2006, 21:19

Prvo primetim oči pa oda spustim pogled na ruke. Zagledam u oblik šake i nokte (a uopšte ne znam šta to predstavlja, mislim šta odaje o toj osobi, jednostavno ili mi se svide ili ne!) E onda u zavisnosti da li sam stekla pozitivan ili negativa utisak o osobi analiziram dalje...osmeh,zube,gradju,sve do cipela. Ukoliko mi se osoba ne svidi gledam i garderobu i tražim mane (verovatno da bi opravdala sebi zašto mi se ne svidja). Bitan faktor je i harizma. Neke osobe jednostavno "osetim", dobro ili loše a opet o nekima imam neki neutralan utisak, što kažu "nit smrdi nit miriše". I kao po difoltu, pri upoznavanju ne čujem kako se zove.

staro
  (#9 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 29.06.2008 11:41
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Zapažanje - 07.10.2006, 23:10

Kod muške osobe prvo obratim pažnju na stisak ruke.
Gnjecave znojave šakice bez kostiju ili ruke tipa "mrtva riba" me generalno odbijaju. Prejak ili predugačak stisak, navode na oprez.
Apsolutni favorit je "muškarčina" koja mi stavi samo prednji deo svoja četiri prsta u pruženu šaku. E njemu bih najradije momentalno,slobodnom levom, zavrnuo jednu roditeljsku. Pozitivni utisak ostavlja jaka suva šaka, čiji vlasnik ume da je kontroliše.

Kod pripadnica ženskog pola (bio bih licemer da tvrdim suprotno) naravno prvo pogledam telesnu građu. Znam da to nije lepo, ali to je jače od mene
Nakon refleksnog odmeravanja koje se odigra u milisekundama, sledi kategorizacija na
1 mogla bi....
2 pristojna cura....znači mogla bi
3 sačuvajmebožezloinaopako
Druga faza traje maksimalno 2-3 sekunde.

Ako okolnosti dopuštaju da se povede laka konverzacija, prvo mi je bitno da
ustanovim, dali dotična osoba poseduje razvijen smisao za humor
U slučaju negativnog rezultata ispitivanja, dva puta trepnem i sa žaljenjem konstatujem "šteta još jedan lepo urađen zombi".
Možda grešim ali meni je smisao za humor apsolutno merilo kvaliteta jedne osobe, jer podrazumeva mešavinu inteligencije, pozitive i tolerancije.

staro
  (#10 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 24
Odgovor: Zapažanje - 13.10.2006, 15:27

prvo oci a onda sve ostalo u milisekundama i automatski analiziram i skontam osobu i nikad se ne prevarim u prvobitnom sudu,govor tijela je cudo

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu